Genieten in B&B Ons Bakhuisje Ees

Afgelopen weekend besloten R en ik er even tussenuit te gaan. Ik had een weekje vrij genomen ter ere van onze trouwdag afgelopen dinsdag. Maar omdat we zondag ons op maat gemaakte schilderij gingen bekijken in Drenthe was de keuze al snel gemaakt om het weekend weg te gaan. Als stadsmens vind ik het heerlijk in Drenthe door de uitgestrekte landschappen en de rust die daarmee gepaard gaat. Vorig jaar zochten we een bed en breakfast en verbleven twee nachten in Ons Bakhuisje. Helaas was het bakhuisje zelf toen bezet, maar omdat het zo goed bevallen was in het appartement boekten we dit jaar weer. En wat een geluk, het bakhuisje was dit jaar nog vrij.

B&B bakhuisje Ees zijkant B&B bakhuisje Ees achterkant

B&B Ons Bakhuisje

Eigenaresse Jenneke heeft naast het bakhuisje ook een boerderijappartement waar je kan overnachten. Het appartement vind je aan de achterkant van het huis en het bakhuisje staat midden op het terrein. Het bakhuisje sprak ons erg aan omdat het zowel een slaapkamer als gemeubileerde woonkamer met keuken heeft. En natuurlijk een toilet met douche. Het appartement heeft een zit- en slaapkamer in één en geen keuken, maar wel een extra kamer met een éénpersoonsbed als je er met meer dan 2 personen wil overnachten.

B&B bakhuisje Ees woonkamer B&B bakhuisje Ees slaapkamer B&B bakhuisje Ees badkamer B&B bakhuisje Ees keuken

Onze ervaring in B&B Ons Bakhuisje

Je wordt altijd erg hartelijk ontvangen door Jenneke. Ze nodigt je uit om wat te komen drinken om één en ander te bespreken en samen de tijd waarop je wil ontbijten te bepalen. Het bakhuisje en het appartement zijn erg huiselijk ingericht en geeft meteen een thuis gevoel. Er liggen altijd leuke tijdschriften en folders over Drenthe en de omgeving. Koffie en thee kan je zelf zetten en in het bakhuisje heb je ook de mogelijkheid om een maaltijd te bereiden. Je hebt daarnaast voldoende privacy en het ontbijt is erg goed verzorgd.

B&B bakhuisje Ees koeienschilderij B&B bakhuisje Ees details B&B bakhuisje Ees ontbijt

Wat is er in de omgeving te doen

B&B ons bakhuisje ligt midden in Drenthe in het plaatsje Ees, naast Borger. In Borger heb je een aantal leuke winkels, twee supermarkten en ook voldoende eetgelegenheden. Je kan een bezoek brengen aan de steden Groningen, Assen, Emmen of Stadskanaal om te shoppen. Houd je meer van wandelen en/of fietsen dan heb je ook genoeg fiets- en wandelroutes in de omgeving. En daarnaast zijn er ook genoeg bezienswaardigheden zoals vestingstadje Bourtange, hunebedcentrum, Kamp Westerbrok, dierenpark Emmen en museumdorp Orvelte.

Overnacht jij wel eens in een Bed en Breakfast?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

3 thoughts on “Genieten in B&B Ons Bakhuisje Ees

  1. Ik ben nog nooit bij een bed & breakfast geweest. Met kinderen vind ik een huisje op een park met faciliteiten ook wat prettiger. Lijkt me wel leuk om een keer te overnachten met manlief.

    • Anita

      Park is met kinderen idd wat makkelijker

  2. Wat heerlijk lijkt me dat. Mooie omgeving, zeker als je zelf uit de stad komt. Alleen het woord Bakhuisje doet me al wegdromen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.