DIY little lovely banner

Ik zie ze erg vaak voorbij komen, die leuke woordslingers met eigen gemaakte teksten en wilde deze ook erg graag hebben. Op de FeelGood Market zag ik hem liggen en nam hem mee. Tot deze week zat de little lovely letter banner nog onaangeraakt in de verpakking maar ik besloot hem toch maar eens uit te proberen. Judith en Nikki zijn de bedenkers van Little Lovely Company en komen gewoon uit Nederland. Beide hebben ook een eigen label, namelijk 2cute2betrue en KidsPartyKitchen. In dit artikel lees je wat mijn ervaring is met de letter banner.

Little lovely banner pakket

Inhoud little lovely banner

Het little lovely banner pakket bevat 83 letters, 30 cijfers, 20 symbolen en 10 spatiestreepjes die gemaakt zijn van karton. Op de site zie je hoeveel er van elke letter in het pakket zit. Daarnaast zitten er in het pakket kleine splitpennen om de letters aan elkaar vast te maken en korte elastische touwtjes zodat je de banner kan ophangen. De letters zijn ongeveer 5×10 cm en herbruikbaar. Wat ik erg leuk vind is dat er van de letters A, E & O twee verschillende soorten in het pakket zitten en er een goede afwisseling is tussen dichte en open letters. Ook de symbolen zijn een mooie aanvulling voor je woordslinger.

Litte lovely banner achterkant Little lovely banner inhoud

Mijn ervaring met de little lovely banner

Als eerste ben ik alles gaan sorteren want de letters, cijfers en symbolen zitten door elkaar heen. Ik besloot om een mooie inspirerende spreuk te maken van mijn mindfulness maandag artikel deze week. De kleine rondjes kan je eruit prikken met de splitpennen waarna je de gekozen letters aan elkaar vast kan maken. Het karton is niet erg dik (twee lagen) dus je moet uitkijken dat je de letters niet buigt en de splitpennen voorzichtig uit elkaar haalt. Ik was van plan om nog een letter banner te maken maar de letter N was op en wist zo even geen fijne spreuk zonder deze letter. Erg fijn dat de letters dus herbruikbaar zijn en als ik deze spreuk wil vervangen is dat zo gedaan. Staat het niet leuk?

Little lovely banner gemaakte slinger

Zou jij de little lovely letter banner aanschaffen?

3 thoughts on “DIY little lovely banner

  1. Die is zo leuk! 🙂 altijd een feestje in huis zo. Ik ben nog een leuke plek aan het bedenken om het te hangen 🙂

  2. Wat leuk! Handig ook dat het herbruikbaar is, dus dat je steeds kunt veranderen van tekst. Dan kun je het altijd omtoveren tot ‘Gefeliciteerd’ of ‘Welkom thuis’ bijvoorbeeld.

  3. Jaaa ik wil ook al een tijdje die letters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.