10 Food confessions tag

Zoals ik in Q & A, de antwoorden al aangaf ben ik getaged voor de 10 food confessions tag van Leonie. Lieve Deisy vond dat ik met de billen bloot moest en wilde wel eens weten of ik vreemde eetgewoontes heb. Eten, ik doe het graag en soms wel eens teveel. Ik heb een aantal gewoonten die niet standaard zijn, maar het kan ook zijn dat je jezelf er wel in herkent. Dan wil ik dat natuurlijk wel graag weten.

Koffie en co 12uurtje vis

Food confessions

 1. Ik laat altijd het laatste slokje thee staan. Vaak zit daar klein gruis van het theezakje in waardoor ik het niet lekker meer vind smaken. En soms is het ook te ver afgekoeld wat het er ook niet beter op maakt.
 2. Ik walg van de combinatie spinazie al la crème en vissticks. Vroeger heb ik dit zo vaak gegeten en ben ik het echt tegen gaan eten. Vissticks wil ik nu nog wel eens pakken maar spinazie a la crème krijg ik echt niet naar binnen. Het is echt onwijs vieze drap en ik vind het niet te vreten.
 3. Ik ben een langzame eter. Maakt niet uit in welk gezelschap ik ben, ik ben praktisch altijd als laatste klaar. Ik wil echt genieten van mijn maaltijd en hierdoor voorkom ik trouwens ook dat ik knoei. Want dat kan ik ook als de beste.
 4. Van een zacht gekookt ei krijg ik echt braakneigingen. R vind het lekker als zijn gekookt ei nog wat vloeibaar is, maar de mijne moet echt hardgekookt zijn. Laatst hadden we een aantal eieren die maar niet goed hard werden, ik proefde het ei en hij was nog zo ontzettend zacht dat ik dus meteen maar naar de prullenbak liep om het uit te spugen. Bah, bah, bah!
 5. Het korstje van een brood gaat meteen op. Super vers en lekker krokant dus als we een nieuw brood bij de bakker halen delen we samen het kleine korstje.
 6. Delen van erwten en wortels. In een pot erwten en wortels eet ik alleen de erwten en R. moet daardoor noodgedwongen de wortels opeten. Ik vind de wortels niet lekker omdat ze zo zacht zijn. Als ik groenten kook doe ik dat ook niet direct in water maar ik stoom ze. Zo blijft het nog lekker knapperig.
 7. Ik ontbijt vaak in de auto. Als ik ochtenddienst heb, ontbijt ik in de auto om langer in bed te kunnen blijven liggen. Ik werk nu voornamelijk avonden dus ik weet niet hoe dat straks gaat met Louie, maar ik wil mijzelf altijd zo snel mogelijk van mijn bed naar de auto verplaatsen om te vertrekken.
 8. Aardappel (vervangers) eten we erg weinig. Wij eten regelmatig gewoon alleen vlees of vis met groenten zonder iets van aardappel (vervangers) erbij. Gekookte aardappelen eten we dus praktisch nooit, alleen in een stamppot, en gebakken aardappelen ook erg sporadisch. R. lust geen rijst, maar ik maak dat soms wel eens voor mijzelf als ik weer op mijn werk moet eten.
 9. Onze frietbestelling hoeven we niet meer te vertellen. Elke week halen we friet en als we één stap binnen hebben gezet wordt de bestelling al in het vet gelegd. Dat is dus een duidelijk teken dat je ergens te vaak komt.
 10. Ik eet nootjes, m&m’s en andere snacks altijd met twee tegelijk. Symmetrie in huis maar ook met eten vind ik gewoon ontzettend fijn. Je ziet mij niet snel drie, vijf of andere oneven getallen naar binnen werken. Het eet ook niet lekker toch, zoveel snacks in je mond?

Ik tag Nicole » Meisje Eigenwijsje, Els » NobodyEls, Marij » Zomersproetje, Nesrin » Daily cup of bla bla bla & Dina » Dinastie. Jullie mogen ook met de billen bloot dames!

Voel je natuurlijk niet verplicht om de tag over te nemen.

Bloglovin | Instagram | Twitter | FacebookPinterest

17 thoughts on “10 Food confessions tag

 1. Oooh de korstjes van een vers broodje eet ik ook graag. Lekker knapperig.

 2. Ik herken er wel een paar. Zoals het laatste slokje thee laten zitten (maar ik doe dat met alle dranken) en nootjes etc. met twee tegelijk eten. Zelf ben ik echt een snelle eter juist. Best vervelend soms maar het lukt me maar nie tom langzamer te eten.

  • Anita

   Als het verder geen problemen geeft is het niet erg toch? Manlief is ook een snelle eter

 3. Dank je wel lieve Anita!

  Oh oh nummer 1 hahaha ik moet juist het laatste slokje op hebben. Deze neem ik mee de tag in;-)

  • Anita

   Leuk, ben benieuwd naar jouw confessions Nesrin 😉

 4. dat van die thee doe ik ook, onbewust denk ik…
  En wat erg je frietbestelling niet meer te hoeven vertellen, hahaha

 5. Ja, korstjes van het brood. Als ik bij de bakker haal eet ik de zelfs al op straat op! Zo lekker.

 6. Ik laat korstjes van het brood juist altijd liggen, hihi!

 7. Haha, punt 9 is leuk :-). Wij bakken altijd zelf friet. En verse korstjes zijn idd zo lekker!

 8. O Jeetje Anita… Ik kan zo niet 1-2-3 gekke dingen qua eetgewoontes opnoemen. Ga eens diep nadenken :-p en er binnenkort een maffe invulling van maken hihi.Dat van de thee en friet is hier ook herkenbaar…x

 9. Leuke weetjes Anita!
  Nummer 6 en 7 zijn zo herkenbaar.
  Vooral het ontbijten in de auto krijg ik niet afgeleerd. 😉

  • Anita

   Ja erg hé dat we niet de tijd willen nemen om rustig te ontbijten! Wat grappig dat je ook alleen de erwten eet 🙂

 10. Wat grappig van de thee, dat heb ik ook! En ik laat juist het korstje als laatste liggen haha. Ga nooit volwassen worden 😉

 11. Leuk om jouw food confessions te lezen! Om nummer 9 moest ik erg lachen. 😉 Ik laat ook vaak het laatste slokje thee staan.

 12. Hier nog een korstjes van brood freak! Ik ben er altijd als de kippen bij haha. Bleh, en een zachtgekookt ei hoef je ook écht niet aan mij te geven!

  • Anita

   Wat leuk dat je je erin herkent en een kijkje kwam nemen op mijn blog Sandra!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.