Betaalbare dameskleding shoppen bij Sevenbien

Door het bloggen kom ik steeds weer leuke nieuwe webshops tegen die ik voorheen niet ontdekt zou hebben. Neem nu Sevenbien waar je goedkope dameskleding en accessoires kan vinden. Wie in Harderwijk woont kent misschien al wel de fysieke winkel, maar voor alle anderen in Nederland is het fijn dat er een webwinkel is. Se Ve Bien is Spaans voor dat staat je goed en dat is wat Sevenbien wil uitstralen, je eigen stijl ontdekken. Benieuwd naar mijn ervaring met deze webshop en welke items ik gescoord heb?

logo sevenbien webshop

Assortiment Sevenbien en mijn ervaring

Kleding, schoenen, accessoires en sieraden, je kan het allemaal op Sevenbien vinden. Ze hebben niet één stijl maar houden van verschillende fashion trends die ze overal vandaan halen. En iedere dag hebben ze zelfs afgeprijsde dameskleding in de dagdeal die je dan met flinke korting kan scoren. Naast de webshop hebben ze ook een fashion blog en kan je er outfit inspiration vinden voor als je even niet weet hoe de items te combineren. Bij het bestellen moet je bij sommige items wel eerst een keuze maken voordat je ze in de shopping bag kan plaatsen en heel handig, je ziet precies hoeveel items ze nog op voorraad hebben. Weet je niet precies of de maat goed zal vallen dan staan er bij de producten altijd in centimeters bij wat de lengte en schouder- of taillebreedte zijn. Bestel je boven de €49,-, dan is verzending gratis, maar vergeet echter niet het bolletje bij gratis verzending aan te vinken. En voor 18:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bestellen bij Sevenbien gaat soepel en de items waren bijna allemaal nog afzonderlijk ingepakt. Helemaal prima dus.

Items die thuisbezorgd werden

Ik ging voor een leuke Ibiza Boho Rok. Ik heb al heel lang geen rok meer aangehad omdat ik geen leuke in huis had maar daar komt nu verandering in. Deze boho rok was one size en paste mij erg goed ook al heb ik een maatje meer. De band heeft een leuk werkje en aan het kreukelige moet ik wel even wennen, maar hij zit lekker en valt net niet op de grond.

Sevenbien ibiza boho rok

Dan de aztec backpack. Het is een fijne, soepel vallende rugzak met een lekker opvallende print. Ik draag meestal handtassen maar ik kon wel een nieuwe rugzak gebruiken. Mijn oude eastpak is een beetje uit de tijd, deze droeg ik namelijk tijdens de middelbare school periode en dan heb ik nog een saaie bruine. Er zit een extra vak binnenin en erg leuk dat de aztec print doorgetrokken wordt op de schouderbanden. Een item wat ik met veel plezier zal gaan dragen.

Sevenbien aztec backpack

Als laatste kocht ik er nog een leuke Rainbow zonnebril. Het leuke printje kon ik gewoonweg niet weerstaan. Echter heeft deze donkere glazen en de kijkhoek is niet geweldig dus voor het autorijden ga ik deze niet gebruiken. Maar voor tijdens een festival of op het strand is het natuurlijk wel een leuke eyecatcher.

Sevenbien zonnebril rainbow

Tip: als je op zoek bent naar een bikini, ze hebben ook goedkope badmode bij Sevenbien.

Heb jij al eens wat bij Sevenbien geshopt?

Deze review bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

9 thoughts on “Betaalbare dameskleding shoppen bij Sevenbien

 1. Wat een leuke review! Leuke spulletjes heb je ook geshopt. Die rugzak is echt geweldig! Van zo’n rok ga je nog veel plezier hebben :-). Ik kende Sevenbien van een mail die ik van ze heb gehad, die heb beantwoord en nooit meer iets van gehoord heb ;-).

  • Anita

   Misschien dat het in hun spambox terecht is gekomen Els. Ik heb dat soms ook met mijn info mail adres.

 2. Die rok en rugtas vind ik heel erg leuk! Mooie spulletjes heb je uitgezocht.

 3. Wat een leuke items! Love maxi rokken en de tas ziet er vrolijk uit:)

 4. Sevenbien is een leuke webshop 🙂 Heb daar ook wat spulletjes van!
  Ik vind al je items ontzettend leuk en zomers.

 5. Die bril is cool!! En een maxi rok is ideaal bij warm weer. Mooie spullen Anita.

  Ik vind het ook een fijne webshop.

 6. Oeh die tas en de zonnebril, dat vind ik nou echt heel erg gaaf!
  De rok moet ik gewoon bij je aan zien, dat kan ik zo niet oordelen!
  Ken de winkel wel maar nooit iets gekocht.

  • Anita

   Ja moet nog even kijken waarmee ik hem goed kan combineren, maar je ziet hem vast wel een keer 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.