My guilty pleasure: America’s Next Top Model

Waar ik elk jaar naar uit kijk is de nieuwe cycle van America’s Next Top Model (ANTM). Momenteel is cycle 21 van start gegaan en net als de vorige cycle strijden niet alleen de dames om de winst maar zijn ook de heren weer van de partij. En het beste van alles is dat miss J weer terug is als jurylid. Ik weet niet tot welk seizoen in Nederland is uitgezonden want ik volg het altijd via internet. De Nederlandse versie (HNTM) is trouwens niet aan mij besteed en ik blijf alleen trouw de Amerikaanse versie kijken.

Americas Next Top Model logo

Wat is er zo leuk aan America’s Next Top Model

Het is Amerikaans dus over de top & hysterisch en zeker wanneer de eventueel toekomstige modellen Tyra Banks voor het eerst zien. Het geeft je een kijkje in het modellenleven en wat daar allemaal bij komt kijken. De opdrachten zijn niet gemakkelijk en zeker niet wanneer er reptielen, water en draaiende catwalks bij komen kijken. De aflevering met de metamorfoses is altijd hilarisch, er zit namelijk altijd wel iemand bij die niet wil dat zijn haar eraf gaat of dat het gekleurd wordt. Daarbij ook de laatste afleveringen waarin ze naar een ander land gaan en daar opdrachten, die passen bij de tradities van dat land, moeten uitvoeren. En dan alle drama in het huis, zonder is het namelijk niet compleet.

Opvallende cycles van America’s Next Top Model

Cycle 10 omdat toen het allereerste plus size model met de prijs naar huis ging. De daaropvolgende cycle (11) omdat de modellen tijdens de laatste paar afleveringen naar ons eigen kikkerlandje afreisden. Daarna de America’s Next Top Model All-Star cycle 17, waarin alle interessante en opvallende modellen uit de vorige cycles meededen. Waaronder ook Allison Harvard. En als laatste de vorige cycle (20) waar voor het eerst ook de mannen meededen. Dit geeft toch een hele andere dimensie en laat zien dat de modellenwereld niet alleen voor vrouwen weggelegd is.

Wat is jouw guilty pleasure als het gaat om series?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.