Joy in my mind #10

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Gezellig nog een aantal mensen over de vloer gehad die Louie graag wilde ontmoeten ♥ Heerlijk sushi gegeten met vriendinnen ♥ Leuk feestje gehad bij de buren waar we bingo hebben gespeeld. Dat was ontzettend lang geleden, maar super grappig om weer eens te doen ♥ Eindelijk eens de tijd genomen om creatief bezig te zijn. Ik maakte met de embossing techniek zelf kaarten ♥ Nagellak weggegeven en de ontvangers waren er super blij mee ♥ Een aantal boeken gelezen en tijdschriften erbij gepakt die al een tijd op de stapel lagen om te lezen ♥ De voor- en achtertuin een makeover gegeven ♥ Kookclub waar we weer nieuwe recepten hebben uitgeprobeerd.

 Sushi eten mindjoy Embossing vlinder fladderen mag

Gezien

♥ De ongelofelijk leuke instaswap die ik heb gehad ♥ Hoe goed Louie reageert op de nieuwe dingen waar bij aan blootgesteld wordt ♥ Er ontstond spontaan een gezicht in de olie tijdens het bakken ♥ De fijne waardebon die door het gebruik van de tuinen spaarkaart in de brievenbus viel ♥ De lieve mentions van andere bloggers bij de sharing en caring tag ♥ De mooie en emotionele finale van SYTYCD. ♥ De hula girl die de auto opfleurt ♥ De eerste stapjes van Fay en het enthousiasme op het gezicht van Nicole.

 Gezicht in olie tijdens bakken Hawai meisje voor in auto Instaswap 2015 spring edition ontvangen mindjoyGedacht & gevoeld

♥ Minder techniek en een andere mentaliteit maakt het dat het vroeger rustiger was in je leven. Mede door dit artikel ben ik gaan onderzoeken of offline weekenden en dagen mij helpen om meer rust te krijgen. Ik plande deze in en het voelde ontzettend goed. ♥ 9 mei had ik alweer 8 jaar met R. We zijn er samen even uit geweest om te lunchen bij onze favoriete lunchtent. Zo blij dat deze man in mijn leven is ♥ Zo ontzettend fijn dat mijn auto zonder er iets aan te doen ineens door de APK kwam. Mijn Volvo is een echte tank, niet kapot te krijgen ♥ Ik werd telefonisch geïnterviewd en ben zo dankbaar dat dit soort dingen op mij af komen doordat ik een blog heb. Binnenkort hoop ik er jullie meer over te kunnen vertellen!

Dag offline genieten mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

13 thoughts on “Joy in my mind #10

 1. Oh wauw, die cover van Randy Newman… Prachtig. I love it! ♥

 2. Wow ja, de maand is alweer voorbij. Dat deed jij me echt even beseffen met deze blogpost. Zo fijn dat het zo goed gaat met Louie. Ik kan me best voorstellen dat mensen lang wilden komen om hem te zien! Hihi, wat leuk van het gezichtje in de olie; het zijn de kleine dingen die het doen.

 3. Louie is ook zo’n leukerd!! Toffe dingen allemaal. Gefeliciteerd met jullie acht jarig jubileum! Lekker he even wat minder online zijn. En ik ben nog steeds erg blij met je nagellakjes 🙂 heb al verschillende kleurtjes gebruikt. Fijne zondag.x

 4. Ja de maand vliegt om! Ik heb ook erg zin om morgen weer lekker met Louis te knuffelen!!

 5. Lisa Lois! <3 Prachtig nummer. Wat een leuke items op de Instaswap foto! Mooi om je overzicht weer te zien en wat leuk dat je een telefonisch interview had. Fijne zondag! X

 6. Wat een leuke dingen allemaal. Omarm het! 🙂

 7. Waauw die instaswap ziet er leuk uit!

 8. Weer een maand voorbij! Wow, dat gaat snel! Wat een leuke dingen weer :-). Volgende keer wil ik ook meedoen met de Instaswap :-).

 9. Gertie de Groot

  Héérlijk om te lezen dat jij en R zo blij met mekaar zijn.
  Love is all !!!
  Lijkt me ook erg leuk zo’n Bingo-feest…..

  • Anita

   Je leuk hé, had je bij moeten zijn 😉

 10. Ik word altijd zo blij van dit soort lijstjes! Ik heb echt een baaldag (weekend), dus ik moest er even over nadenken. Ik werd deze maand blij van het lekkere weer op vakantie. Dat zelfs ik. bleekscheet eerste klas, een kleurtje heeft gekregen is toch wel een gelukje te noemen

 11. Offline weekenden zijn fijn. Ik heb ze noodgedwongen, want ik moet klussen en taart eten en heb pas zondagavond tijd voor internet, maar ook dan hoef ik er geen uren meer achter die laptop te zitten

 12. Geweldig dat gezicht in de olie! Mooie lijst Anita altijd leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.