Heerlijke drankjes: 100% natural juice

Ik wil het vandaag hebben over de 100% natural juice drankjes gemaakt van 100% natuurlijk fruit- en groentensap. Ze bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. En daarbij is het ook nog eens glutenvrij. Er zijn zeven smaken genaamd: Beetle Juice, Bananarama, Simply Red, La Vida Loca, Cherry-Oh-Baby, The Green Mile en Caribbian Dream. Ieder drankje heeft een gezellige opdruk en bevat 500 ml. De namen zijn afgeleid van muziekliedjes en films. Of de nieuwe smaken iets voor jou zijn lees je in dit artikel.

100p natural juice nieuwe smaken

La Vida Loca

Dit 100% natural juice drankje bevat 10% kokos, 30% ananas en 5% guave. Het is een erg fris en tropisch drankje. Je moet wel een beetje van kokos houden wil je dit drankje lekker vinden. Maar samen met de ananas en de andere smaken is het een heerlijke dorstlesser. La Vida Loca is mijn favoriet.

Caribbean Queen

Dit 100% natural juice drankje bevat gember, 1% passievrucht en 51% ananas. Je moet echt van de smaak van gember houden wil je het lekker vinden. Verder is het een goede mix van sinaasappel, banaan, mango, druiven en bovengenoemde ingrediënten wat het net als La Vida Loca een tropisch drankje maakt.

100p natural juice lavidaloca caribbeanqueen 100p natural juice verpakking

Cherry-Oh-Baby

10% kers, 3% granaatappel en 35% rode druif zijn de hoofdingrediënten van dit 100% natural juice drankje. Als eerste ruik en proef je erg goed de kaneel die ook toegevoegd is. Kers en voornamelijk granaatappel hebben een sterke smaak waar je van moet houden, maar samen vormt dit een heerlijk geheel. Cherry-Oh-Baby vond mijn man het lekkerst.

The Green Mile

13% kiwi, 1% limoen en 35% peer zijn de hoofdingrediënten van dit 100% natural juice drankje. In essentie smaakt het niet heel anders dan appelsap omdat het voor 50% uit appel bestaat. Echter door de toevoeging van spinazie, mint en limoen geeft het een net wat andere touch aan het drankje.

100p natural juice cherryohbaby greenmile 100p natural juice ingredienten

Van de andere smaken heb ik alleen nog maar Beetle Juice geproefd. Als de bietjes je afschrikken kan ik zeggen dat ze niet zo sterk aanwezig zijn door de toevoeging van wortel, appel en banaan.

Tip: ik heb ze bij de Action gehaald voor €0,85.

Heb jij de 100% natural juice al geproefd en welke is favoriet?

4 thoughts on “Heerlijke drankjes: 100% natural juice

 1. Oeh, vooral La Vida Loca klinkt heel goed!
  Nu ben ik er best benieuwd naar geworden.
  Toch maar een keer proberen!

  • Anita

   Hij is erg lekker Kimberly. Vandaag weer eentje opgedronken!

 2. Catharien

  Ze zijn heerlijk waar kun je ze kopen? Best moeilijk niet overal te koop.

  • Anita

   Ik kocht ze altijd bij de Action. Geen idee of ze daar nu nog te koop zijn eigenlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.