5 reasons why I smile tag

Vorige week werd ik door Petra van Happy Lioness getaged om de 5 reasons why i smile tag te doen. De Tag is bedacht door Liza Dekker omdat ze vond dat je stil hoort te staan bij waar je echt blij en gelukkig van wordt. De tag komt op een goed moment want ik was van plan om iedere zondag positief terug te gaan kijken op de week. En hoe kan je een rubriek beter beginnen dan de 5 ultieme redenen te benoemen.

Tag 5 reasons why i smile logo

De regels

 • Maak de naam bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel. Vinkje afvinken lijst
 • Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel. Vinkje afvinken lijst
 • Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jouw artikel. Vinkje afvinken lijst
 • Noem 5 redenen waarom jij lacht of blij bent.
 • Nomineer 10 andere bloggers om deze tag te doen.

Redenen waarom ik lach

Mijn man » Afgelopen donderdag kon je al ons liefdesverhaal lezen en ik zat weer helemaal te glunderen toen ik hiervoor oude chatberichten terug las. Ik ben zo blij dat paiq ons heeft gematcht. R kent mij door en door. Mijn gezichtsuitdrukking en de manier waarop ik iets zeg zorgen ervoor dat hij weet hoe ik mij voel. We lachen veelvuldig om en met elkaar en steunen elkaar door dik en dun.

Vriendinnen » door de jaren heen heb ik veel mensen leren kennen maar helaas ook weer zien gaan. Vijf mensen bleven hangen en met de meeste ben ik al lange tijd vriendinnen. Ik heb iedereen afzonderlijk en in verschillende levensfasen leren kennen. Met mijn vriendinnen heb ik dus al veel meegemaakt. We voeren serieuze gesprekken, helpen elkaar waar nodig, maar we lachen ook veelvuldig samen. Ladies, ik ben blij met jullie in mijn leven.

Dansen » ik vind het heerlijk, maar doe het te weinig. Nee geen stijldansen, maar gewoon bewegen op muziek. Je lekker uitleven tijdens het stappen (vroeger natuurlijk erg regelmatig) heb ik ingeruild voor een danssport. Ik kan enorm genieten van dansprogramma’s op TV en kijk ze dan allemaal. De laatste jaren ga ik dan ook elk seizoen naar een liveshow van sytycd en bezoek ik de voorstellingen van Isabelle Beenaert.

Huis » misschien erg materialistisch, maar het wonen in ons huis maakt mij erg blij. Het voelt echt als thuis, ik kan het inrichten zoals ik wil en geniet enorm van het wonen hier.

Bloggen » pas ontdekt en het maakt mij nu al zo blij. Ik kan hierdoor dingen van mij afschrijven, zaken aanpakken die ik anders zou laten liggen en het delen zodat ik het ook doe. Ik ontdek fantastische blogs en leer hierdoor nieuwe mensen kennen die mij ook weer inspireren. Er gaat een wereld voor mij open.

Bloggers die ik nomineer

Noraly › More please
Miranda › By Miranda
Paul › MetroPaul
Flaviena › Likes and loves
Anne › Vier vandaag
Lisanne › Lisanne leeft
Mirte › Live your life and grow
Jenn › gedachtenspinsels
Nesrin › Daily cup of bla bla bla
Moeder- & dochterlief › SRSCK

Voel je natuurlijk niet verplicht om de tag over te nemen

15 thoughts on “5 reasons why I smile tag

 1. Mooi lijstje hoor! Wat leuk dat je naar de liveshowsvan sytycd gaat.

 2. Heel leuk ingevuld en heel erg bedankt voor de nominatie! Ik heb de TAG ingevuld en gisteren gepost.

  Leuk ik ga snel bij de andere bloggers kijken!

  • Anita

   Ja ik zag idd dat je hem al gedaan had, erg leuk ingevuld ook!

 3. Mooie puntjes heb je gekozen!

 4. Mooie dingen! Ik heb hem ingevuld.

  • Anita

   Leuk dat je hem ingevuld hebt! Jij had ook een mooi lijstje!

 5. Wat een heerlijk lijstje om te lezen! Ik word hier zelf ook heel happy van. Goed om bij deze momenten in het leven stil te staan <3

 6. Super leuk ! 🙂 bedankt voor de tag, ik vond em heel leuk om in te vullen.

  • Anita

   Fijn om te horen! Positiviteit daar draait het om 😉

 7. wat een mooi lijstje. En leuk dat je mij hebt getagd. Thanks! Ik zal er binnenkort eens voor gaan zitten;)

  • Anita

   Leuk! Ik ben benieuwd, houd je blog in de gaten.

 8. Wat een lieve en mooie dingen op je lijstje… En, bedankt voor je tag! Ik zal hem hier beantwoorden, als je dat okee vindt. Met stip op 1) de peuterpraat van mijn oudste (3,5 jaar). Nu hij eindelijk wat beter praat verbaas ik me wat er in dat koppie van hem omgaat. (En hoe je dan een spiegel voorgehouden krijgt!). 2) Tony’s Chocolonely’s Melkchocolade Zeezout Caramel. Iedere avond minstens 1/3 reep op de bank, mijn grootste zwakke plek… 3) Lieve, spontane, onverwachte reacties van vriendinnen en onbekenden op blogjes, 4) Het getrappel in mijn buik tijdens saaie vergaderingen, 5) Ga ik met jou mee, Isabelle Beernaert! Of misschien is “tot tranen toe geroerd” soms een betere benaming. Ik ben fan. Leuk om in te vullen, bedankt!

  • Anita

   Natuurlijk, al helemaal leuk dat je hem in wil vullen. Ja de choreo’s maken idd echt iets bij je los. Ook al eens naar een voorstelling geweest? Dan wordt je echt helemaal meegezogen in het verhaal.

 9. Bedankt voor je tag! Ik zal ‘m hier meteen beantwoorden. Mijn vijf reden om te glimlachen: 1) mijn tuin die zo prachtig onderhoudsvrij is en waarvan ik deze zomer heel veel heb kunnen genieten 2) de foto’s van een rondreis door Amerika waarvan ik eindelijk een fotoboek aan het samenstellen ben 3) heerlijk de zolder opruimen en met de ruimte ook mijn hoofd leger voelen worden 4) de voorpret voor de sinterklaassurprise die ik aan het maken ben 5) het doorrijden zonder file naar mijn werk omdat het herfstvakantie is.

  • Anita

   Mooie redenen Paul en wat leuk dat je hem nog invult. Dan ben je er al vroeg bij met je surprise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.