Ervaring met HEMA #mobileprint

Vroeger maakte je foto’s, liet ze meteen afdrukken en vulde er een plakboek mee. Tegenwoordig bewaren we alles op de computer, een externe harde schijf en/of online in de cloud. Zoals ik al eerder schreef zit ik ook op instagram en deel hier graag mijn foto’s. Bij HEMA kun je deze en andere foto’s in het vierkant af laten drukken via #mobileprint. Je kunt kiezen uit normale prints (3 soorten), ze te bundelen in books (5 soorten) of er een card (10×15 cm) van te maken. In dit artikel lees je hoe de HEMA #mobileprint service werkt en wat mijn ervaringen zijn.

Hema mobileprint spuare

Hoe werkt HEMA #mobileprint

Als eerste kies je een product (type, thema en formaat), waarna je de foto’s die je af wil drukken selecteert (via social media of apparaat), een goede uitsnede maakt en het aantal afdrukken per foto kiest. Je hoeft voor het uploaden van de foto’s geen bestand te downloaden wat erg fijn is. De thema’s waar je uit kunt kiezen zijn een witte, zwarte of grijze rand en pola-square. Formaatkeuze is mini square (5,75×5,75 cm), mini stretch (5,75×8,35 cm) en square (10,2×10,2 cm). Van de square moet je minimaal 30 stuks bestellen waarna het per 10 aangevuld dient te worden, bij stretch is dat 20 stuks en daarna tevens aanvullen met 10. Levertijd is 1 tot 5 werkdagen afhankelijk van het product dat gekozen is en je kunt kiezen voor ophalen of thuislevering. #Mobileprint kost minimaal €5,50 tot maximaal €15,- voor het grootste boek waarin plaats is voor 96 foto’s. Verwerkingskosten die daar nog bijkomen zijn €1,50 + eventuele verzendkosten.

Mijn ervaring met HEMA #mobileprint

Ik heb gekozen voor het ophalen van de normale #mobileprint square (10,2×10,2 cm) en betaalde €7,- voor 30 foto’s. Het uploaden, bijsnijden en bestellen via de HEMA website werkt prima. Alleen toen ik wilde veranderen van thema moest ik helemaal opnieuw beginnen. De foto’s waren binnen de beloofde levertijd aanwezig in de HEMA winkel en zaten verpakt in een mooi kartonnen doosje. Kwaliteit is in orde en ook de uitsnede zoals besteld wordt geleverd. Ik ben blij met de HEMA #mobileprint service, alleen het kost nogal wat en de hoeveelheid foto’s die je minimaal af moet nemen is niet voor iedereen haalbaar. Ter vergelijking: als je foto’s van het standaardformaat 10×15 cm af wil drukken betaal je €0,20, exclusief verwerkingskosten, per foto en dan kun je zelf kiezen hoeveel je er besteld. En daarbij hoe meer foto’s je besteld hoe goedkoper het wordt.

Hema mobileprint verpakking Hema mobileprint binnenkant verpakking Hema mobileprint afdrukken Hema mobileprint close-up


Zou je de #mobileprint service van HEMA gebruiken?

One thought on “Ervaring met HEMA #mobileprint

  1. Het klinkt als een prima service. Ik denk dat ik er wel gebruik van zou maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.