HEMArkt babykleding shoplog

Gisteren had ik met een vriendin in Zeist afgesproken om weer gezellig bij te kletsen. Toen we een rondje door de stad deden zagen we dat er een grote HEMArkt in het oude V&D gebouw zat. Natuurlijk moesten we daar even binnen kijken om te kijken wat er aangeboden werd. Het is altijd maar de vraag wat je in deze outlets kan kopen. Maar gelukkig stonden daar enorme rekken met kinderkleding dus ik ging met een tas vol naar huis. Zie hier wat ik meenam.

Rompers

Hema romper lange mouw maat 62-68

Rompers met een opdruk kosten bij de HEMA meestal €5,50 dus niet een mega koopje maar ik vond hem te leuk om te laten liggen.

Hema romperpakket maat 62-68

Rompers kan je niet genoeg hebben en dit pakket had ook nog eens leuke printjes. Ook leuk als het wat warmer is om als shirtje te gebruiken.

Hema Romper korte mouw maat 86-92

Ook kocht ik dit leuke rompertje met korte mouwen op de groei. Voor €2,- een prima koopje en voor ieder seizoen te gebruiken.

Kinderkleding

Hema shirt maat 56 sokken

Ik koop liever geen kleding in maat 50 omdat je niet weet of je kind daar al te groot voor is. Wel heb ik wat gekregen dus dat komt goed. Maar dit shirtje in maat 56 kan ik overal bij combineren. Ook had ik nog wat sokjes nodig en deze prints spraken mij wel aan. Nu hopen dat ze goed blijven zitten.

Hema shirt broek maat 62

Dit leuke setje met joggingbroek en overslagshirtje van Jip en Janneke kost zo natuurlijk bijna niks. Heel fijn dat het ook wat dikker stof is want vanaf februari kan het nog best wel eens koud zijn.

Hema broek maat 62

Dit kleurrijke broekje trok gelijk mijn aandacht. Het maakt een outfit helemaal af en heeft een handige stretchband zodat het goed blijft zitten.

Pyjama

Hema pyjama maat 74-80

En dan als laatste deze pyjama die ik voor over een tijdje in huis haalde. Voor €1,- helemaal een koopje natuurlijk.

Shop jij ook graag bij de HEMArkt?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

15 thoughts on “HEMArkt babykleding shoplog

 1. Ach wat schattig allemaal! Volgens mij ben ik nog nooit bij een echte HEMArkt geweest, maar soms liggen er wat HEMArkt spulletjes in onze winkel (die is niet zo heel groot namelijk). Wel fijn zoveel spulletjes voor een mooi prijsje! 🙂

 2. Anja

  Leuke baby spulletjes, heb er wel eens geshopt , maar de winkel is weg in Tilburg

  • Anita

   Ik lees net dat er weer eentje bij de grote AH zit!

 3. Marij

  Leuke aankoopjes!! Zeker die pyjama voor een euro zou ik ook meenemen ondanks dat je meisje er pas over tijdje in kan, is altijd goed. Dat broekje met de bloemetjes vind ik ook erg vrolijk en schattig. Toen wij nog in Eindhoven woonden ging ik er geregeld even binnen.

  • Anita

   Ja mijn vriendin had hem gespot! Outlet winkels zijn altijd leuk om even binnen te lopen.

 4. Ah zo lief en klein allemaal. Raar he dat jullie meisje dit dadelijk aan heeft. Ik vond dit altijd zo bijzonder toen ik nog zwanger was. Liefde voor HEMA babykleding, goed spul!

 5. Jip en Janneke!!
  Zo schatttig allemaal. 🙂

 6. Wat een lieve aankoopjes :-). Ik vind de HEMArkt echt geweldig! Nu zit er weer eentje bij de grote Albert Heijn! Ik ben er erg blij mee.

  • Anita

   Snap ik Els! In de HEMA winkels zelf heb je soms wel eens een koopjeshoek maar vind je toch altijd veel minder dan in de HEMArkt 😉

 7. Erg leuke aankoopjes! Ik vind de kleding bij de HEMA en Primark altijd ZO leuk. En ik heb niet eens kids haha.

 8. Ohhh…goed geslaagd! I looovvveee Hemarkt!

 9. Ik ben gisteren nog bij de Hemarkt geweest maar ja kon voor Fay niets vinden (behalve maillots, wel erg goedkoop trouwens.. 4 voor 2 euro haha) en voor de baby weet ik nog niet wat ik moet kopen haha!

 10. Wat een super schattige items! Hema heeft altijd zulke leuke dingen!

 11. Hahaha… ik bleek maatje 44 nodig te hebben voor mijn zoontje. Daar had ik me dus helemaal niet op voorbereid. Mijn zoontje is nog steeds een fijn en slank kereltje. Net 2 en hij draagt de rompers van de Hema in maat 74/80. Ik vind de rompers van de Hema ook erg fijn. Althans, die met de opdruk. Want ze zijn smal en elastisch en hebben voor hem een mooie pasvorm. Veel rompers zijn te breed/ruim voor hem.

  • Anita

   We gaan het meemaken Sheila 😉 Het is toch moeilijk inschatten hoeveel ze gaat wegen bij de bevalling en wat haar bouw gaat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.