10x instagram accounts om te volgen #2

Eerder deelde ik al 10 Instagram accounts die het volgen waard zijn maar ik blijf steeds weer nieuwe leuke accounts ontdekken. Het kon daarom niet uitblijven dat ik een vervolg zou maken. Mijn liefde voor Instagram wordt steeds groter nu ik ontdek dat er ook super leuke accounts zijn van honden, specifiek natuurlijk van de basset hound. Wat vinden jullie daar trouwens van? Zal ik een speciaal account maken voor Louie of vinden je het leuk voor de afwisseling in mijn eigen feed? Ik laat je vandaag zien welke Instagram accounts ik graag volg.

@maniknratan

Ik ontdekte het Instagram account van Drogo toen hij een plek kreeg op 9gag. R. liet het mij zien en ik was meteen verkocht. Drogo het draakje maakt een hoop mee en Manik maakt er onwijs leuke plaatjes van. Je vind op zijn account niet alleen Drogo maar ook andere sketches waarbij gebruik wordt gemaakt van attributen.

@NobodyELSeNL

Lieve Els zit nog niet zo lang op Instagram maar haar feed is nu al zo ontzettend mooi. De foto’s die ze maakt krijgen ook op haar blog een prominente plaats dus als je meer wil zien dan moet je daar ook zeker een kijkje nemen.

Instagram account maniknratan Instagram account nobodyelsnl

@jvanholder

Ik kreeg deze tip bij mijn vorige artikel en nu geef ik deze weer door aan jullie. Jo’s account bestaat uit LEGO poppetjes, zo leuk want het brengt mij weer helemaal terug naar vroeger. Ik speelde namelijk ontzettend graag met lego, heerlijk nostalgisch dit account.

@verabertens

Vera heeft de blog Franje design en is illustrator en grafisch designer. Je kent haar misschien ook van Team confetti waar ze maandelijks een artikel voor schrijft. Llama heeft de hoofdrol in haar feed en je kan als je wil nog meedoen aan haar Llama on tour project. Ik ben helaas al op vakantie geweest anders had ik Llama Noorwegen wel willen laten zien.

Instagram account jvanholder Instagram account verabertens

@marcus1spannier

Marcus is creatief met wolken en maakt er elke keer weer de meest grappige creaties van. Wolken zijn rustgevend en het kan je echt helpen om er een kwartier naar te kijken als je gestrest bent. Zelf speelt hij ook vaak een rol in zijn foto’s.

@whatabouther_nl

Travelblogger Laura plaatst ontzettend mooie foto’s op Instagram van de plekken die zij bezoekt. Ik waan mij iedere keer weer op nieuwe plekken van de wereld die ze vaak ook nog eens op de meest prachtige wijze weet te fotograferen. En niet te vergeten, ze heeft pas een gave Volvo Amazon gekocht die je natuurlijk ook voorbij ziet komen.

Instagram account marcus1spannier Instagram account whatabouther_nl

@idafrosk

Food art, ik kan er naar blijven kijken. Ida, die uit Noorwegen komt, maakt een waar kunstwerk van eten. Haar kunstwerkjes zijn niet alleen op Instagram te bewonderen maar ze heeft in 2013 ook een boek uitgebracht.

@shopdailypoetry

Daily Poetry is een leuke winkel, die zowel in Eindhoven als Den Bosch te vinden is. Ik wil echt snel een bezoek gaan brengen aan de nieuwe winkel in Den Bosch, maar via de Instagram account van de shop kan ik alvast genieten van de mooie hoekjes en producten die de winkel heeft.

Instagram account idafrosk Instagram account shopdailypoetry

@ernest_hedgingway

Ik volgde al eerder een leuk Instagram account met een egel, echter was deze helaas overleden maar daar kwam Ernest ineens voorbij. Je volgt zijn avonturen op de voet waarbij hij de voorkeur geeft aan boeken, antiek en slapen.

@beauregardbasset

Natuurlijk kan een Instagram account van een Basset niet ontbreken in deze lijst. Beauregard is ook nog een puppy en zijn baasjes weten hem op de meeste leuke manier vast te leggen. Ik zit iedere keer weer met een lach op mijn gezicht naar de foto’s te kijken.

Instagram account ernest_hedgingway Instagram account beauregardbasset

Volg jij nog leuke Instagram accounts? En volg je mij (@mindjoynl) al?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

14 thoughts on “10x instagram accounts om te volgen #2

 1. Daar zitten echt hele mooie accounts bij zeg! Laura volg ik ook heel graag, ze heeft echt prachtige foto’s!

 2. Wat een leuke accounts zitten daartussen! Ik volgde ook een account met een egel, maar heb daar al lang geen updates meer van gezien, misschien was het dezelfde. Ik heb dan ergens gemist dat die overleden was… 🙁 Jou volgde ik al 🙂

  • Anita

   Grote kans dat het dezelfde was dan Jenn 😉

 3. Wat een leuke accounts zitten erbij! Die egel, cute <3

 4. Ik volg eigenlijk helemaal niet dat soort accounts, maar vooral gewoon accounts zoals ik, met een ‘normal life’ haha

 5. Jaaa, Els en Laura volg ik ook. Erg mooie foto’s. De andere ga ik eens even bekijken.

 6. ik hou er van om tussen al die instagram foto’s zulke leuke, inspirerende of kleurrijke accounts te vinden..
  Je hebt echt leuke uitgekozen…

 7. Daar zitten hele fraaie bij!
  Die van Els volgde ik al, want ik ben jaloers op haar fotografie skills!

 8. Oh, wat lief dat je me aanraad :-). Ik ben echt super trots :-). Wat een eer :-). Ik ga ook snel je andere tips bekijken en volgen :-).

  • Anita

   Je hebt het geheel aan je eigen fotografie skills te danken meis!

 9. Ik volg uit het lijstje alleen whatabouther, de rest kende ik niet, maar ik ga er zeker een paar volgen.

 10. Vera Bertens heeft een gave feed. Leuke profielen ik ken er een hoop niet.

 11. Daar zitten hele leuke tussen die ik meteen ben gaan volgen 😀

 12. Ik ben pas sinds kort begonnen met Instagram en ik heb er een stuk of 4 toegevoegd. Ik vind die met die LEGO erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.