Goedkoop boeken kopen bij boekenkraam

Een site waar ik al jaren met grote regelmaat rondneus voor boeken is boekenkraam. Het is geen site zoals Bol.com of Bruna want je vindt hier niet alles wat uitgebracht is, maar toch is het assortiment erg groot en divers. Boekenkraam is een boekenoutlet en verkoopt nieuwe of licht beschadigde boeken met kortingen tot wel 80%. Je vindt er net uitgebrachte maar ook wat oudere boeken en met regelmaat hebben ze een 3 halen, 2 betalen actie op de collectie. Het assortiment verandert dus snel.

boekenkraam header website

Assortiment boekenkraam

Het assortiment is groot en omvat eigenlijk alle categorieën die een normale boekensite ook heeft. Je vindt er: literatuur & romans, koken, geestelijk welzijn, thrillers & fantasy, reizen, hobby & vrije tijd en nog veel meer. Het zoeken naar een boek kan via een “snel zoeken”-knop waar je de titel of auteur van het boek invult. Daarnaast kun je via bovenstaande categorieën zoeken of via de zelf aangemaakte categorieën van boekenkraam. Deze bestaan uit: aanraders, nieuw, in prijs verlaagd, aanbiedingen en de boekenkraam top 100. Je kunt zeggen dat het een soort van online versie is van de boekenvoordeel winkels.

Mijn ervaringen met boekenkraam

Ik heb al een heleboel boeken besteld via boekenkraam en ben dan ook erg tevreden. In het begin was ik bang dat de beschadigingen ernstig waren, maar niets is minder waar. Het is meestal een knikje, krasje, scheurtje en/of deukje. Winkels mogen het dan namelijk niet meer verkopen en boekenkraam koopt deze dan op bij groothandels en uitgeverijen. Soms is de beschadiging niet eens zo zichtbaar. De boeken zijn altijd volledig leesbaar en nooit eerder gelezen.  De verzendkosten zijn maximaal €2,95 en dat is zeker niet veel als je een pakket aan boeken besteld. Betaling kan via VISA, MasterCard en iDEAL. Pakketten worden door TNT of Selektvracht (tegenwoordig DHL Parcel) binnen 1 tot 3 dagen geleverd.

Het is één keer voorgekomen dat ik een boek had besteld, maar het verkeerde boek binnen kreeg. Ik denk dat de verkeerde link bij het plaatje was geplaatst. Na mailcontact heb ik de kosten van het boek weer teruggestort gekregen. Prima service dus.

Ken je boekenkraam al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.