25 dingen die jullie niet over mij wisten

De laatste tijd probeer ik steeds persoonlijker te schrijven maar ik blijf toch nog altijd wat terughoudend in het delen van sommige zaken. Voor mij niet meer dan logisch want niet alles hoeft online te staan. Maar vandaag geef ik openheid van zaken en deel ik 25 feitjes en weetjes over mijzelf. Dus voor al jullie nieuwsgierige lezers, treed binnen in de wondere wereld van de persoon die Anita aka mindjoy heet.

Selfie april 2016 mindjoy

 • De mensen die mij persoonlijk kennen zeggen altijd dat ik rustig oog, maar van binnen ben ik dat niet altijd. Het is fijn dat je je rust kan bewaren maar soms zou het fijn zijn als je de schijn niet hoeft op te houden. Ik kies vaak mijn momenten en mensen uit waarbij ik openheid van zaken geef.
 • Ik koop best vaak DIY spullen maar doe er echt te weinig mee. Super leuk om te doen, alleen pak ik mijn tijd er niet voor. Wat ervoor zorgt dat de zolder uitpuilt en eigenlijk ligt te verstoffen. Misschien toch dat knutselclubje gaan beginnen Els. Nog meer gegadigden?
 • Wist je dat ik geen opa’s en oma’s meer heb? De vader van mijn moeder heb ik zelfs nooit gekend omdat hij te jong overleden is.
 • Voor mijn burn-out had ik een erg goed geheugen, dat is nu helaas wel minder geworden. Maar alsnog kan ik dus bepaalde dingen die iemand lang geleden tegen mij gezegd heeft weer goed voor de geest halen of waar ik iets gelaten heb. Heel handig.
 • Eigenlijk ga ik helemaal niet graag op de foto en zeker niet als het moet. Ik ben meer van de spontane foto’s, alhoewel ik vind dat ik daar ook niet altijd goed op sta moet ik zeggen. Toch te weinig zelfliefde zoals ze dat noemen.
 • Ik een onwijs groot doorzettingsvermogen heb. Dit heeft mij vaak geholpen in het bereiken van een bepaald punt maar heeft natuurlijk ook zijn keerzijde gehad. Maar al met al ben ik er wel trots op!
 • Poetsen echt niet mijn ding is en liever in een huis woon waarin geleefd mag worden dan dat er altijd iemand met een poetsdoek achter je aan komt. Sorry mam! Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik een vervuild huis woon hé.
 • Sinds de hond er is we eigenlijk altijd muziek in de vorm van de radio aan hebben staan. Ook in de auto luister ik graag naar de radio en dan eigenlijk altijd Slam. Ik kijk altijd uit naar de vrijdag want dan zenden ze de mixmarathon uit, knallend het weekend in.
 • Ik geen lenzen of bril hoef te dragen en mijzelf daarmee haast bijna een uitzondering voel als ik kijk naar de mensen om mij heen.
 • Door het bloggen opener ben geworden. Ik ook meer durf te vertellen aan mensen en mijn mening sneller geef. Daarvoor was ik eigenlijk best wel gesloten en dat is nu wel anders. Het is natuurlijk niet zo dat ik er alles uitgooi wat ik denk, maar je snapt wel wat ik bedoel!

Creaclip zelf haar knippen ervaring

 • Ik mijn eigen kapper in huis heb. Ja, de creaclip heeft mij al heel wat geld bespaard.
 • Een Starbucks bekercollectie heb staan. En dan bedoel ik de bekers die je to go meekrijgt. Vooral de kerstbekers waren leuk om te hebben, maar ja dit jaar waren ze natuurlijk één grote flop. Alleen nu Starbucks Nederland aan het veroveren is vind ik het niet meer zo speciaal moet ik zeggen.
 • Haast altijd de laptop aan heb staan als ik thuis ben.
 • Ik niet snap waarom iedereen zo lyrisch is over Apple producten en ik er zelf nooit eentje zou aanschaffen. Ik blijf trouw aan Nokia (nu Microsoft) en good old Windows.
 • Ik eraan zit te denken om misschien ooit naar Zweden te willen emigreren. Ben van dit land gaan houden.
 • Binnen planten het hier vaak niet overleven
 • Dat ik mezelf heb aangeleerd om met licht aan te slapen omdat het wel moest. R. en ik hebben zes jaar in een studio gewoond en doordat hij vaak later naar bed ging stond er zeer regelmatig nog een lampje aan als ik naar bed ging. Gelukkig zijn we wel allebei avondmensen dus dat scheelde een hoop.
 • Ik best wel eigenwijs ben.
 • Eén oorbel gat wat groter is omdat ik deze ooit tweemaal heb laten stretchen voor een oor tunnel van 2 mm welke ik al jaren niet meer draag. Ik hierdoor altijd knopjes draag en haast nooit hangers. Tja wilde jaren zal ik maar zeggen.
 • Ik eigenlijk altijd het positieve in de daden van de mens zag maar nu ook de meer negatieve kant gezien heb. Mijn motto is nu dan ook geworden “eerst zien dan geloven”.

