Feel good & shop event 2016

Eindelijk was het moment dan daar! Het leukste shopevent van het zuiden, feel good & shop event, was zowel afgelopen vrijdag en zaterdag weer in Veghel te bezoeken. Samen met lieve IJlien zat ik zaterdag aan de bloggerstafel. Een groot shopwalhalla waar voor iedereen wat te vinden is. Van Scandinavisch tot aan kinderkleding, veel stationary en mooie illustraties. Benieuwd naar mijn dag en welke onwijs leuke shops ik heb gezien?

Feel good shop event 2016 mindjoy

Allereerst wat hadden Monique en Ingrid weer een waar feestje van het Koekbouw gemaakt. Waar vorig jaar alleen de grote zaal werd gebruikt kon je nu ook bij de entree al meteen beginnen met shoppen. Meer dan honderd shops, food trucks en feel good stands waren er te bewonderen. Ook was het wat ruimer opgezet, meer zitplekken en de stands hadden meer ruimte om zich heen. Natuurlijk ging ik even een rondje doen en langs mijn top 10 feel good shops. Ook bracht ik een bezoek aan Dimphi van Read my face waar ik mijn gewonnen facereading kreeg. Hier komt binnenkort een los artikel over. En daar stond ineens Amy aan de bloggerstafel. Ze had een kaartje gewonnen via mijn winactie en kwam even gezellig langs. Zo leuk om haar eindelijk eens te ontmoeten. Hierna zag je het steeds drukker worden en kwam Marjolijn van Grachtenpracht heel lief wat pakketjes langsbrengen voor de bloggers.

Grachtenpracht Cardcetera retro hoekjes feel good

Daarna ging ik even een kaartje posten bij Cardcetera. Astrid stond daar met haar pop-up kaartjeswinkel met schrijftafel en zelfs een brievenbus waar je het kaartje meteen kon posten. En ik kreeg ook nog eens heel lief een kaartje van Goeiezin, kaartjes voor blije momenten. Overal waar ik kwam zag ik ontzettend leuke hoekjes waar je heerlijk kon zitten en genieten. Ook kon je je laten masseren bij Basisflow of in de stoel plaatsnemen bij Ik! skin and more. Samen met een vriendin liep ik nogmaals een rondje door het Koekbouw en gingen we op zoek naar iets lekkers om te eten. We genoten van een bagel bij Bus van zus en ik bleef even hangen bij Gewoon leuk x 4. Wat een leuke meid is Angela en haar shop heeft ook een hoog hebben gehalte. Later ging ik nog langs de theetantes voor een heerlijke red velvet cake en kwam Suzanne van JustMeiselfShop nog heel lief een complimentenblok brengen voor ons.

Bus van zus theetantes feel good

De draw booth van Janne Keurlings, waar het de hele dag al onwijs druk was, was nu eindelijk aan de beurt. Vorig jaar stond Janne er ook al maar dan met haar mooie geluksveren. De hele dag lonkte deze mooie booth al naar mij, welke ze zelf maakte van oude deuren en daarna helemaal in stijl afgemaakt heeft. Ik liet mijzelf vereeuwigen en ben super blij met het resultaat.

Draw booth Janne Keurlings feel good

Daarna was het alweer laat en tijd om naar huis te gaan. Helaas zonder een volle tas maar wel met een mooie beleving rijker. En wil je mij nog zien schitteren op beeld, kijk dan deze leuke vlog van IJlien om nog beter de sfeer van het Feel good & shop event te kunnen proeven.

Goed nieuws: Op 25 september vind er een Feel good & shop festival plaats bij Camping ’t goeie Leven in Eerde en natuurlijk komt er volgend jaar een nieuw Feel good & shop event. Deze keer zelfs drie dagen, namelijk op 24-25-26 maart. Heb er nu alweer zin in!

Heb jij het feel good & shop event dit jaar bezocht?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

24 thoughts on “Feel good & shop event 2016

 1. Superleuk verslag Anita! Ik vond het erg leuk om erbij te zijn en jou te ontmoeten! Wat ben je spontaan en leuk! 😀 Ik heb ook een face reading gedaan, leuk om eens mee te maken 🙂

  • Anita

   Wat leuk om te horen! Mijn reading was uitgebreider omdat ze vooraf al mijn foto’s kreeg, maar leuk dat jij er ook één gedaan hebt!

 2. Wat een leuk verslag! Jij hebt je wel vermaakt :-). De tekening van jou is ook echt goed gelukt! Super leuk!

 3. Lijkt me heel erg leuk. Op dit moment nog niet haalbaar om naar events te gaan, maar wie weet in de toekomst.

 4. Dat ziet er leuk uit! Ik kan me inderdaad voorstellen dat ze volgend jaar wel 3 dagen vol krijgen. Wat leuk ook die draw booth.

 5. Ik had hier werkelijk waar nog nooit van gehoord, wat jammer! Ook nog in Brabant toch? Wie weet dat ik volgend jaar even langskom! 🙂

  • Anita

   Ja Veghel, volgend jaar zeker even langskomen Inge 🙂

 6. Het ziet er heel erg gezellig uit! Volgend jaar neem ik zeker een kijkje!

 7. Ik ga straks de vlog nog even bekijken. Het klinkt als een geweldig event, super leuk om te lezen. Jammer dat dit soort dingen niet haalbaar is voor mij.

 8. Lieve Anita wat een superleuk artikel en enorm lief dat je mijn vlog hebt verwerkt erin! Ik vond het erg gezellig, hopelijk snel weer een keer irl 😀 xx

  • Anita

   Graag gedaan, mijn moment of fame moet er namelijk bij 😉 We spreken snel weer een keer af 🙂

   • Laten we dan gezellig met zn drietjes doen.. als jullie dat leuk vinden!

 9. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt van mijn brievenbus – top! Je kaartje gaat morgen in de officiële oranje brievenbus 🙂

  • Anita

   Top. Leuk om je te ontmoeten op het event 🙂

 10. Wat zag dat er leuk uit! Had er graag bij willen zijn maar op moment iets te ver.

 11. Wat een gezellig verslag. Die draw booth vind ik superleuk!

 12. Alleen al die stempel op je hand ziet er leuk en vrolijk uit. Wat een vrolijke en gezellige foto’s!

 13. Die booth is superleuk! Enne van die stempel zou een tatoeage moeten worden 🙂

 14. Lijkt me echt een leuk event. Ik ga zelf nooit naar dit soort dingen, kan namelijk erg slecht tegen de drukte om mijn heen 🙂

 15. Ik heb vrijdag even ervan geproefd en het was weer geweldig.. Hou van dit soort dingen! Hier ook niets geshopt, maar dat had zijn redenen haha!

 16. Ahhhh wat leuk!! Ik had hier nog nooit eerder van gehoord. Het ziet er zó leuk en vrolijk uit allemaal! Vind de vlog van Ijlien ook erg leuk om te kijken. Geeft een goede indruk van het event. 🙂

 17. Goede tip, dit ga ik zeker onthouden! Het lijkt me echt ontzettend gezellig.

 18. Wat een leuk event, bedankt voor de tip! Volgende keer ook eens naartoe.

 19. dit vind ik echt zo’n super leuk event, zou ik graag eens heen willen…
  leuk om het ook via die vlog te zien, zo komt het echt goed over..
  die booth echt geweldig ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.