De beste vloggers #2

Niets is zo heerlijk als naar het leven van een ander te kijken en zeker als deze bijvoorbeeld de wereld rondreist. Maar ook om te kijken wat er allemaal in ons eigen kikkerlandje te beleven is. Door het kijken naar vlogs wordt je echt meegenomen in de bezigheden van de persoon en daardoor heb je echt het idee dat je ze leert kennen. Zelf volg ik een hoop vloggers en heb eerder al een aantal vloggers uitgelicht, die ik trouwens nog steeds volg. Benieuwd naar nog een paar must see YouTube accounts?

Header The Michalaks YouTube

The Michalaks – Stef, Hannah & Grayson

Het account wat bij mij momenteel op nummer 1 staat zijn the Michalaks. Steff en Hannah wonen met hun zoon Grayson in London en maken de meest prachtige weekvlogs. Ze zijn wel lang, gemiddeld 30 minuten, maar echt het kijken waard. Steff maakt prachtige shots, plaatst er hele mooie muziek onder en het edit werk is onwijs goed. Kijk vooral even de laatste vlog waarin ze naar de Caribbean zijn geweest dan snap je meteen wat ik bedoel! Ik kijk iedere week in ieder geval weer uit naar de zondag wanneer de weekvlog online geplaatst wordt.

Header Hans Shifra YouTube

Hans en Shifra

Hans en Shifra, twee onwijs creatieve en enthousiaste mensen, vloggen momenteel dagelijks tijdens de Springbreak. Ze wonen samen met hun hond Charlie in Zaltbommel en nemen je mee bij wat ze meemaken. Hierdoor wordt je ook achter de schermen meegenomen bij de dingen die ze doen voor de te leuke DIY blog van Shifra, a Cup of Life.

Header Raya was here YouTube

Raya was here

Raya besloot een tijd geleden om de huur van haar appartement op te zeggen, al haar spullen in een rugzak te stoppen en rond te gaan reizen. Ze komt oorspronkelijk uit Bulgarije maar heeft ook een tijd in New York gewoond. Het afgelopen jaar heeft Raya ons meegenomen in compilatie vlogs van de plekken waar ze geweest is. Tevens is ze de vriendin van Louis Cole, die ik al uitgelicht heb in het vorige artikel.

Header Anna Nooshin YouTube

Anna Nooshin

Online ondernemer, Anna Nooshin, is afgelopen jaar ook gestart met weekvlogs. Ze neemt je als fashion blogger mee tijdens de vele afspraken die ze heeft in en rondom Amsterdam en natuurlijk tijdens de reizen die ze maakt. Drukke weken met photo shoots en persevents zijn elke week aan de orde. Leuk om te zien hoe het leven van een grote fashion blogger eruit ziet.

Header Mr Ben Brown YouTube

Mr Ben Brown

Filmmaker en fotograaf Ben Brown reist de hele wereld over n neemt je mee in zijn dagelijkse vlogs. Ben komt uit Kaapstad, maar woont momenteel in London waar hij echter niet vaak is. Zijn vriendin Nicole woont wel in Kaapstad dus hij komt er vaak genoeg terug. Ben maakt de meest prachtige shot van de mooiste plekken op aarde. Vooral de video’s van IJsland waren onwijs mooi. Oh ja en Ben is ook een vriend van Louis.

Welke vloggers volg jij?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

15 thoughts on “De beste vloggers #2

 1. Het is echt heel stom, maar ik heb dus niets met vloggen en vloggers. De enige die ik nog wel een beetje grappig vind is Jamie van Quarter Magazine, maar ook zij valt al wel een beetje in herhaling (sorry Jamie). Iedereen roept tegen mij dat ik moet gaan vloggen, maar ik kijk dus zelf nooit vlogs en ik zie me al helemaal niet met een camera pratend door de stad lopen. Lijkt me heel ongemakkelijk 😉

  • Anita

   Zelf zou ik het ook echt niet kunnen maar ik geniet wel van de vlogs waarin mensen de wereld rondreizen. Zo zie ik toch heel veel terwijl ik er zelf nog nooit geweest ben of naartoe zou gaan.

 2. Ik ken deze vloggers niet behalve Anna Nooshin maar ik zit nooit actief op YouTube. Ben zelf ook niet de beste vlogger 😉 Leuk dat je dit deelt want de wekelijkse vlogs van Anna lijken mij heel leuk.

 3. Ik heb echt helemaal niks met vlogs, volgens mij ben ik een van de weinigen hierin, maar geef mij maar iets te lezen.

 4. ik kijk heel graag vlogs….
  Hans & Shifra en Anna kijk ik ook…
  Ik vind Boncolor ook echt een aanrader, hele leuke meid..

  • Anita

   Zal haar eens gaan opzoeken, thnx voor de tip!

 5. Ik ga eens kijken. Persoonlijk heb ik niets met de vlogs van Anna. Sowieso Nederlandse vlogs vind ik snel irritant. Ik heb de blog van Shifra een poos gevolgd. Ik ga hun vlogs eens bekijken. En die van Raya ook trouwens. Ben benieuwd!

  • Anita

   Ik volg ook meer buitenlandse dan Nederlandse vlogs inderdaad! Benieuwd wat je van ze vindt!

 6. Ik vind vlogs kijken heerlijk! Alleen kijk ik vrij weinig nederlandse vloggers haha (soms Manon Tilstra). Van welk stel ik wel helemaal weg ben zijn Mimi en Alex Iikon. Zij zijn echt heel inspirerend en Mimi lijkt mij gewoon echt heel lief haha. Zeker aanrader dus 🙂

  • Anita

   Thnx voor de tip, ik ga eens kijken! Ja heerlijk hé 🙂

 7. Leuk om te zien dat je totaal anders vlogs kijkt als ik. Ik kijk graag naar Masha, maar dat komt denk ik omdat ik dat al jaren doen ;-). Soort gewoonte ;-).

  • Anita

   Die kijk ik ook nog steeds Els, maar had ik al uitgelicht in mijn vorige artikel! Vooral het huwelijksaanzoek van eergisteren, tranen hier hoor!

 8. Ik vind vloggen eigenlijk best raar haha. Foto dagboekjes vind ik wel erg leuk om te zien van andere bloggers. Maar vloggen, hmmm het is meestal zo saai ‘oo ik word net wakker, ben super moe, ga nu ontbijten’ blabla. Nee niks voor mij!

  • Anita

   Daarom volg ik juist ook mensen die dit niet alleen maar doen en het elke dag weer anders aanpakken. Geniet vooral van reisblogs 🙂

 9. Ik heb dus echt het geduld niet om een vlog te kijken. Heel soms kijk ik er wel eentje maar ook dan spoel ik vaak door haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.