Joy in my mind #14

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Zo leuk, Nina kwam gezellig langs en we hebben haar geholpen met nieuw thema voor haar blog ♥ PLL avond met vriendin ♥ Nieuwe tweedehandse auto opgehaald. Omdat ik best veel kilometers op jaarbasis maak is het voordeliger om diesel te gaan rijden. Ook kozen we tevens voor een stationwagen zodat Louie lekker achterin kan. ♥ Ik deed mee met twitherfst. Stelde een leuk pakket samen, ging creatief aan de slag en ontving er ook één. ♥ Heb mijn haar in de kleurspoeling gezet ♥ Nicole kwam met Fay langs. We hebben een gezonde lunch klaargemaakt in kader van de health challenge en Fay kon eindelijk met Louie spelen ♥ Uit eten met vriendin ♥ Boodschappen in Duitsland gedaan en natuurlijk moeten we dan ook even bij de DM langs.

Nieuwe auto volvo v70 stationwagen Nieuwe haarkleur mindjoy

Gezien

♥ Te leuke van der hoog maskerset bij kruidvat ♥ De snoeppot op het werk die ik heb kunnen weerstaan ♥ Te leuke dingen weer bij action ♥ Zo gaaf dat Penoza weer begonnen is, ontzettend spannend en we zitten pas bij aflevering 3. ♥ Dansprogramma dance dance dance, ik geniet altijd intens van dans op TV ♥ Maakmagazine die in de bus lag, het is de tape editie dus ja die moest ik gewoon hebben. ♥ De nieuwe Flowmagazine special ♥ Fijne quotes op twitter die ik regelmatig retweet ♥ Heftige maar ontzettend mooie clip van Stromae – Quand c’est ♥ Theepakket wat ik kreeg van Marion

Maskers van der hoog zen kruidvat Snoeppot werk weerstaan Gekochte items action september Theepakket gekregen Marion

Gedacht & gevoeld

Mind Body Spirit serie er weer bij gepakt heb en iedere maand een onderdeel voorbij laat komen op mindjoy. ♥ Ik zomaar 2 jassen van een vriendin kreeg, ontzettend lief! ♥ Zo leuk dat ik door het bloggen nu ook gave initiatieven zoals twitherfst en instaswap ontdek. ♥ Ik op twee blogs een plek kreeg. Mijn trouwverhaal stond op Lauracollin en ik was een blog a day van Shops with love. Wat een lieve woorden van Lotte ♥ De altijd lieve en helpende reacties op mijn persoonlijke artikelen zoals afgelopen maand op waarom ik als vroege leerling op mijn tenen liep & mijn lichamelijke ongemakken.

Verstuurde twitherfst Ontvangen twitherfst

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

11 thoughts on “Joy in my mind #14

 1. Wat lief dat je Nina hebt geholpen. Mooie lijst Anita. Fijn dat Louie nu lekker in een station kan liggen 😉

 2. Wat zien die cadeautjes er leuk uit! Ik heb me ook ingeschreven voor Instaswap. De eerste keer, dus ben benieuwd 🙂

  • Anita

   Ik heb vorige keer meegedaan met instaswap, deze keer denk ik niet. Leuk dat je meedoet!

 3. Wat leuk al die cadeautjes! Het ziet er ook allemaal zo lekker herfstig uit. Leuk dat Nina langskwam! Ah mijn theepakketje. Wat heb ik genoten van het versturen van al die pakketjes. Al die fotootjes op instagram voorbij zien komen. Dat maakte mij heel erg blij.

  • Anita

   Ja dat had ik toen ook met mijn pakketjes Marion 🙂

 4. Heerlijk artikel. En wat leuk dat je mij noemt hihi. Vond het ook gezellig, en lief natuurlijk dat jullie me wilden helpen! Wat mij blij maakte deze maand is het weekendje weg die wij hebben geboekt:)

  • Anita

   Dat is altijd heerlijk Nina, ga je binnenkort al?

 5. Yasemin

  Leuke artikel!

 6. Wat een leuke dingen :-). De action blijft me ook verrassen :-). EN die twitherfst is echt kei leuk! Veel plezier met jullie nieuwe auto!

  • Anita

   Dat komt zeker goed Els 🙂

 7. Blije lijstjes zijn ook leuker om te lezen. Fijn dat je iemand kon helpen en wat zijn jij en Nicole goed bezig met jullie healthy challenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.