Blog Challenge | Vijf bloggers die ik volg

En we gaan weer verder met de blog challenge bedacht door Hare Maristeit. Al eerder lichtte ik de naam van mijn blog toe en vandaag ga ik met jullie vijf bloggers die ik volg delen. Andere in het zonnetje zetten, ik mag het meer doen. De laatste keer dat ik echt een hoop bloggers heb uitgelicht was met de sharing is caring tag. Ben je nog op zoek naar nieuwe blogs om te volgen, lees dan vooral verder.

30 day blog challenge NL

Vijf bloggers die ik volg

De blogs waar ik al sinds het begin van mijn blog trouw elke dag of meerdere dagen in de week artikelen kom lezen en reageer heb ik al vaker uitgelicht. Ik kies nu juist voor blogs die ik het afgelopen jaar heb leren kennen en die mij elke keer weer weten te boeien met interessante artikelen.

Plus een beetje

Marije heeft een positieve lifeblog waarin ze haar weg naar size happy met ons deelt. Elke dag heeft een ander thema en ze laat zeer regelmatig anderen aan het woord. Zoals bijvoorbeeld Mark die onderwerpen vanuit een mannelijk standpunt bekijkt. Op plus een beetje kan je terecht voor de gezonde en leuke dingen van het leven maar Marije schroomt ook niet om het te hebben over de moeilijke zaken in het leven zoals leven met lipoedeem. Echt een aanrader om te bezoeken!

De mooiste ster aan de hemel

Sophie volg ik alweer een tijdje en zo leuk dat we nu haar reis naar IJsland kunnen volgen. Ze gaat daar een tijdje studeren en heeft nu al een hele hoop jaloersmakende foto’s en video’s met ons gedeeld. Ze is haar blog begonnen omdat ze op jonge leeftijd haar vader is verloren aan de gevolgen van kanker, hij is de mooiste ster aan de hemel waar ze elke avond naar staart. Sophie heeft deze gebeurtenis ook heel mooi weten op te schrijven en maakt nu haar droom waar. Een blog met mooie afwisselende artikelen en dagboekverhalen.

Dejlig

Bij Karen kan je eigenlijk voor alles terecht op haar persoonlijke lifestyle magazine Dejlig, wat ‘leuk’ is in het Deens. Alweer sinds 2001 in bloggersland, zzp’er en sinds kort moeder. Deze mooie kleine verrassing mochten Karen en haar man voor het eerst ontmoeten in de VS waar de geboortemoeder de beslissing nam om hem een betere toekomst te gunnen. Heel mooi om te weg er naartoe te kunnen volgen en te zien hoe erg ze geniet en straalt op iedere foto die nu voorbij komt. Het is je zo gegund lieve Karen!

Troetelberen op de weg

Nog een blogger die momenteel in het buitenland vertoefd en dat is Elaintje. Samen met haar vriend verblijft ze een jaar in Suriname waar ze gaat werken en de zoektocht naar haar ware ik gewoon verder gaat. Op troetelberen op de weg zie je iedere week weer hoe het leven in Suriname haar vergaat en wat ze meemaakt. Ik kan je alvast verklappen dat je veel zonnige plaatjes, dieren en sportactiviteiten tegenkomt. Ik ben zo blij dat vriendlief gewoon lekker mee kon en je nu samen dit avontuur aangaat.

Breg Blogt

Bregje schrijft over haar ‘Boergondische’ leven in het zuiden van het land op haar blog Breg blogt. Je vindt er een mooie mix van hele persoonlijke artikelen maar ook verhalen met een knipoog. Bregje heeft een heerlijke schrijfstijl en ieder artikel leest heerlijk weg. Binnenkort kan je trouwens mijn invulling van ‘de muziek van’ rubriek op haar blog vinden. Een erg leuke rubriek weer ik iedere keer weer nieuwe muziek ontdek.

Wil je ook meedoen, lees dan het artikel op Hare Maristeit en deel het op social media met de hashtag #30DayBlogChallengeNL

Welke leuke bloggers volg jij momenteel? 

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

10 thoughts on “Blog Challenge | Vijf bloggers die ik volg

 1. Wat lief Anita! Dank voor de vermelding. Ik volg jou ook <3

 2. Zo lief dat je mij ook noemt! Dankjewel. En net als Karen van Dejlig volg ik jou ook. Een aantal kende ik nog niet, dus ik ga zeker even kijken.

 3. Superlief, dankjewel!! ❤

 4. Wat leuk om te lezen, veel blogs die ik niet eens ken :-). Ik ga eens kijken.

 5. De blog van Bregje volg ik ook al een tijdje, ik moet vaak erg om haar blogjes lachen. Op Dejlig lees ik ook regelmatig, maar ben dan meer een stille lezer. Waarom weet ik eigenlijk niet, ik ga snel wat vaker reageren bij Karen.

 6. Allemaal blogs die ik nog niet kende 🙂 Ik volg er redelijk wat, redelijk wat Belgen maar ook heel wat Nederlandse blogs.

 7. Aaah wat super lief!!! Dank je wel 🙂

  xx

 8. Wat een leuke tag, die was ik nog niet eerder tegengekomen. Ik ken er 2 uit jouw lijstje. Heb meteen de anderen bekeken. De mooiste sterren aan de hemel ga ik ook (proberen te) volgen. Ik ben geen trouwe blog-volger, iets met gebrek aan tijd, maar ik volg bij vlagen en geniet er altijd van 🙂

 9. Er staan hier toch weer wat nieuwe blogs tussen. Ga ook maar eens die anderen ontdekken!

 10. Ik volg er drie met plezier en de andere ken ik niet. Leuke tag van Maris 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.