Ervaring met fotofabriek.nl

Doe meer met je foto’s is de mooie slogan die fotofabriek.nl hanteert en ze hebben gelijk. Tegenwoordig maken we zoveel foto’s maar ze vereenzamen op je harde schijf en zijn onzichtbaar. Gelukkig plaatsen we met bloggen al veel foto’s online en genieten er zo meerdere mensen van. Fotofabriek heeft een groot assortiment waarop je al je foto’s kan laten afdrukken, zo valt er te denken aan stickers, collegeblokken, kalenders, bureauleggers, multomappen en visitekaartje. Vandaag laat ik jullie de A4 jaarkalender zien.

Fotofabriek jaarkalender voorkant

Hoe werkt fotofabriek.nl

Via de website kan je de gratis software van fotofabriek downloaden of je maakt je gekozen product via de online creator. Online kan je echter niet alles samenstellen dus kijk hiervoor goed op de website. Ik heb de software gedownload en heb hiermee mijn jaarkalender samengesteld. De software biedt alle mogelijkheden die je maar kan bedenken, je kan de foto’s namelijk bewerken en aan de slag gaan met randen, frames en achtergronden. Ik houd echter niet van allerlei poespas en heb alleen de bewerker gebruikt om de foto’s goed passend te krijgen en in te zoomen als de compositie niet naar wens was. Als je klaar bent met je product, klik dan op bestel product en upload het naar je account.

 

Software fotofabriek

Mijn ervaring met fotofabriek.nl

De software van fotofabriek werkt fijn en als je er niet uitkomt kan je altijd gebruik maken van de handleiding of ervoor kiezen om te mailen of chatten met de medewerkers. Per product verschilt de levertijd (1 tot 7 werkdagen) en verzendkosten (tot maximaal €6,95). En woon je in de buurt van Groningen dan kan je ervoor kiezen om je product op te halen. Je moet er echter wel voor zorgen dat de foto’s op A4 formaat afgedrukt kunnen worden want is je resolutie (300 dpi, pixels per inch) niet groot genoeg dan gaat dat ten koste van de kwaliteit. Mocht je een foto hebben die je zo mooi vindt dan kan je via de knop foto verbeteren (rechts bij object eigenschappen) je foto aanpassen.

Fotofabriek jaarkalender drieluik Fotofabriek jaarkalender Fotofabriek jaarkalender bestempeld acceptabel Fotofabriek jaarkalender foto bestempeld slecht

Bij het maken van de drieluik was het even een gepuzzel om alle foto’s goed op één lijn te krijgen maar het resultaat mag er wezen. De foto met de wolken rechts onderin werd door het programma bestempeld als slecht (doordat deze met mijn smartphone is gemaakt) maar de verbeterknop bood uitkomst. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de afgedrukte foto’s en de jaarkalender gaat met veel plezier gebruikt worden.

Zou jij kiezen voor fotofabriek.nl?

Deze review bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

6 thoughts on “Ervaring met fotofabriek.nl

  1. Dat is wel geweldig zeg, je eigen foto’s op een kalender!

    • Anita

      Ja tegenwoordig kan je overal foto’s op af laten drukken, te leuk!

  2. Ziet er erg leuk uit!

  3. ziet er goed uit!

  4. Leuk zo’n persoonlijke kalender! En wat een mooie foto die rechtsonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.