Jaren 90 nummers waar ik dol op was

Ik heb nog een hele CD collectie in huis liggen waar mijn discman in de jaren ’90 overuren door draaide. Er zijn ook een hoop singles die ik gekocht heb omdat ik het nummer zo leuk vond en draaide deze dan helemaal grijs. Jeugdsentiment en nostalgie maakt dat ik deze en ook mijn discman niet weg wil doen. TMF was de zender waar ik destijds uren naar kon luisteren en was elke dag weer benieuwd wie er nu weer in de dag top 5 stond. Als ik onderstaande nummers hoor denk ik terug aan die tijd. Ken jij ze allemaal nog?

Shania Twain – That don’t impress me much

Aqua – Doctor Jones

Mya ft Blackstreet – Take me there

DJ Paul Elstak – Rainbow in the sky

Emilia – Big big world

Nomads – Yakalelo

The Offspring – Pretty fly (for a white guy)

Scoop – drop it

Milk Inc. – Walk on water

Welke nummers draaide jij grijs in de jaren ’90?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

22 thoughts on “Jaren 90 nummers waar ik dol op was

 1. Haha, heerlijk artikel dit! Zo leuk om af en toe weer even herinneringen op de halen wat betreft jaren ’90 nummers. Ik ken ze bijna allemaal! TMF, daar heb ik ook uren naar gekeken!

 2. Wat een heerlijke nummers. Ik ken ze stuk voor stuk. In de auto hebben we dan ook vaak de top ??? Van de jaren 90 van q music opstaan! I love the 90’s.

 3. Wat een jeugdsentiment! Ik ken ze allemaal nog!

 4. Oh heerlijk jeugdsentiment! Ik ken ook alle nummers haha. Zulke komen nog weleens voorbij in het foute uur van Qmusic maar ik vind dat juist leuk 😉

 5. Oh wat een jeugdsentiment, zeg! Ik krijg er spontaan zin om zelf weer een héle tijd niets anders te doen dan jaren 90 muziek te draaien. 😉

  Vooral Milk Inc en Emilia vond ik erg leuk uit jouw rijtje. Als ik zo’n bui heb waarin ik écht heel erg zin heb in muziek uit die tijd zoek ik allemaal 5ive, N*Sync en A1 (hoewel dat volgens mij nét 2000 is) nummers op. Oh, en “Save Tonight” van Eagle Eye Cherry evenals “To the Moon and Back” van Savage Garden zijn ook grote favoriet, haha.

  • Anita

   Ja N’sync en save tonight idd! Bedacht mij vandaag ineens ook Texas weer met save what you want. Oh mijn lijstje kan ik wel eindelijk lang maken joh! Heerlijk hé

 6. Geweldig! Ken ze allemaal en de dag top 5 was bij ons ook vaste prik!! En liedjes op cassette opnemen (terwijl we de top 40 luisterden)… Zet nog regelmatig nummers van toen op hihi en wil best vaker naar zo’n 80-90 party!! Fijne zondag meis.x

  • Anita

   28 maart is er weer eentje, als ik kan wil ik daar denk ik wel naartoe gaan! Heerlijk 🙂

 7. Oh heerlijk die 90’s muziek. Dat was nog eens muziek!! Binnenkort gaan wij naar een remember the 90’s feest hihi

 8. Heerlijk! Ik ken ze allemaal. Volgens mij zijn wij leeftijdsgenoten want dit zijn zo de nummers van “in mijn tijd” haha.

  • Anita

   Volgens mij ook, bouwjaar 1983 🙂

 9. Jaaa fantastisch! Ik ken ze allemaal nog.
  Wij hebben een aantal uur van dit soort muziek op MP3 gezet voor onze lange rit tijdens de wintersport.

 10. Wat een heerlijk lijstje! Er zitten er een paar tussen die ik niet ken. Ik ben dan ook in ’90 geboren, dus wellicht was ik voor sommige liedjes te jong 🙂

 11. Heerlijk dat jeugdsentiment! De meeste nummers die je noemt ken ik goed en heb ik veel geluisterd. Walk on water vind ik trouwens nog steeds wel fijn om te horen. 🙂 Ik luisterde veel naar 5ive, The Backstreet Boys, Spice Girls… En veel losse nummers van toen kan ik nog altijd meezingen. Zo gaat Bring it all back van S Club 7 (schaam haha) nooit meer uit mijn hoofd! Ik keek die serie van hun er ook bij en was er gek op.

  • Anita

   Ik was fan van de BSB 😉 S club 7, ja die ken ik ook nog!

 12. Haha geweldig idee, jeugdsentiment!

 13. Voornamelijk de Backstreet Boys, maar later ook regelmatig Milc Inc. Die heb ik nog eens in een discotheek live gezien. Toen kwam echt mijn trance/dance/hardstyle periode. 😉

 14. jaaaa, flash backs…
  op dit moment app ik met een vriend constant oude liedjes en dan raden wie wat en waar
  zo leuk om die liedjes weer te horen

 15. Scoop hoor ik nog regelmatig op de radio, net als Milk Inc. Superleuk!

 16. Ah die eerste! dat was serieus de eerste single die ik kocht hahahaha.

 17. Als kind van de jaren ’90 ken ik deze nummers allemaal echt! Nummers uit de jaren ’90 hebben ook zo’n typische sound hè! Heerlijk onbezorgd, zomers en met het begin van de elektro er vaak door verwerkt! Zalig!

 18. Geweldig, nostalgie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.