Joy in my mind #12

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Eindelijk weer eens een festival bezocht en deze keer was het Wish outdoor ♥ Bezoekje gebracht aan lieve medebloggers Nicole en Marij ♥ Twee boeken uitgelezen ♥ Met dit warme weer was het echt niet te doen in lange broeken, ik ging op pad om korte te scoren en slaagde gewoon meteen. Ik blij! ♥ Naar de fysiotherapeut geweest die mij weer op 6 plekken in mijn nek gekraakt heeft, wat een bevrijdend gevoel gaf dat. ♥ Mijn nagels een keer laten doen. Me-time, ik doe het nog steeds te weinig moet ik zeggen.

Wish outdoor devoted WenW 2015 mindjoy Gellak roze me-time mindjoy

Gezien

♥ Twee pakketjes die binnen kwamen van een samenwerking, volgende week komt er dus nog eentje online. ♥ Reisverslagen van onze reis door Noorwegen ♥ Lekker beschuitje met aardbeien die R voor mij maakte. ♥ Ik bracht sinds lange tijd weer een bezoek aan de bios en zag magic mike XXL. Film zelf vond ik niet goed maar het gezelschap van een goede vriendin natuurlijk wel, was weer te lang geleden. ♥ Fijne spreuken en quotes die ik trok van de psychologische inzichtkaarten ♥ Haring in de supermarkt die ik mee naar huis nam en van genoot ♥ Super leuke pakket wat ik kocht bij Oktoberdots ♥ Blij worden van de vakantiepost kaartjes die al verstuurd zijn, zelf heb ik hem ook al verstuurd. ♥ Trailer van het nieuwe seizoen van the Walking dead. ♥ Te leuke pin it buttons bij Deliciae.

 Beschuitje aardbei Getrokken-kaart-psychologische-inzichtkaarten Broodje haring met ui Kaartenset happy oktoberdots

Gedacht & gevoeld

♥ Na lang wachten kwam afgelopen maand dan eindelijk de Margriet uit waar ik in zou staan. Zo lief, alle reacties die erop kwamen. ♥ Ontzettend leuk dat Noraly weer een groot 30+ Bloggers onderzoek houdt. Vorig jaar was dit de eerste keer dat ik op een andere blog kwam te staan. Vul jij de vragenlijst ook even in? ♥ Elke vrijdag wordt ik helemaal vrolijk van de mix marathon op slam FM, iedere keer weer één groot festivalgevoel. ♥ En dan nog de ruilactie die Marij organiseert. Heb je een aantal spullen in huis waar je niet weet wat je ermee moet doen? Stel dan een leuk pakket samen en stuur dit op naar je ruilpartner. Een ontzettend leuk initiatief. ♥ Bloggers in het zonnetje zetten, ik deed het door het invullen van de sharing is caring tag. Fijn om andere bloggers een plek op mijn blog te geven en waardering voor ze te tonen. We zijn toch collega’s van elkaar.

Penvriendinnen voor het leven Margriet 2

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

19 thoughts on “Joy in my mind #12

 1. Heerlijk zomernummer Ain’t Nobody!

 2. Wat een heerlijk artikel, ik word hier erg blij van op deze zondagochtend. Prachtige kleur op je nagels trouwens.

 3. Thnx trouwens voor die tip van 30 plus bloggers

 4. Wat een fijne dingen. Ik ga eens kijken naar dat 30plussers onderzoek en ook naar die ruilactie. Klinkt allebei interessant!

 5. Heerlijk zo’n golden oldie om de zondag mee te beginnen :-). Super fijn dat je geslaagd bent voor nieuwe korte broeken, al liet de zomer het een beetje afweten de laatste dagen helaas… Maar dat komt wel weer. Ik word helemaal blij van jouw lijstje en je nagels… prachtig! Door jouw tip op twitter heb ik me ook snel ingeschreven voor het 30 plus onderzoek! Thanks voor het delen van mijn ruilactie en nogmaals tof dat jij mee doet! Ik kwam tijdens het opruimen nog een paar leuke festival goodies tegen…echter ben ik niet zo’n festivalganger maar hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Dus dat komt als bonus in mijn ruilpakket!! Meteen even spammen en een reminder voor alle lieve dames (of heren mag natuurlijk ook hihi) doe jij nog niet mee met mijn ruilactie? Schrijf je snel in voor 1 augustus. x

  • Anita

   Benieuwd of er nog meer zich gaan inschrijven!! Heb de link weggehaald want die staat vanzelfsprekend al in het artikel 🙂

 6. Wat een heerlijke blog op deze zondag…
  De positiviteit straalt er vanaf, zoals ook bedoeld haha.
  Het zonnige weer, een verhuizing die er aankomt, uit eten met zoonlief Q-time samen. Heerlijk!!

 7. Ik vind dat artikel echt super leuk 🙂 En die foto’s zijn tof! Die ruilactie doe ik ook aan mee, kei leuk! Ik ben al benieuwd naar je samenwerkingen, ik ben niet nieuwsgierig hihi.

  • Anita

   Tipje van de sluier, jij hebt er ook een artikel voor geschreven 🙂 Andere was Sevenbien

 8. Heerlijk zomernummer is dit, ook het origineel blijft goed.

  Leuke recap weer Anita. Op zes plekken in je nek gekraakt lijkt mij ook zeker een opluchting.

 9. Fijn om te lezen met het liedje op de achtergrond! 🙂 Ik ga ook eens de 30+-post checken 🙂

 10. Wat een leuke lijst weer :-). Leuk dat je nicole en marij ontmoet hebt! Ik ga eens even kijken naar een paar linkjes die je noemt. Met de ruilactie doe ik mee! Heb er echt zin in.

  • Anita

   Ja ik zie ze haast maandelijks :), ontzettend leuk dat dit door het bloggen mogelijk is gemaakt!

 11. Wat een fijne en blije dingen allemaal! 😀

 12. Ben benieuwd naar je pakketje! En ik wil ook keertje lekker naar de bios met je ofzo, zal Bart vast voorbereiden haha…

 13. Auw, je nek! Kraken klinkt altijd zo eng, maar is zo fijn als het gebeurd is. En wat leuk dat je het blogonderzoek noemt, dank je wel!

  • Anita

   Graag gedaan! Hopelijk heb je veel aanmeldingen gehad!

 14. Ik vind dit altijd zo’n fijne rubriek. Mooie kaart had je getrokken van de psychologische inizchtkaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.