5x favoriete artiesten

Muziek luisteren, ik vind het heerlijk. In de auto op weg naar het werk heb ik altijd slam!FM opstaan, thuis luister ik regelmatig naar deepFM of Stereomood en vroeger stond XFM altijd aan. Zoals je kan zien heb ik dus een grote voorkeur voor dance muziek, maar mijn muzieksmaak ik erg divers en ik kan dan ook zeker genieten van klassiek, R&B, pop, rock, soul of Latijns-Amerikaanse muziek. Vandaag een paar van mijn all time favorite artiesten en/of nummers waar ik nooit genoeg van kan krijgen.

Justin Timberlake

De nummers van *NSYNC luisterde ik vroeger al, maar toen Justin solo ging was ik helemaal verkocht. De man kan goed zingen, erg goed dansen en is daarnaast ook nog eens grappig (zie sketches met Jimmy Kimmel). Eén nummer uitkiezen is dan ook erg moeilijk, maar van zijn oude nummer luister ik nog altijd graag naar Like I love you

 

Yann Tiersen

Zoals ik in feelgood films al vertelde houd ik van de muziek van Yann Tiersen. In de danswereld wordt deze muziek veelvuldig gebruikt. Zo ook in mijn all time favorite choreografie tijdens SYTYCD van choreograaf Ish Ait Hamou. Het nummer heet Comptine D’un Autre été L’après-midi.

 

Stromae

Afgelopen jaar is Stromae wereldberoemd geworden met het nummer Papaoutai, maar het begon allemaal met Alors on danse. Een heerlijk nummer dat ik erg veel geluisterd heb.

 

Damien Rice

Damien Rice luisterde ik een tijd heel veel maar was hem vergeten totdat Anne van VierVandaag weer een link op Twitter deelde. Het nummer 9 Crimes is mijn favoriet.

 

Robyn

Momenteel heeft ze weer een hit samen met Röyksopp Do it again, maar solo is ze helaas nooit zo bekend geworden. With every heartbeat is van haar comeback in 2007.

 

Wie is jou all time favorite artiest of muzieknummer waar je nooit genoeg van kan krijgen?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

4 thoughts on “5x favoriete artiesten

  1. Hé wat tof! Die laatste twee nummers luister ik ook nog regelmatig. Ik luister vaak de live versie van Damien Rice, live on Abbey Road!

    • Anita

      Wat grappig Marion! Zal die versie eens opzoeken, thnx!

  2. Ik kende Damien Rice helemaal niet. Erg mooi.

  3. Comptine D’un Autre n 9 crimes zijn prachtig. Zalig om hier naar te luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.