DDW Bloggerscafé bij Coffeelovers

Afgelopen week was de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven en eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat het evenement te bieden had. Ik heb er dan ook nog nooit een kijkje genomen en dat terwijl ik nu alweer zes jaar in Eindhoven woon *schaam*. Maar ja voor alles is een eerste keer en toen ik het oproepje van Anki zag om live te gaan bloggen tijdens de DDW besloot ik mij aan te melden. Samen met initiatiefnemer Lonneke en mede live bloggers Esther en Suzanne hadden ze echter nooit verwacht dat er zoveel bloggers zouden reageren en de plekken waren al snel vol. Daarom besloot ik samen met Nicole de DDW te bezoeken.

DDW Strijp Area

Strijp-S, ik ga er altijd erg graag naartoe en ook op de FeelGood Market ben ik regelmatig te vinden. Het ketelhuisplein staat dan bomvol maar tijdens de DDW had je gelukkig de ruimte om lekker rond te lopen. Samen met Nicole en afgelopen zondag nog spontaan met het gezinnetje van de broer van R ben ik er tijdens de DDW een kijkje gaan nemen. Ik heb heerlijk genoten van een worstenbroodje van Houben en de ijsjes van intelligentia ICE zijn zoals altijd goddelijk. Karwei heeft tien goede ideeën voor de DDW gemaakt en Dopper had een wave gemaakt van plastic flessen. Ook het houten longboard en de carnography in het Skatepark waren het bezoekje waard. En vergeet niet het Waterland huisje wat blijvend te zien zal zijn op Strijp-S.

DDW Intelligentia ICE eetbare tuintjes DDW Karwei ideeen DDW Dopper plactic wave DDW Longboard Ruben van der Scheer DDW carnography actie DDW Carnography Roos Meerman

DDW Bloggerscafé

In het centrum van Eindhoven bij Coffeelovers zat dan het DDW Bloggerscafé. Dit was eigenlijk de hoofdreden waarom Nicole en ik een bezoekje brachten aan de DDW. We werden hartelijk ontvangen door Lonneke en Anki en voelde ons meteen thuis. Je volgt bloggers online maar hoe leuk is het om ze ook offline te ontmoeten. Ik kom elke dag nieuwe en geweldige blogs tegen en nu ook weer door de DDW artikelen die online komen. Op de area wall kon je de leukste DDW tips plaatsen en op de lampen een berichtje achterlaten. Alle live bloggers hadden een like tafel ingericht en er hing een erg gezellige sfeer. Complimenten aan Lonneke dat ze dit op heeft gezet en het zo’n groot succes is geworden. En volgend jaar moet ik maar eens meer tijd vrij maken voor het grote DDW event want dit was voor herhaling vatbaar.

DDW bloggerscafe like stickers DDW bloggerscafe areawall DDW bloggerscafe berichten op lampen DDW Bloggerscafe like tafel Lonneke DDW bloggerscafe like tafel Anki

Heb jij dit jaar een kijkje genomen bij de Dutch Design Week?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

6 thoughts on “DDW Bloggerscafé bij Coffeelovers

 1. Lijkt me zo ontzettend leuk een bloggerscafé!

 2. Het was inderdaad een succes! Volgend jaar weer..

  • Anita

   Dat zeker en dan wat meer bekijken 😉

 3. Ziet er heel gaaf uit. Ik kwam er het een en ander al tegen.

  • Anita

   Ja je komt nu idd overal artikelen tegen over de DDW en het bloggerscafé. Maar het is ook een heel groot evenement kwam ik nu pas achter.

 4. Ik ben niet geweest, maar met alle leuke artikelen en blogs erover heb ik toch het idee te zijn geweest!

  Voor volgend jaar gaat ie in ieder geval op de agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.