Heerlijk lunchen bij Koffie & Co in Oirschot

Een paar jaar geleden hadden mijn man en ik geen zin om de drukte in de stad op te zoeken met Koninginnedag. Wij wonen in Eindhoven en bedachten om te kijken wat er in Oirschot te doen was. Omdat we rond lunchtijd aankwamen zochten we eerst een plek om wat te eten en kwamen binnen bij Koffie & Co. Sindsdien is Koffie & Co onze go to lunchroom als we er samen even tussenuit willen. Dat is meestal 2x per maand dus je kunt ons echt vaste klanten noemen.

Koffie & co buitenkant
Menukaart koffie & co

Koffie & co heeft een gevarieerde menukaart. Maandag zijn de gesloten maar op zondag zijn ze tot 19 uur open voor een hapje eten. Je kunt kiezen uit een sandwich, panini, wrap, salade, warme gerechten of een broodje. Daarnaast kun je ook met kinderen komen lunchen want ze hebben een speelhoek achterin de zaak en een kaart voor de kleintjes. Koffie & co serveert speciale koffie’s (Segafredo) en je kunt jezelf verwennen met een high tea. De high tea moet je wel even van tevoren reserveren zodat ze deze kunnen voorbereiden.

Koffie & co panini mozzarella Koffie & co maisbroodje tonijnsalade Koffie & co kaneellatte
Wat is de kracht van koffie & co

Als eerste is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Alles wordt vers bereid en je krijgt veel voor de €4,95 tot €7,95 die je betaalt voor een broodje. Salades zijn iets duurder maar daar zit je dan ook de hele middag vol van. Je krijgt ook altijd een glaasje water bij de koffie. Klantvriendelijkheid is uitstekend te noemen. Wij bestellen altijd de kaneel- en hazelatte en dat weten ze inmiddels en daarbij komen ze altijd even langs om te vragen of alles naar wens is. Verder ziet de zaak er gezellig uit en een leuk detail zijn de oude koffiemolens en de koffietekst op de wand. Wij blijven dan ook graag komen en ik heb er vaak vriendinnen mee naartoe genomen.

Koffie & co koffiewand
Tip: kijk ook eens op By Beadz, eigenaresse Annette maakt erg mooie sieraden. Ook hier is de prijs/kwaliteit verhouding goed.

Zou jij gaan lunchen bij Koffie & Co als je in de buurt bent?

One thought on “Heerlijk lunchen bij Koffie & Co in Oirschot

  1. Wat een leuk zaakje, zo te lezen! Helemaal niet ver van mij thuis af, maar ben er nog nooit geweest. Toch eens gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.