first seeing dutch speakwords quote
Bron

 • Vind dat je nooit genoeg opbergspullen, bakjes en mapjes in huis kan hebben. Ze komen altijd van pas en zorgen voor een opgeruimd huis.
 • Ik onder water altijd mijn neus met mijn hand dicht moet houden omdat ik anders water binnen krijg.
 • Een onwijs goed observatievermogen heb en snel zie als iets anders is in de omgeving waar ik al even niet geweest ben. Ook als ik mensen een tijd niet heb gezien. Net alsof ik het moment van toen opsla en de omgeving opnieuw screen en de dingen dan bijna altijd meteen opvallen.
 • Ik niet vies ben van een beetje sarcasme.
 • Vaak mijn mascara niet verwijder als ik ga slapen maar mijn gezicht natuurlijk wel reinig. Ik draag toch niet zoveel lagen en de laag van de vorige dag is een mooie basis voor de nieuwe. Misschien heel slecht maar scheelt wel een hoop boenwerk.

Is er iets wat jij niet verwacht had of nog graag van mij wil weten? Nu is je kans!

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

15 thoughts on “25 dingen die jullie niet over mij wisten

 1. Ik herken best wel wat dingen van mezelf! Apple, neus onder water dichthouden, rust, omdat observatievermogen, sarcasme. Leuk! Met Starbucks heb ik dan weer helemaal niets.

 2. leuk om zo wat meer over je te weten te komen. Het hebben van veel DIY spullen maar er niks mee doen herken ik wel.

 3. Leuke weetjes Anita. Zo leer je een blogger inderdaad een stuk beter kennen. Binnen planten overleven het hier ook niet en een beetje sarcasme vind ik juist heerlijk.

 4. Fijne weetjes 🙂 We hebben redelijk wat puntjes gemeen maar ook een aantal verschillen, ik hou wel van Apple (iPhone) 🙂

 5. Wat fijn dat je door het bloggen zoveel opener bent geworden. Mooi! 🙂

  • Anita

   Ja daar ben ik ook onwijs blij mee 🙂

 6. Leuk om zo weer iets meer van je te weten.

 7. Oesja

  Ik ken je gelukkig nog steeds goed, ook al zien we elkaar niet meer zo vaak! 🙂 Dat knutsel clubje lijkt me erg leuk! LAT knutselen? 😉

  • Anita

   Gelukkig maar! Ja latten kan best handig zijn in deze 😉

 8. Heel erg leuk om zo meer over je te weten te komen. Zelf heb ik de vader van mijn moeder ook nooit gekend, maar dan omdat hij gescheiden was van mijn oma en mijn moeder en tantes absoluut geen contact meer met hem wilden. Op één of andere manier heb ik ook nooit de behoefte gehad om hem te leren kennen en inmiddels is hij overleden dus kan het ook niet meer.

  • Anita

   Bij mij is het ook de vader van mijn moeder maar dat kwam omdat hij overleed toen mijn moeder 18 was. Nare manier bij jou maar soms het is niet anders en is het goed op de manier waarop het is gegaan!

 9. Ja, een knutselclubje! Ik ben voor. Ik knutsel veel maar heb nog genoeg liggen :-).

 10. Wat leuk om te lezen! We hebben best een paar overeenkomsten. Zoals samenwonen in een studio (Met het licht aan en game-geluiden op de achtergrond slapen). De creaclip zie ik hier net voor het eerst! Handig! Ik knip nu meestal zelf bij met een scheermesje tussen mijn vingers en het haar.

 11. Ja knutselclub ik ben voor aangezien ik hier nog een hoop project life dingen heb plus een album wat af moet haha. Verder had ik trouwens helemaal geen slam achter je gezocht Hihi. Ik luisterde dat vroeger ook veel, nu bijna nooit meer.

 12. Haha er zitten wel veel herkenbare dingen tussen. Mijn neus houd ik onder water ook dicht en ik koop ook teveel DIY-spullen die ik dan niet gebruiken. We zouden samen een leuke challenge aan moeten gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.