De 5 meest inspirerende mindfulness filmpjes

Elke maandag probeer ik in woorden uit te leggen wat mindfulness inhoudt en hoe je het toe kan passen in het dagelijks leven. Ik snijd onderwerpen aan waar ik zelf op dat moment mee bezig ben of wat ik graag meer wil toepassen in mijn leven. Mindfulness maandag is in het leven geroepen omdat ik anderen graag wil inspireren maar er zijn natuurlijk ook mensen die mij hebben weten te inspireren. Vandaag deel ik vijf filmpjes van inspirerende mensen.

Super Soul Sunday: Eckhart Tolle

TEDx: Andy Puddicombe

Awesomeness fest: Sean Stephenson

Food for thought: Dr Wayne Dyer

TEDx: Susan Kaiser Greenland

Wie heeft jou geïnspireerd?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

10 thoughts on “De 5 meest inspirerende mindfulness filmpjes

 1. Ik geloof dat ik even flink de tijd moet nemen voor die filmpjes haha.
  Mijn ouders inspireren me haha!

 2. Ik kom vanavond terug om de filmpjes te bekijken. Ben benieuwd!

 3. Gertie de Groot

  Dankjewel!!

 4. Ik ga de filmpjes morgen kijken, dan heb ik alle tijd en meer energie! 🙂

 5. De filmpjes ga ik eens op een ander moment bekijken, misschien iets voor het weekend.

 6. Het filmpje van Dr Wayne Dyer ken ik. Hele inspirerende man. Hij is overleden een week of twee terug. Eckhart Tolle zijn boek ben ik nu aan het lezen. Prachtig die man. De manier waarop hij ook praat en zijn gebaren… Zo mooi! Ik ga de twee TED filmpjes zo bekijken. Ik vind die altijd mooi om te zien. Dr. Maya Angelou is een inspiratie voor me. Ze heeft prachtige quotes en zij als mens was ook … Ja, geen woorden voor. Als je haar ziet en hoort spreken dan moet je wel een glimlach op je gezicht krijgen. Mijn grootste inspiratie is Alanis Morissette. Haar muziek, haar teksten, haar stem. Love her.

  • Anita

   Ja dat had ik gelezen van Dr Wayne Dyer, heb veel boeken van hem gelezen. Oh ik ga eens op zoek naar Dr Maya Angelou, ben benieuwd!

 7. De eerste twee filmpjes vind ik zo goed! Echt precies wat ik nu nodig heb ook. Ik zou graag meer mindfullness filmpjes van Andy Puddicombe willen kijken. Ga ik zeker even opzoeken.

  • Anita

   Wat fijn om te horen meis! Benieuwd of je nog meer fijne filmpjes van Andy kan vinden.

 8. wat leuk zo’n artikel dit zie je bijna nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.