Boekrecensie Stuk van jou – Sophie Jackson

Een boek kunnen lezen nog voordat deze in de winkel ligt. Ik kreeg deze kans en ontving het ongecorrigeerde leesexemplaar van het boek Stuk van jou geschreven door Sophie Jackson. Het eerste deel van een triologie welke lovend besproken wordt. Maar wat vond ik ervan en is het new adult genre voor mij weggelegd?

Inhoud stuk van jou

Kat Lane gaat lesgeven aan gedetineerden in een New Yorkse gevangenis. Kat heeft op negen jarige leeftijd moeten meemaken dat haar vader vermoord werd. En ze heeft hem een belofte gedaan om iets voor de maatschappij te doen. Op deze manier wil ze ook haar angst voor criminelen gaan overwinnen. Tijdens één van de lessen ontmoet ze Wesley Carter, een gevaarlijke maar geheimzinnige man. Daarnaast is hij ook nog eens grappig en erg aantrekkelijk waardoor Kat wil weten wie hij is. Intimideren kan Carter als de beste maar is dat wie hij werkelijk is? Hoe vaker ze elkaar zien, hoe moeilijker het wordt om de gevoelens die ze voor elkaar hebben te negeren. Kunnen ze de verboden liefde geheimhouden en wat heeft het voor gevolgen voor zowel Carter als Kat? En waarom noemt Carther Kat toch steeds Peaches?

Stuk van jou Sophie Jackson recensie

  Boekrecensie

Een verhaal waar je helemaal in meegezogen wordt, dat is Stuk van jou. Kat heeft iets verschrikkelijks meegemaakt waar ze nog steeds nachtmerries door heeft. Maar ze zet haar angsten opzij en stapt dapper de Arthur Kill gevangenis binnen. Je komt er langzaam aan achter wat deze beslissing voor haar betekend als je het verhaal afwisselend vanuit zowel Kat als Carter volgt. Beide halen het bloed onder elkaars nagels vandaan maar er is iets wat zorgt voor een intense aantrekkingskracht. Dit wordt tot in detail beschreven en zo ook de seksscènes die daarop volgen. Hier kon ik echter maar niet echt aan wennen en vond het soms zelfs wat too much. Maar wat ik wel prachtig vond was dat het verhaal zo geschreven is dat je het boek eigenlijk niet weg wil leggen. Jackson schrijft heel beeldend zonder gebruik te maken van teveel woorden. Er zat voldoende diepgang in Stuk van jou en soms gebeurde er iets wat je gewoonweg niet verwacht. Ook ga je Carter steeds meer waarderen en zie je de lieve man die hij eigenlijk is achter dat gevaarlijke uiterlijk. Al met al is Stuk van jou een aanrader en als de volgende twee boeken van deze triologie minder seksscènes bevatten ga ik deze zeker lezen. Want ik wil natuurlijk wel weten hoe de relatie tussen Carter en Kat zich verder ontwikkeld.

Dit artikel bevat een product dat door de uitgeverij is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Ben jij fan van het new adult genre?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

8 thoughts on “Boekrecensie Stuk van jou – Sophie Jackson

 1. Oh dit lijkt me wel wat zeg! Ik ken de schrijfster niet, maar het verhaal spreekt me zeker aan.

 2. Heerlijk, boeken waar je in meegezogen wordt. Dan leest het zo lekker en snel weg. Lijkt me een goed en spannend boek! Wel jammer dat het soms een beetje too much was – daar kan ik ook niet zo goed tegen.

 3. Klinkt al een boek wat ik ook wel leuk zou vinden :-).

 4. Fijn boek is het he? Ik vond het een heerlijk boek, waar je echt aan verslaafd raakt!

 5. Ik vond het een goed boek al kan ik er ook niet aan wennen al die “liefdesverhalen” haha. Wel had ik even niet door dat het een trilogie is en was daarom een tikje teleurgesteld in het einde haha..

  • Anita

   Het is inderdaad nog niet het einde van het verhaal. Ga je de andere ook lezen?

 6. Fijne review Anita, je hebt dit fijn geschreven en hebt mij weten te prikkelen voor dit boek.

 7. Klinkt als een heerlijk boek, ik ben zeker nieuwsgierig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.