Flow magazine een me-time tijdschrift

Een tijdschrift waar ik al sinds de start fan van ben is Flow magazine. Astrid en Irene bedachten het concept 5 jaar geleden en het is inmiddels te koop in 20 landen wereldwijd. Per jaar verschijnen er 8 nummers en kost €6,95 per nummer. Elke editie heeft 4 onderdelen, simplify your life | feel connected | live mindfully | spoil yourself, die aangekondigd worden met een kleurrijk tabblad.

 Flow magazine editie

Wat is de kracht van Flow magazine

Flow magazine heeft een goede mix tussen psychologie, crafting, mindfulness en illustraties. Het magazine is gevuld met papieren cadeautjes en naast de 8 nummers brengen ze ook een jaaragenda, scheurkalenders, special (4 keer per jaar) en een stationary uit. Je kunt zeggen dat het uitgegroeid is tot een heus merk. Het magazine speelt goed in op de huidige tijd waarin mindfulness en crafting hot is. En ze brengen al sinds de start een vakantieboek uit waardoor je jezelf weer helemaal kind voelt. Het is daarom ook iedere keer een genot om Flow magazine in de brievenbus te zien liggen.

Papieren cadeautjes van Flow

De extra’s die Flow magazine er elke editie weer instoppen zijn uitneembaar via een scheurrand of vastgeplakt in het tijdschrift. Soms moet je ze eruit scheuren of knippen omdat ze van dunner papier zijn gemaakt. Wat je aan extra’s kunt verwachten zijn kaarten, stickers, slingers, informatieve basisboekjes, schrijfschriften, kleurplaten, planners, inpakpapier, enveloppen, schrijfpapier en nog veel meer. Elke editie weer in samenwerking met ontwerpers, illustrators en kunstenaars wereldwijd.

Flow magazine extras Flow magazine 365 dagen kalender

Voor wie het trouwens niet wist, je kunt op de site ook een aantal extra’s downloaden.

Stationary, specials en producten van Flow

Flow magazine heeft een shop op de website waar je de specials en producten kunt verkrijgen. Ik koop ze zelf  liever in de winkel omdat sommige items snel uitverkocht zijn en je als abonnee korting krijgt op de specials bij de Bruna. Wat ik wel in de shop heb gekocht is de verzamelband, waar je een jaar Flow magazine in kunt bewaren, deze is namelijk niet te koop in de winkels. In het begin kocht ik alle leuke stationary producten die ze uitbrachten, maar tegenwoordig koop ik ze alleen als ze speciaal zijn. De specials heb ik allemaal wel in mijn bezit, zo ook natuurlijk alle edities.

Flow magazine verzamelband Flow magazine agenda Flow magazine specials Flow magazine stationary

Tip: vind Flow magazine leuk op facebook, hier houden ze namelijk regelmatig winacties.

Ben jij ook fan van Flow magazine en welke rubriek sla je nooit over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.