Een persoonlijk kerstpakket

Wat is er nou leuker dan een kerstpakket te krijgen die persoonlijk voor je is samengesteld? Nicole had het ontzettend leuke idee om elkaar een kerstpakket te geven en natuurlijk wilde ik dat doen. We spraken een bedrag af en ik ging direct op pad om een persoonlijk kerstpakket samen te stellen. Zoals jullie wellicht wel weten ‘ken’ ik Nicole al een hele tijd, maar we hebben elkaar pas dit jaar ontmoet. De laatste maanden hebben we een paar keer afgesproken en ik kan wel zeggen dat ik er een vriendin bij heb. Eergisteren hebben we de persoonlijke kerstpakketten bij mij thuis uitgepakt en ik laat jullie vandaag zien wat een leuke middag we hebben gehad. En natuurlijk de inhoud van mijn gekregen kerstpakket, jij nieuwsgierig aagje!

Persoonlijk kerstpakket mindjoy meisje-eigenwijsje

Ontvangen kerstpakket

Als eerste kreeg ik de mooie zelfgemaakte kerstkaart waar een ontzettend lieve tekst in stond. Zelfs Fay was ervan onder de indruk want ze ging er meteen naartoe. In het kerstpakket zaten natuurlijk wat heerlijke lekkernijen en van de fudge heb ik gisteren al samen met R gesnoept. Nicole had zich verkeken op de hoeveelheid inpakpapier die ze ook nodig had voor haar surprise, dus ik spotte de waxinelichthouders al die ze zelf had gemaakt. Scheelt mij ook weer uitpakken, haha. De latte macchiato glazen komen goed van pas, want zelf kon ik nooit geen leuke vinden en ook de wit met koperen houders passen goed in ons interieur. Als klapstuk kreeg ik een stationary kit en snail mail set, hier kan ik lekker mee aan de slag. Ook mijn washi tape collectie kan hiermee weer aangevuld worden. Het is een super leuk pakket geworden en bedankt dat je dit wilde doen Nicole!

Persoonlijk kerstpakket mindjoy

Mijn samengestelde kerstpakket

Ik ben als eerste nog even goed de blog van Nicole gaan bekijken. Ik wilde natuurlijk niet dat ik iets zou kopen wat ze pasgeleden nog aangeschaft had. Fotografie, project life, knutselspullen en wat lekkers. Ik wilde van alles wat in haar persoonlijke kerstpakket stoppen. Ik heb daarnaast mijn best gedaan om de cadeaus leuk in te pakken. Een slinger maken met washi tape, leuke kerstdecoratie en pompons om het geheel af te maken. Wil je weten wat er in het persoonlijke kerstpakket voor Nicole zat, neem dan een kijkje op haar blog. Je vindt daar namelijk ook een ontzettend leuke foto van mij.

Persoonlijk kerstpakket meisje-eigenwijsje

Ik wil iedereen hele fijne feestdagen & een gezond en liefdevol 2015 wensen!

Heb jij een kerstpakket gekregen dit jaar?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

18 thoughts on “Een persoonlijk kerstpakket

 1. Wat onwijs leuk! Ik heb ook een persoonlijk pakketje gemaakt. Hij weet alleen nog van niks. Vanavond krijgt hij het pas onder de boom :-)!

  • Anita

   En wat vond hij ervan Els?

 2. Ik las er net over bij Nicole. Wat ontzettend leuk dat jullie dit samen gedaan hebben! Super! Ik heb een bol.com kaart gekregen. Niet echt kersterig, maar ik ben er wel blij mee want ik heb nu een hele mooie magnetron!

 3. Zo leuk dat jullie dit hebben gedaan. En die foto bij Nicolas is inderdaad super. Ik kreeg dit jaar ook een gaaf kerstpakket. Veel eten maar op de verpakking stonden allemaal leuke spreuken. En een houten bord met kaarsenhouder, daar heb ik een mooi kerststuk van gemaakt. Fijne dagen meid.

 4. Leuk idee en leuke kadootjes! Bijzonder om dit voor elkaar te doen!

 5. Wat leuk zo’n persoonlijk samengesteld pakketje. Daar word je toch blij van?!
  Ik kreeg een kookboek van Jamie Olliver en nog wat kleine dingen. Super leuk 🙂

 6. Ik las net de blog van Nicole, echt super leuk dat jullie dit samen hebben gedaan! Mooie cadeau’s heeft ze voor je uitgezocht (en jij andersom ook bij haar!).

 7. Zo leuk gedaan. Lief! En wat een fantastische poef zie ik daar staan.
  Merry christmas!

  • Anita

   Thnx, ja mooi is hij hé 😉

 8. Wat leuk zeg! Hele fijne kerstdagen gewenst!!

 9. Superleuk! Hele fijne dagen!

 10. Gertie

  Wat een leuk idee en wat zullen jullie een gezellige middag gehad hebben samen!
  En idd een hele vrolijke foto van jou.

 11. Oooh, echt een leuk overzichtje!
  PS. Ik geef momenteel een pakket weg met verschillende webshops. Zin om mee te doen? 🙂

 12. Wat een leuk idee! Hele mooie spulletjes! 🙂

 13. wat een super tof idee! Leuk pakket heb je gekregen 🙂

 14. wat een super leuk idee !
  had ik dit nou maar eerder gelezen haha

 15. Wat een super leuk idee zo. Geven is en blijft zo leuk.
  Zelf krijgen manlief en ik vanuit de werkgevers melk haar een mooi pakket. Maar zo’n persoonlijk pakket is natuurlij veel leuker

 16. wat een ontzettend leuk idee…
  en wat een heerlijk pakket…
  deze persoonlijke zijn toch echt het leukste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.