De zelfrespect tag

Ik vond het wel weer eens tijd om een tag in te vullen want de laatste keer was alweer in oktober. Nog niet zo lang geleden ben ik door Jacqueline getagd voor de zelfrespect tag, welke bedacht is door Debby. Een prachtige tag, maar zelfrespect is niet altijd vanzelfsprekend. Soms zitten we zo gevangen in het negatief denken over onszelf dat zelfwaardering en positiviteit niet aan de orde is. Maar je bent zeer zeker belangrijk en mooi en hoort prioriteit te geven aan jezelf. Hierbij mijn positieve invulling die niet heel gemakkelijk was.

Zelfrespect tag mindjoy

Noem 3 positieve punten over jezelf

Mijn doorzettingsvermogen, zorgvuldigheid en oplettendheid. Ik ben er namelijk trots op dat ik drie studies heb weten te voltooien en niet heb opgegeven toen het wel eens moeilijk of zwaar werd. Ook nu is het nog zo, als ik iets doen dan pak ik het ook goed aan. En daarnaast let ik altijd goed op mijn omgeving en gesprekspartner. Observeren wat er gebeurd, het kan je veel opleveren.

Noem 3 dingen die jij mooi vindt aan jezelf

Ik ben blij met mijn sprekende ogen, sproetjes en slanke benen. Tja, wat moet ik hier verder over zeggen.

Noem 3 dingen waar jij trots op bent die je hebt bereikt

Dat we twee jaar geleden een huis hebben kunnen kopen en hierdoor een eigen plek hebben waar we jaren vooruit kunnen. Hierdoor ook Louie in huis konden halen en verder naar de toekomst konden kijken. Natuurlijk mijn behaalde diploma’s. En het lef heb gehad om een blog te beginnen waardoor ik al een hoop heb kunnen en mogen doen.

bloggerstafel feel good shop event veghel nieuws

In welke kleding voel jij je op het mooist

Als ik kijk naar wat ik meestal draag dan is dat een tregging door de soepele pasvorm en aansluitende broekspijpen. En daarnaast vaak een los vallend shirtje met een vest. Ik vind het niet prettig als iets te strak zit op mijn buik omdat ik deze niet mooi en slank genoeg vindt.

Wat zou jij willen veranderen aan jezelf

Ik zou wel wat voller haar willen hebben en daarnaast nog gemakkelijker mijn mening kunnen/durven geven. Mijn verlegenheid heeft mij veel gebracht maar ik denk nog veel te veel na bij hoe het over kan komen bij een ander en wat die dan wel niet van mij moet vinden.

Wat zou je nog willen bereiken

Het op de wereld mogen zetten van een gezond kindje en mensen kunnen blijven inspireren middels mijn blog of op een andere manier. Ik vind het namelijk ontzettend fijn om mijn kennis te delen en anderen te helpen. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit.

Wat zullen jouw vrienden over jou zeggen

Dat ik altijd een luisterend oor biedt, voor ze klaar sta en lief ben. En dat vind ik ook zo fijn aan mijn vriendinnen, want als ze zo niet waren dan zou ik mijzelf niet prettig bij ze voelen.

Walk away no longer happy quote
Bron

Ik tag Nicole » Meisje Eigenwijsje, Deisy » Visionarylife & Dina » Dinastie

Voel je natuurlijk niet verplicht om de tag over te nemen.

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

26 thoughts on “De zelfrespect tag

 1. Ik blijf het iedere keer weer zo bijzonder mooi vinden hoe anderen mijn tag invullen. Ik gun jou en je man ook in 2016 dat jij een gezond kind mag dragen en vervolgens mag liefhebben.

  • Anita

   Thnx Debby, jij nogmaals bedankt voor het maken van deze prachtige tag!

 2. Deze tag is zo ontzettend mooi! Ik heb met veel plezier jouw antwoorden gelezen. Drie studies! Zo, daar mag je zeker trots op zijn!

  • Anita

   Het heeft wel voor wat bloed, zweet en tranen gezorgd, maar ben er zeker trots op 🙂

 3. wat heb je dit mooi ingevuld….
  het beschrijft wel een beetje de persoon waarvan ik denk hoe jij bent..
  En slanke benen, daar zou ik een moord voor doen…

  • Anita

   Thnx lieverd :), super slank zijn ze ook weer niet hoor maar ze zijn dunner dan voorheen!

 4. Oh wauw dat gaat nog een pittige klus voor me worden. Maar ik weet hoeveel moeite het jou ook nu gekost heeft om hem in te vullen. Mag je OOK trots op zijn. En ja, die dingen zeggen je vriendinnen over jou, ik in ieder geval wel.
  Plus dat ik me altijd op mijn gemak voel bij je.. Al zeggen we niks, dan nog!

  • Anita

   Wat ben je toch een schat 🙂

 5. Een huis gekocht, diploma’s behaald en een blo begonnen. Hier met je zeker heel trots op zijn! Stuk voor stuk hele gave mijlpalen in je leven. 🙂
  Mooie tag is dit van Debby!

 6. Wat een mooie invulling! Fijne vragen ook. 🙂

 7. Franca van den Meijdenberg

  Heel mooi geschreven Anita!
  Waardoor het weer altijd fijn lezen is.

 8. Aah wat een mooie invulling Anita! Ik ben ook genomineerd, maar heb hem nog niet ingevuld. Want ja, dat vind ik stiekem best wel moeilijk! Drie studies, wauw! Sommige punten zijn voor mij trouwens herkenbaar, wat grappig 🙂

  • Anita

   Het is inderdaad niet de gemakkelijkste tag. Juist omdat we het moeilijk vinden om alleen maar positief over onszelf te denken. Je kan het en hoop snel je antwoorden de mogen lezen 🙂

 9. Wat een mooie tag 🙂 Dit staat ook nog op mijn lijstje 🙂 Hihi ik heb ook slanke benen! Tik ‘ em aam!

 10. Wat een prachtige tag en een mooie invulling! Ik wist niet dat deze bestond.

  • Anita

   Sinds november in blogland dus kan zijn dat je hem nog niet eerder tegen bent gekomen idd!

 11. Mooie tag! Je hebt hem ook heel erg mooi ingevuld. Als ik zo lees wat je allemaal bereikt heb mag je echt trots op jezelf zijn! 🙂

 12. Het blijft een mooie tag! Je mag zeker trots op jezelf zijn! Fijn dat je een eigen huis hebt met je vriend en natuurlijk Louie.

  Oh ja, ik ga de boyfriend tag binnenkort ook invullen. Door kerst DIY was er even geen plaats :-).

 13. Mooie tag van Debby 🙂 krijg er echt een warm gevoel bij. Ik ben het eens met je vriendinnen, je bent lief en staat voor mensen klaar. Ik hoop ook dat het jullie gegund is om een gezond en prachtig kind op de wereld te zetten.

  • Anita

   Super lief weer Nina, thnx meis!

 14. Ontzettend mooie tag dit en je hebt deze helder en eerlijk ingevuld. Het is je oprecht gegund om een gezond kindje op de wereld te zetten. Je mag ook zeker trots zijn op jezelf want drie studies voltooien vind ik echt heel knap.

 15. oh wat een mooie tag zeg, die kende ik nog niet! knap dat je 3 studies hebt gedaan!

 16. Een hele mooie tag met nog mooiere antwoorden. Dat je vrienden dat over je zeggen, kun je trots op zijn eveneens als je andere antwoorden 🙂

 17. Wat een mooie positieve tag. En mooie antwoorden, sluit wel aan bij de voorstelling die ik van je heb 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.