Happy lights, de lichtslinger die je huis opfleurt

Happy lights, ik werd er al helemaal blij van toen ik ze voor het eerst zag maar dacht dat R het misschien niet leuk zou vinden. Ik was ze alweer helemaal vergeten totdat wij afgelopen weekend in Groningen waren en ze wederom tegen kwamen bij Truus & Bregje. Nu heeft de lichtslinger dus een mooi plekje in huis gekregen. Ruth en Hendrik zijn de bedenkers en kwamen op het idee na een vakantie in Afrika. In totaal zijn er 55 kleuren waar je zelf je happy lights van kan maken passend bij je interieur. Al nieuwsgierig geworden?

Happy lights favoriet lac assal

Wat zijn happy lights

Happy lights zijn katoenen handgemaakt ballen die je in een lichtslinger van 20, 35 of 50 stuks. De lengte varieert dus van 140 tot 340 cm exclusief snoer (150 cm) en de bollen hebben een diameter van ongeveer zes á zeven cm. Je kan de happy lights zelf samenstellen maar de makers hebben ook een aantal favorieten samengesteld. Deze kleuren paletten zijn geïnspireerd op reisfoto’s van allerlei continenten over de gehele wereld. Wij hadden in de winkel in Groningen de keuze om zelf een lichtslinger (concept) samen te stellen maar de kleuren die wij zouden willen waren niet meer voldoende op voorraad. Dus hebben wij gekozen voor het ‘lac assal’ kleurenpalet bestaande uit 20 lights wat het beste bij ons interieur past.

De lichtslingers zijn erg gemakkelijk in elkaar te zetten en in Antwerpen staat de Happy lights conceptstore. Wil je weten waar je de happy lights kan verkrijgen, kijk dan bij de verkooppunten. Naast de lichtslingers verkopen ze ook grote lichtbollen die je zowel als staande- of hanglamp kan gebruiken en deze is te verkrijgen in vier formaten S (25 cm) t/m XL (40 cm).

Happy lights lac assal sfeer in huis Happy lights lac assal in donker

Wat vind jij van de happy lights?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

7 thoughts on “Happy lights, de lichtslinger die je huis opfleurt

 1. Supergaaf dit! Hier ga ik serieus over nadenken. Dit zou ik heel leuk vinden voor in huis! Thanks voor de tip!

  • Anita

   Gaaf hé! Benieuwd waar je hem eventueel neer gaat hangen 😉

 2. Dat ziet er echt heel leuk uit. Ik gelijk al een idee waar ik ze zou neerleggen. Dat is alleen niet kidsproof. Nog even een jaartje of 2 wachte 🙂

  • Anita

   Hier ligt hij op een plank waar ik zelf maar net bij kan dus het kan ook kidsproof zijn 😉

 3. Wow! Ziet er heel leuk uit.

 4. Dit is zo leuk!

 5. Ik hen ze opgehangen aan de gordijnroede. Licht in een donkere hoek. Erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.