Fijne website: soChicken

Vandaag een fijne website op ‘mindfulness maandag’

Een website die al jaren in mijn favorieten staat is soChicken. Op de website vindt je praktische tips over geluk, liefde, succes, vrijheid, gezondheid en bewustzijn. SoChicken is in 2004 opgericht door Jelle Hermus, hij noemt zichzelf een vooruitgangsfreak en wil je helpen om het leven leuker, simpeler en lichter te maken. Vorig jaar (2013) was soChicken de beste en populairste gezondheid & welzijn website van het jaar. Er is een gratis app voor iPhone en Android (wederom niet voor Windows Phone) en je kunt soChicken natuurlijk volgen via Facebook en Twitter.

soChicken logo

Wat is er zo leuk aan soChicken

SoChicken probeert je leven eenvoudiger te maken op allerlei fronten. Loslaten, genieten, accepteren en een gelukkig & mindful leven leiden daar gaat het om. Wil je gezonder leven of de wereld verbeteren dan ben je bij soChicken ook aan het goede adres. Om leuker en lichter te leven kun je naar een mindful lifestyle streven of manieren zoeken om je vrijer te voelen. Hoe geef je mensen je volle aandacht en wat is er nodig om positiever te denken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de honderden artikelen die op soChicken staan. De site is mooi vormgegeven en staat dus vol tips om je te helpen het leven leuker te maken. Ik vind het een heerlijke website om rond te kijken en te leren meer mindful te zijn.

Gratis eBoek op soChicken

Jelle maakt regelmatig een eBoek voor een prima prijs, waarvan simpel gezond de laatste reeks is (1 eBoek met 7 bonus boekjes). Maar op soChicken kun je ook een gratis eBoek downloaden. Het boek leuker leven, 5 simpele gewoontes bevat 40 pagina’s en leert je 5 basics waarmee je stap voor stap aan de slag kunt gaan. Naast dit eBoek ontvang je ook de eierdoostheorie, met slimme tips om het leven anders vorm te gaan geven. Taak voor taak. Of om in de soChicken termen te blijven, ei voor ei.

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste op de hoogte,
dit gebeurt trouwens automatisch als je het eBoek wil hebben.

Heb jij al eens op soChicken gekeken?

One thought on “Fijne website: soChicken

  1. Leuk! Ik volg soChicken echt al jaren en ik stuur ook soms artikelen door aan anderen in de hoop dat ze er wat aan hebben. Ik vind mindfulness soms een beetje vaag en zweverig, maar bij Jelle is het altijd lekker praktisch. Dat past mij goed. Hier thuis noemen we hem ‘mijn online geluksgoeroe’ haha šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.