Blog mijlpaal | 5.000e reactie

Twee weken geleden was het weer zover, een nieuwe blog mijlpaal kwam voorbij. Nadat mindjoy 2 augustus alweer twee jaar bestond wilde ik nog iets leuks doen. Vorig jaar verraste ik 12 andere bloggers met een zelfgemaakt pakketje maar dit jaar ging het min of meer een beetje aan mij voorbij. Totdat ik zag dat ik bijna de 5.000e reacties had behaald en dit een mooie gelegenheid vond om iets leuks te doen voor een ander.

5000e reactie mindjoy

Simple Thoughts

En daar was dan ineens de 5.000e reactie van Anne van de blog Simple Thoughts. Hiervoor voor mij nog totaal onbekend. Volgens mij had ik haar wel eens voorbij zijn komen bij het blogfeestje. Voor wie het niet kent, je kan elke zaterdag drie persoonlijke favoriete blogartikelen achterlaten bij Nicole, Janske, Esmeralda of Fleur. En het loont echt want hierdoor ben ik al een aantal keer uitgelicht met mijn gedeelde artikelen. Maar ik ontdek zo ook nieuwe blogs en er reageren weer andere bloggers op mijn artikelen omdat ik zelf ook daar reageer. Dus zo viel Anne met de neus in de boter en vroeg ik haar of ze het leuk vond om een persoonlijk pakketje te ontvangen. Allereerst viel mij haar mooie hond Candy op. Dus het zal je niets verbazen dat ze haar reactie achterliet bij het artikel over Louie. En wat een toeval haar blog bestaat ook alweer 2 jaar, hoe leuk! Tijdens het rondneuzen kwam ik echt onwijs leuke DIY artikelen tegen. En Anne maakt er ook nog eens hele mooie foto’s van. Maar waar houdt ze van en zijn leuke dingen om in haar pakket te stoppen?

Uitgezochte cadeaus Anne

Persoonlijk pakket samenstellen

Heel handig was dat ze net een artikel had geplaatst uit de 30 day blog challenge over haar verzamelingen en obsessies. Heel handig om haar zo wat beter te leren kennen. Ik kwam er al snel achter dat ze verzot is op kinder chocolade, servetten en Disney. En ze dus houdt van DIYen. Kijk daar kan ik wel wat mee. Daarnaast zijn er natuurlijk essentials die niet mogen ontbreken in een bloggerspakket en mag ik Candy niet vergeten. Zo ging het uitgezochte pakket dus richting Anne en wat een lieve reactie kreeg ik erop. Ze maakte er zelfs een blogpost over, te leuk! Wat fijn dat je er zo blij mee was en je hebt er een volger bij!

cadeautjes simple thoughts Candy

Doe jij altijd iets leuks bij een blog mijlpaal?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

16 thoughts on “Blog mijlpaal | 5.000e reactie

 1. Leuk artikeltje, Anita! Ik viel echt met mijn neus in de boter 😀 heel erg bedankt voor het leuke pakketje, daar kan ik nou echt van genieten! Ik zie nu pas dat ik gereageerd heb met een typfout. Louie is natuurlijk een leukerd, geen leukers! Haha!

  • Anita

   Ja zag het ook, had hem nog wel kunnen corrigeren maar ach in de haast van reageren schieten er wel eens spelfouten in!

 2. Wat een ontzettend leuk pakketje Anita!
  En ook erg lief dat je ons blogfeestje nog even noemt..

  • Anita

   Tuurlijk meis! Het blogfeestje heeft mij al veel gebracht en ik gun het anderen ook.

 3. Wat ontzettend lief van je! Ik ben de laatste tijd helemaal niet meer bezig met de getallen, maar vind het wel leuk om weer eens te kijken. Goed idee van je.

  • Anita

   Getallen boeien mij ook niet zoveel maar wilde nog wel iets leuks doen voor mijn 2e blogverjaardag en vond dit wel iets moois daarvoor!

 4. Wat enorm lief! Een geweldig is idee :-). Je hebt er ook echt een mooi pakket van gemaakt.

 5. Wat super leuk! Erg tof idee.. En erg lief ook<3

 6. Super lief dat je dat gedaan hebt! Zelf ben ik hier nooit zo heel erg van.

 7. Ah wat leuk! Ik doe eigenlijk niet veel met blog mijlpalen alleen met mijn blogverjaardag.

  • Anita

   Eigenlijk was dit ook meer nog voor mijn blogverjaardag, verdere mijlpalen gaan vaak ook aan mij voorbij!

 8. Gefeliciteerd met je 5000e reactie! Wat een mooie mijlpaal! Heel leuk dat je er zo’n feestje van gemaakt hebt.

 9. wat veel 5000..
  moet je denken, dat je 5000 keer hallo tegen iemand moet zeggen dat is gewoon veel (ik ben ff gaan kijken hoeveel reactie’s ik heb, nooit opgelet)
  Op naar de volgende mijlpaal

  xoxo

 10. Euhm ik heb er denk ik één gehad en gevierd hahahahah

  Wel een leuke mijlpaal!

 11. Wat lief dat je een mooi pakketje hebt gemaakt voor degene van je 5000ste reactie! Dat zijn er ook heel wat.

 12. wat super leuk en lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.