10x Instagram accounts om te volgen

Instagram is momenteel het programma om foto’s en video’s te delen. Filters maken de foto nog mooier en je kunt ze ook meteen op Facebook en Twitter laten plaatsen zodat iedereen van je mooie foto’s kan genieten. Daarbij kun je de locatie waar je momenteel bent en een hashtag toevoegen. Via de hashtag kom je op een pagina waarop alle foto’s en video’s weergegeven worden met dezelfde hashtag. Zo vindt je soms de mooiste plaatjes en accounts waardoor je weer een uur verder bent. Ik laat je vandaag zien welke Instagram accounts ik graag volg.

Instagram logo

@Simone_wit

Op het instagram account van Simone vindt je ware kunstwerkjes gemaakt van fruit, groenten en bloemen. Ik ben het meeste fan van de reeks PhiloSophietje waarbij ze quotes toevoegt aan de tekening en deze op de meest creatieve manieren uitbeeld met behulp van PhiloSophietje.

@Annecopier

Bij Anne komen de meest mooie knutselwerkjes voorbij die je zelf na kunt maken via haar blog. Je kunt hier dus leuke ideeƫn opdoen voor je nieuwe knutselproject of genieten van de mooie prints en designs die ze op de meest creatieve manieren gebruikt.

@Theowlsaid

Op het instagram account van Annemiek komen de meest prachtige illustraties voorbij waarmee ze een verhaal wil vertellen. Op haar blog vindt je de verhalen achter de illustraties.

@Havermoutje

Dacht je dat havermout alleen voor de havermoutpap of koekjes te gebruiken is dan heb je het mis. Op het instagram account van Mathijs en Pascalle komen de meest heerlijke foto’s voorbij van recepten die je vindt op hun blog.

Instagram simone_wit philosophietje Instagram annecopier Instagram theowlsaid Instagram havermoutje
Van links naar rechts: @simone_wit, @annecopier, @theowlsaid & @havermoutje

@Liefsvanmaantje

Janneke laat op haar instagram account op de meest creatieve manier zien welke kaarten, posters en ander papierwaar ze verkoopt in haar webshop. Daarnaast komen haar twee kinderen ook regelmatig voorbij die ook altijd kleding aanhebben met mooie prints.

@5ftinf

Het instagram account van Philippa bestaat voornamelijk uit foto’s gemaakt van haar tuin en wat er zoal op haar tafel ligt. Philippa woont in Engeland en heeft een eigen blog. Ze weet de producten altijd zo mooi te rangschikken dat er de meest mooie plaatjes voorbij komen.

@Sandravandenbroek

Ben je op zoek naar een manier om je ontbijt of lunch leuk te maken, neem dan eens een kijkje op het instagram account van Sandra. Sandra maakt ware kunstwerkjes van haar broodmaaltijden

@Flow_magazine

Het instagram account van flowmagazine mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen ben ik groot fan van het magazine. Op instagram posten ze niet alleen foto’s en illustraties van het tijdschrift, maar laten ze ook foto’s van andere flowmagazine fans zien.

Instagram liefsvanmaantje Instagram 5ftinf Instagram sandravandenbroek Instagram flow_magazine
Van links naar rechts: @liefsvanmaantje, @5ftinf, @sandravandenbroek & @flow_magazine

@Urbangardenersrepublic

Wil je inspiratie opdoen voor je eigen tuin of genieten van tuinen en de oogst over de gehele wereld volg dan het instagram account van urban gardeners republic. Als je zelf #urbangardenersrepublic gebruikt kan je foto in het zonnetje gezet worden op het instagram account.

@Starbucks

Wie mij kent weet dat ik verzot ben op een heerlijke koffie van de Starbucks. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik het instagram account van Starbucks volg. Hier komen altijd de meest mooie plaatjes van de drankjes en Starbucks stores over de hele wereld voorbij.

Instagram urbangardenersrepublic Instagram starbucks
@urbangardenersrepublic & @starbucks

Ik zou het leuk vinden als je mij ook wil volgen op Instagram.

Welke instagram accounts volg jij?

3 thoughts on “10x Instagram accounts om te volgen

 1. Simone

  Hoi Anita,
  Wat een leuke en lieve blog! Kom ik in eens tegen op internet. Wist niet dat je mijn account en PhiloSophietje had gefeatured. Echt lachen. Dankjewel voor je enthousiasme! Greets, Simone

  • Anita

   Geen dank Simone, PhiloSophietje is gewoon geweldig! Ik had je wel getagd op Instagram, maar ik denk dat het tussen de vele likes en andere tags heen geglipt is.

 2. Zoooooooo die ben ik dus allemaal gaan volgen!! šŸ™‚
  En ik heb je post doorgestuurd naar een vriendin met een leuke account, jvanholder, zij doet veel met Lego en eten enzo, ook leuk om te volgen!
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.