12x twitter accounts om te volgen

Een tijd geleden deelde ik met jullie al de 10 leukste instagram accounts om te volgen. Maar naast instagram zit ik ook al zo’n 4 jaar op Twitter en in die jaren heb ik een hoop leuke accounts gevonden. Op Twitter volg ik natuurlijk een heleboel andere bloggers en wat BN’ers maar ik houd er ook van om inspirerende teksten in mijn tijdlijn te krijgen. Soms zijn de 140 tekens, die een tweet lang zijn, niet altijd genoeg om te vertellen wat je wil. Maar het dwingt je wel om het kort en bondig te maken. Het is eigenlijk gewoon microbloggen.

Quotes en wijsheden twitter accounts

 Twitter account 4positiviteit Twitter accoun Filosoof Twitter account GreatestQuotes Twitter account Stofzuigerzen

Quotes en wijsheden laten mij nadenken en ik retweet ze ook regelmatig. 4positiviteit, filosoof en greatestquotes tweeten dagelijks, vaak zelfs meerdere keren per dag, de meest mooie spreuken. Stofzuigerzen is het zusje van SoChicken en helpt je om het huishouden leuker te maken. Ook hier kan je een gratis eboek downloaden met tips om je huishouden blij te maken.

Knutsel en fun twitter accounts

Twitter account Freubelweb Twitter account Durftestempelen Twitter account FacesPics Twitter account dokumentncrv

Via freubelweb komen de meest mooie creaties op je twitter tijdlijn voorbij. Omdat de patronen op de site staan kan je ze zelf gewoon namaken. Ben je op zoek naar leuke stempels dan moet je zeker bij durftestempelen zijn. Op het twitter account zie je het assortiment en acties voorbij komen. FacesPics kan natuurlijk niet ontbreken als je mijn artikel anders kijken naar objecten hebt gelezen. En omdat ik vaak vergeet wanneer de mooie documentaires op TV komen, volg ik dokumentNCRV.

Twitter accounts personen

Twitter account Elja1op1 Twitter account HumbertoTan
Twitter account fritswester Twitter account DanKaraty

Elja, de bedenker van #blogpraat hoor ik als bloggers natuurlijk ook te volgen. Iedere maandag om 20:00 uur kan je via de hashtag een uur lang over het blogonderwerp tweeten. Humberto Tan en Frits Wester volg ik voornamelijk voor de nieuwsberichten en daarnaast vind ik RTL late night een erg goede talkshow. En tja als dansliefhebber kan Dan Karaty ook zeker niet ontbreken in mijn twitter tijdlijn.

Heb jij nog leuke twitter accounts voor mij om te volgen?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

One thought on “12x twitter accounts om te volgen

  1. Leuk! ik ben bij vlagen heel actief op twitter maar soms ook tijden vrijwel niet. Een paar accounts die je noemt volg ik zelf ook ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.