Blog mijlpaal + spam je favoriete blog

Wie had dat drie maanden geleden gedacht dat ik vandaag artikel nummer 100 zou schrijven. Ik heb lang nagedacht of ik een blog zou beginnen. Ik vind altijd dat als ik iets doe, moet ik het ook meteen goed doen. Dan komt namelijk toch een beetje de perfectionistische kant van mijzelf naar boven. Ik ben altijd een verlegen meisje geweest en was slecht in het verwoorden van mijn mening. Maar naarmate de jaren vorderde ontwikkelde ik deze steeds beter en na mijn burn-out dacht ik ook steeds meer aan mijzelf. Dit keerpunt heeft mij over de streep getrokken. Ik moest een domeinnaam bedenken die goed bij mij zou passen en alle credits voor het bedenken van mindjoy gaan naar mijn lieve man R. Het past helemaal bij de artikelen die ik voor mijn blog wil schrijven en het is een naam waar ik denk ik ook niet op uitgekeken zal raken.

To blog quote
Bron

Blogwereld ontdekken

Ik volg al een paar jaar een aantal grote blogs maar reageerde nooit. Ik was een lurker, zoals je dat noemt, en volgde ze dan ook zonder dat ze het eigenlijk wisten. Ook kwam ik soms op de wat kleinere blogs terecht maar ik heb nooit echt iemand intensief gevolgd. Ja wel bekenden die een reis gingen maken of een blog hadden gemaakt voor een spannende gebeurtenis in hun leven. Daar is nu natuurlijk verandering in gekomen en wat een leuke blogs zijn er te vinden. Er komen dagelijks nieuwe blogs en blogposts online over de meest diverse onderwerpen, ik leer nieuwe mensen kennen en leer ook nog eens veel van jullie. Dagelijks maak ik een blogrondje en weet zo hoe het met iemand gaat, wat ze de afgelopen tijd hebben gedaan of welke nieuwe producten ze hebben ontdekt en aanraden.

Spam je favoriete blog

Op de blog van Kimberley kwam ik dit te leuke idee tegen. Via, via ontdek ik nu steeds meer blogs maar de online wereld is veel te groot om alles zelf te kunnen ontdekken. Dus heb je een blog waarvan je vindt dat ik deze echt moet bekijken laat deze dan achter in de comments. Het is niet de bedoeling dat je die van jezelf spamt, deze kan je namelijk in het daarvoor bestemde vak plaatsen. En ken ik je blog nog niet dan kom ik ook zeker bij jou een kijkje nemen. Ik ben daarnaast ook benieuwd waarom je mij juist die blog aanraadt. Dus spam erop los zou ik zeggen.

Weet jij nog waar jou 100ste blogpost over ging?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

16 thoughts on “Blog mijlpaal + spam je favoriete blog

 1. Van harte met je 100ste blogpost! Oei. Mijn 100ste.. Ik ga even voor je spieken want zit nu op 1300 berichten haha. Die ging over de sneeuw, met een leuke foto van mezelf erbij van vroeger haha.

  Nog heel erg veel blog plezier gewenst!
  Morgen komen mijn blogs online die ik aanraad 🙂

  • Anita

   Ja dat is dan alweer even geleden 😉 Ik kom morgen zeker bij je kijken!

 2. Leuk zo’n artikel. Als je het goed vind neem ik hem over. Ik vind dit zo’n leuk idee!
  Ik raad het blog http://dagelijksemooiedingen.wordpress.com/ aan. Het is geen blog met lange teksten en verhalen, maar iedere dag even een mooie foto of een paar foto’s met een mooie gedachten erbij. Ik vind het een heel fijn blog en kijk er iedere dag even. Hoop dat jij het ook leuk vind.
  Mijn 100e artikel? Poeh geen idee. Ik zou het moeten opzoeken. *zoekt nu haar 100e post op* Hihi, een artikel over een tas.

  • Anita

   Tuurlijk, geen probleem Marion! Tassen zijn altijd goed om een post aan te wijden 😉 En ik ga er zeker even een kijkje nemen, thnx!

 3. Ik schrijf wat onregelmatiger (de eerste jaren zelfs niet 1x per maand) dus ik heb die mijlpaal van 100 blogs sinds 2008 nog niet gehaald, haha. Ben er inmiddels wel dichtbij. Maar gefeliciteerd!

  • Anita

   Oh ik dacht die is allang over de 100 posts heen 😉 Je blog mijlpaal is dus in zicht, leuk!!

 4. Dan moet je eens een bezoek brengen aan nicetobeout.nl. Een blog met leuk uittips in Nederland. En Nederland heeft nog heel veel mooie plekjes. Vooral de foto’s op de blog zijn prachtig.

  • Wat leuk dankje Petra 😀 Ik zelf wil de blog http://www.messenoire.nl tippen, Een van de weinige mannelijke bloggers die ik ken.

   • Haha dank je! Zag ineens de link van deze site bij mijn stats staan. Is 2 blogs ook goed? Want dan wil ik bij deze even de blog van mijn zwangere vrouwtje degroenebrievenbus.net en de blog van cassilda cassilda.nl spammen!

 5. Ik vind de blog van Gerlinde, die pas naar Noorwegen verhuisd is, erg leuk om te volgen. Ze schrijft op een grappig prettige manier over de dingen waar ze tegenaan lopen.
  http://valhallavertelt.wordpress.com/

 6. Leuk, gefeliciteerd! En lief dat je me genoemd hebt. Vind ik leuk! Haha. Mijn favoriete blogje is mijn blog over huisvrouw zijn. http://www.noahjade.nl/persoonlijk-huisvrouw-kimberley/ Deze dus 🙂

  • Anita

   Haha, je had niet goed gelezen meis 😉

 7. Hey gefeliciteerd! Ik heb de 100 zelf nog niet behaald. nog dertig te gaan dan is het zover. De blog van Nancy is al jaren een van mijn favorieten. Een flinke dosis happy. http://www.nenz.net/

 8. Wauw, gefeliciteerd met je 100e blogpost!

  Ik zou graag één van mijn grote favorieten willen spammen. Het is een Engelstalige blog: http://www.zenhabits.net
  Hele mooie inzichten voor het dagelijks leven.

  Groet en geniet van je 100e blogpost!
  Steven

 9. Gefeliciteerd met je 100ste, zover ben ik nog lang niet

 10. Leuk! Ik zat zo rond de 1 jaar aan de 100 berichten dus heb daar niet nog speciale aandacht aan besteed.
  Mijn ALLER favorietste blog is niet in het Nederlands maar wel héél leuk als je van wonen en interieur houd.
  Daniel van Manhattan Nest (manhattannest.com) blogde eerst over zijn apartementje in New York en maar is inmiddels TWEE oude huizen in Kingston aan het opknappen en pakt het ok echt grondig en goed aan. Heel interessant om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.