Joy in my mind #11

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ In de vorige joy in my mind vertelde ik over een telefonisch interview. Deze maand was het dan tijd voor een fotoshoot. Al nieuwsgierig geworden? ♥ Weer verder gegaan met het kijken van Pretty Little Liars, ben nu op de helft van seizoen 3. Omdat ik het samen met een vriendin kijk en we steeds serie avonden inplannen is het steeds wachten. Dat houdt de spanning er goed in moet ik zeggen ♥ Natuurlijk op vakantie naar Noorwegen. Ik plaatste al een sneak peak aan de hand van mijn schoenen, from where I stand. En een aantal foto’s op Instagram. ♥ Drie boeken gelezen tijdens de vakantie, waardoor ik nu alweer op de helft van mijn reading challenge zit ♥ Een hele bak geroosterde kikkererwten gemaakt. Het lukt mij al steeds beter om ze krokant en vol van smaak te krijgen. ♥ Heerlijke proeverij gehad bij Pinkie patisserie.

 Noorwegen trollstiegen mindjoy Noorwegen Skei mindjoy

Gezien

♥ Het lieve olifantje wat ik van Els kreeg omdat ik de winactie gewonnen had. ♥ De stapel boeken die ik weer goedkoop bestelde bij boekenkraam ♥ Dat de rozen uitkwamen in de tuin. ♥ De vele en uitgebreide reacties op mijn ‘het leed dat volgers krijgen heet’ artikel. Super bedankt allemaal!  ♥ Pakketje wat ik kreeg van Natascha, als bedankje voor het pakketje wat ik haar een tijd geleden gestuurd had. Super lief! ♥ De boekenhaag die ging bloeien. ♥ De mooie plek waar Louie tijdens de vakantie kon vertoeven, samen met allemaal andere Franse bassets en de foto’s die we opgestuurd kregen tijdens de vakantie van de eigenaar ♥ De trailer van de nieuwe voorstelling van Isabelle Beernaert, dat gaat weer genieten worden in januari

Winactie Els zelfgemaakte olifant Bestelde boeken goedkoop bij boekenkraam Mooie roos tuin mindjoy Pakketje gekregen Natascha flavieswereld

Gedacht & gevoeld

♥ Afgelopen maand bestond voornamelijk uit vrij zijn en op vakantie gaan. Zo heerlijk om vroeg in het jaar de grote vakantie te plannen. ♥ Het was zo ontzettend fijn dat mijn auto (Volvo 740) gewoon ineens, zonder dat we er iets van tevoren aan gedaan hadden, door de APK is gekomen. ♥ Omdat R jarig was vond ik het wel eens tijd worden om een artikel voor hem te schrijven op mijn blog. ♥ Zo leuk om te zien dat de eerste Life of Louie zo goed ontvangen wordt. ♥ Ik wordt blij van de aanmeldingen die we binnen krijgen voor het vakantiepost project. Kaartjes sturen naar een ander blijft toch zo leuk. We merken dat jullie er ook blij van worden. Aanmelden kan nog tot 30 juni.

 Vakantiepost kaartje sturen logo

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

12 thoughts on “Joy in my mind #11

 1. Mooie foto’s! Ik heb nog even doorgeklikt naar je artikel voor R. Wat een mooie post en bijzonder dat jullie elkaar gevonden hebben.

  • Anita

   Wat lief dat je hem alsnog gelezen hebt!

 2. Mooi artikel! Noorwegen lijkt mij heerlijk rustgevend.

 3. Fijn dat je even stilstaat bij de mooie dingen 🙂 Post krijgen is zoooo leuk 🙂 Ik kijk al uit naar de vakantiepost. Ik kocht het kaartje al.

 4. Heerlijke dingen, meis. Ben erg benieuwd naar je vakantieverhalen. Natuurlijk heb ik ook al een kaartje

 5. Ik denk dat dat huisje van mij, je weet wel, die aan dat meer, zich ergens in Noorwegen bevindt. 😀

  • Anita

   Ik heb veel van die mooie huisjes aan het water gezien dus ja ik denk het ook Marion!

 6. Mooi artikel Anita, veel joy gaaf om te lezen. Fijn dat je auto door de APK is altijd een heerlijk moment 😉

 7. Ook een happy list <3 Life of Louie vind ik top! En ik ga zo nog een mail sturen voor vakantiepost, lijkt me toch wel heel erg leuk om mee te doen. Dat olifantje is echt leuk. Mij maakte deze maand blij dat ik een leuk festival heb gehad en een jaarabo kreeg op Zoo Veldhoven. Zo leuk!

 8. Xaviera

  Prachtig die foto’s van Noorwegen! <3 The Mortal Instruments van Cassandra Clare wil ik ook nog graag een keer lezen. Mooi overzicht weer!

 9. Prachtige foto’s! Volgens mij heb je een hele mooie vakantie gehad!

 10. Ik ben heel benieuwd naar meer foto’s en het reisverslag van Noorwegen. En stiekem ben ik ook benieuwd naar het interview en fotoshoot 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.