DIY stans en patronen karton

Naast washi tape zijn de stans en patronen karton boekjes het eerstvolgende go to do it yourself product voor mij. Je blijft ze kopen omdat er steeds weer andere designs worden uitgebracht die nog mooier zijn. En tegenwoordig zie je dat er ook glitter, folie en lak aangebracht wordt op het patronen karton. Bij scrapbooking, maken van een plakboek, wordt het patronen karton al tijden gebruikt maar dan met een minder druk patroon en in een groter formaat. Dit omdat er daarna nog foto’s worden opgeplakt en bijvoorbeeld stickers & stempels als versiering worden aangebracht.

Patronen karton kleuren designs

Wat is er zo fijn aan patronen karton

Nou de naam zegt het al, patronen op karton. Het karton is niet te dik of te dun waardoor het gemakkelijk in gebruik is. Er zijn verschillende formaten waarbij de 10,5 x 15 het beste formaat is als je bijvoorbeeld kaarten wil maken. Je scheurt het zo uit het boekje en vouwt, knipt of scheurt het in de gewenste grootte en vorm. Ik haal de stans en patronen karton het liefste bij de Action of boekenvoordeel omdat ze daar de grootste voorraad hebben en ook regelmatig nieuwe boekjes in de winkels hebben liggen.

Patronen karton groot klein Patronen karton verschillende designs

DIY projecten met stans en patronen karton

Op pinterest vindt je, als je door de echte karton projecten heen kijkt, een goed idee wat mogelijk is met het patronen karton. Patronen karton gebruik ik momenteel voor het vullen van fotolijstjes, als achtergrond voor een tekst of plaatje en het pimpen van doosjes. De projecten waar ik binnenkort graag aan wil beginnen zijn het bekleden van een letterbak en letters. Maar bij DIY projecten kan je ook denken aan het maken van kaarten, enveloppen en het beplakken van een onderzetter om deze te gebruiken als prikbord.

Patronen karton diy fotolijstje Patronen karton DIY


Welke DIY projecten staan bij jou op de planning met patronen karton?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.