Joy in my mind #16

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Afgelopen maand was ik jarig, vierde het dit jaar klein en nodigde mijn ouders en zusje uit om een zelfgemaakte cake te komen eten. ♥ Ging lekker uit eten met een lieve vriendin ♥ Probeerde weer wat gerechten uit tijdens de kookclub (komt binnenkort online) ♥ Gingen naar de jonge honden dag waar Louie zijn moeder, broer en zusjes weer zag ♥ Op bezoek bij Nicole omdat ik aantal events die gepland stonden helaas moest afzeggen. Fijn gekletst samen en genoten van een bulgursalade ♥ Bij schoonfamilie Sinterklaas gevierd. R. zijn surprise was een look-a-like van Louie, zo ontzettend mooi gemaakt weer door schoonzus.

Genieten Louie franse basset Zelfgemaakte citroencake mindjoy Home made bulgursalade Louie met gemaakte surpise

Gezien

♥ Mooie herfstkleuren in de natuur en dat de bomen ons laten inzien dat het fijn is om dingen los te laten. ♥ Dat we onze nieuwe auto over het magische getal van 300K hebben gereden ♥ De gave succes agenda die ik van manlief kreeg voor mijn verjaardag ♥ De onwijs lieve kaartjes die ik van mensen kreeg, dat doet je echt goed moet ik zeggen. ♥ De infrarood sauna die we nu op zolder hebben staan, zo ontzettend heerlijk om hier in te zitten ♥ Heel veel series gekeken ♥ Hoe leuk de zelfgemaakte kerstkaarten worden. ♥ Enorm genoten van hoe lief Louie is. ♥ Hoe fijn het is om sieraden te dragen, ik doe het te weinig.

Heerlijke herfstkleuren natuur Volvo v70 300K kilometerstand Succes agenda verjaardagscadeau Infrarood sauna in huis mindjoy

Gedacht & gevoeld

♥ Het was een moeilijke maand maar ik ben blij dat ik de miskraam  met jullie en de mensen om mij heen gedeeld heb. De lieve en bemoedigende woorden die ik kreeg, zo onwijs fijn om te voelen dat iedereen je een hart onder de riem wil steken en laat weten dat je bij ze terecht kan. ♥ Hoe heerlijk het eigenlijk is om creatief bezig te zijn. Ik wil het altijd wel maar steeds komt het er maar niet van. Prioriteiten worden vaak ergens anders gelegd maar dit jaar kies ik ervoor om zelf kerstkaarten te maken. En nu al met succes moet ik zeggen.

Kaarten ontvangen hart onder de riem Zelfgemaakte kerstkaarten 2015 mindjoy Liefde voor Louie mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

17 thoughts on “Joy in my mind #16

 1. Echt mooi die kerstkaarten.
  Wat ik fijn vond afgelopen maand is het besef dat ondanks dat ik niet veel vrienden om me heen heb.. Degene die ik om me heen heb tellen.. <3

 2. Wat een mooie terugblik, het is ook erg fijn om het te lezen moet ik zeggen! Ik denk dat wat mij blij maakte deze maand, mijn ontvangen brush pennen zijn om mee te oefenen voor kalligrafie / handlettering. Al moet ik daar dus nog mee beginnen..

 3. Creatief bezig zijn vind ik ook erg fijn. Lekker ontspannend en het is een goede afleiding. Hele goede gelijkenis de surprise van R.! Ik kwam erachter dat ik meer aan mezelf moet denken zodat ik hopelijk snel weer beter in mijn vel ga zitten x

 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat is Louie toch een dropje! En superleuk die surprise. Fijn dat je toch alle positieve dingen nog kan zien. Ik wens je veel geluk voor je komende nieuwe levensjaar. xxx

  • Wat fijn om weer een blog van je te mogen lezen zeg. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag x

 5. Raar he dat in het negatieve hangen altijd vanzelf lijkt te gaan…
  Maar dit is een heerlijk positief en mooi lijstje..
  Op naar een mooie december maand

 6. Mooie positieve blog heb je er weer van weten te maken. Bladeren die van de bomen vallen zien als loslaten vind ik trouwens heel erg mooi gevonden. Zo heb ik het nog nooit bekeken.

  • Anita

   Ja de natuur leert ons veel 😉

 7. Ik ben blij om dit te lezen :-). Ik vind je kerstkaarten echt heel leuk. Ook de surprise is geweldig!

 8. Wat leuk zeg van jullie auto. En leuk dat je zelf kerstkaarten maakt. Ik zou ook wel wat creatiever willen zijn, maar maak er steeds geen tijd voor.

  • Anita

   Ja ik vergeet het ook steeds maar heb het nu klaargelegd en daar ben ik blij om 🙂

 9. Wat kan het fijn zijn om een hond bij je te hebben als het allemaal wat minder gaat. Ik haal daar enorm veel steun uit <3 Wat mij blij maakte is dat het zo goed gaat tussen mijn vriend en mij. Ik wens je een fijne nieuwe maand toe. Liefs

 10. Je bent een topper Anita. Mooi overzicht.

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kijk uit naar de post over de kookclub.

 11. Wat een fijne dingen weer!

 12. Oooooh wat is je hondje gegroeid! Fijn lijstje.

  • Anita

   Ja hij is echt groot geworden en ook stuk volwassener zo hé!

 13. Wat een fijne terugblik heb je gemaakt! Ik vind de laatste foto erg lief<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.