Gratis kaarten versturen bij Jij is lief

Een erg leuke website waarvan ik regelmatig kaarten verstuur is Jij is lief. Jij is lief heeft meer dan 3.500 unieke kaarten die ontworpen zijn door Marre Streutker en Barend Mondt. Je kunt de kaarten als ecard versturen of via de post. De kaarten zijn te verkrijgen op meer dan honderd plaatsen in Nederland of via de webwinkel van Jij is lief. Vanaf €10,- verzenden ze gratis, anders betaal je €2,50 verzendkosten per bestelling. Bestel je voor 16.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Jij is lief ontwerpAssortiment Jij is lief

Als je een ecard van jij is lief gaat verzenden heb je de keuze uit 32 categorieën. Natuurlijk de bekende gelegenheden; bedankt, geboorte, huwelijk, verjaardag en verhuizing. Maar je vindt er ook categorieën genaamd: zo zo, boos, eten, uitdrukking en roddels. Op de kaarten staan voornamelijk dieren en personen in de natuur afgebeeld die vergezeld worden door een leuke tekst. Als je kaarten bestelt via de webwinkel heb je de keuze uit dubbele, postkaarten of kadokaartjes. Daarnaast verkopen ze ook designartikelen zoals stempels, spiegelbuttons en kinderlampen. Geen kaart nodig? Misschien is de jij is lief verjaardagskalender iets voor jou.

Wat is er zo leuk aan de jij is lief kaarten

Ik ben helemaal fan van de kaarten van Jij is lief. Dit komt mede door de niet standaard teksten en de vrolijke kleuren en designs. Ik verstuur deze kaarten al jaren en heb er ook altijd een paar in huis. Niets is leuker dan nog gewoon ouderwets een kaart in de brievenbus gooien en dat een ander deze bij thuiskomst op de mat ziet liggen.

Jij is lief kaarten Jij is lief designs

Leuk: op de Jij is lief website kun je ook het Jij is lief memory spel spelen.

Wat vindt jij van Jij is lief?

3 thoughts on “Gratis kaarten versturen bij Jij is lief

  1. Wat leuk! Bedankt voor de tip!

  2. Henny

    Hele leuke kaarten, voor elk wat wils!!
    Henny.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.