Joy in my mind #15

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Gezichtsbehandeling bij Margo. Heerlijk voor mijn huid om deze weer eens te laten reinigen. ♥ Naar de film geweest met een vriendin. We gingen naar ’the intern’, deze was tot mijn verbazing nog leuker dan ik had gedacht. ♥ Samen met Nicole een filmpje opgenomen. Iets wat ik nog nooit gedaan had maar eigenlijk verrassend natuurlijk ging. We deden een uzuma proeverij. Heb jij hem al bekeken? ♥ Er werd voor mijn zusje een babyshower georganiseerd en we hebben er een gezellige middag van gemaakt die ook nog een educatief was. ♥ Samen met Marij en Nicole zelf sushi gemaakt. Het was weer heerlijk en natuurlijk ontzettend gezellig. ♥ Volbrengen van de health challenge. ♥ En als afsluiter zijn R en ik vandaag teruggekomen van een weekendje Wuppertal. Een traditie die we al acht jaar hebben en het was zoals vanouds weer fijn.

Uzuma proeverij Nicole youtube

Gezien

♥ De nieuwe Balea limited edition ♥ Het leuke uiltje wat ik van een collega kreeg uit Toscane. ♥ Het nieuwe hondenkussen voor Louie waar hij zo ontzettend blij mee is. ♥ Finale van Dance dance dance. Wat een super gaaf dansprogramma was dat en ben blij dat er een tweede seizoen gaat komen! ♥ De nieuwe burgertaart bij Koffie & co en heerlijk dat het was. ♥ De invisi bobble bij DM. Ik zocht er al een tijdje naar en wilde het niet online gaan bestellen in verband met verzendkosten dus was blij toen ik hem daar ineens zag liggen. ♥ 21 oktober was back to the future day. Hoe anders kan je deze dag vieren door het kijken van alle drie de films.

Balea limited edition oktober Burgerkaart koffie co Oirschot Back to the future day trouwdag

Gedacht & gevoeld

♥ Het acts of kindness artikel van Marion heeft er al voor gezorgd dat ik een vriendin erg gelukkig heb gemaakt met twee boeken. Daarnaast had ik er een leuk pakketje van gemaakt en samen met haar oudste dochter heeft ze veel plezier gehad met uitpakken. Zo fijn dat ik iemand blij kan maken met een klein gebaar. ♥ Oktober was door Dagmar omgetoverd tot boektober. Ik heb mijzelf overtroffen door het lezen van vier boeken. Wie weet kan ik komende week nog een vijfde uitlezen? Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik weer meer lees en voel dat ik dat prettig vindt. ♥ Omdat ik zelf zo bezig ben met zelfontplooiing en momenteel een ontwikkeltraject vol leek het mij leuk om een project op te zetten. Het is namelijk nooit te laat om te veranderen maar soms weten we gewoonweg niet hoe we het aan moeten pakken. Ik wil je daarbij gaan helpen. Ik ben nog druk bezig met de indeling van het project, maar zeer binnenkort kan je het eerste artikel verwachten. Leuk als je meedoet!

Acts of kindness boeken versturen

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

13 thoughts on “Joy in my mind #15

 1. Ik zag het al op Instagram dat jullie samen weg waren geweest. Super leuk zo’n traditie. En natuurlijk ook fijn om er samen even uit te gaan en te ‘ontsnappen’ aan de sleur! Is Wuppertal een aanrader? Ik ben er nog nooit geweest. Ik wil trouwens ook eens kijken bij Koffie & Co want ik lees iedere keer je positieve dingen hierover 😉

  • Anita

   Wuppertal is niet te groot en dat vinden we wel fijn. Maar wel genoeg winkels en dingen om te doen. Ja moet je echt een keer doen Koffie & co 🙂

 2. Ah wat een heerlijk artikel zeg. Zelf sushi maken is zo leuk, moet ik ook weer eens gaan doen.

 3. Het samen sushi maken was zeker erg gezellig!! Hoop dat je je goed hebt kunnen opladen tijdens je weekje vakantie.x

 4. Super leuk artikel! Ik zal ’t filmpje nog even bekijken als ik tijd heb, ben nu wel nieuwsgierig 😉

  • Anita

   Wat leuk, niet lachen om mijn gestuntel hé 😉

 5. Ik vind het zo gezellig om je overzicht te zien. Ik vind de herfst altijd heerlijk om te lezen. Welke boeken heb je gelezen?

  • Anita

   Komt eind van de week een artikel over dus stay tuned

 6. Aaaah zo tof om te lezen dat mijn challenge je aangezet heeft tot die mooie actie. Heerlijk om te zien. En die uitvoering van het nummer van Tom Odell is klinkt lekker!

  • Anita

   Ja van dat soort mixen altijd heerlijk! Je challenge is fantastisch, nu nog meer gaan doen!

 7. Wat gaaf dat je Back to the Future heb gekeken op die dag! Bizar he, ik stond er wel even bij stil.
  De burger ziet er heerlijk uit.

 8. Wat fijn dat je je vriendin blij hebt kunnen maken met 2 boeken. Ook erg leuk ingepakt! Ik vond de Back to the future dag ook echt heel leuk!

 9. Leuk filmpje is het geworden met MeisjeEigenwijsje 🙂 Fijn dat je zoveel leuke dingen hebt meegemaakt ook. Ik ben ook al een tijdje geabonneerd op TheSoundYouNeed en ontdek daar ook steeds leuke muziek! Voor mij was het ook een fijne maand, met lekker veel leuke, kleine blije momentjes om van te genieten.

  gr, Flav

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.