Joy in my mind #17

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Zelf kerstkaarten gemaakt en leuke reacties op gehad ♥ Met Louie naar speurcursus, vond het erg leuk en was goed moe nadien ♥ Via de buren naar voorstelling Squidboy in theater kunnen gaan. ♥ Natuurlijk het huis kerstproof gemaakt ♥ Bezoek van Marij en Eline en later deze maand ook van Nicole en Fay. Super gezellig en fijn dat Louie het ook steeds beter doet bij kleine kinderen. ♥ Eigen kerstpakket mogen samenstellen op een markt ♥ PLL avond met vriendin en erg goede gesprekken gehad. Nogmaals thnx I. ♥ Lunchen bij koffie & co mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst ♥ Social media opruiming gehouden, was weer nodig moet ik zeggen.

Squidboy parktheater voorstelling Huis kerstproof maken mindjoy Eigen kerstpakket samenstellen rituals Koffie en co lunch heerlijkheid

Gezien

♥ De gave tas die Madeleine mij gegeven heeft ♥ Mooie bos bloemen gekregen van collega’s die langs kwamen ♥ Heerlijkheden die we weer uit Duitsland mee namen ♥ Show van Stromae op YouTube ♥ De leuke handlettering kaart die ik van Debby kreeg ♥ De Flow daily life inzichtenpocket die in de brievenbus viel ♥ Twitkerst. Vond het weer erg leuk om te doen. ♥ Drie oude jaren 80/90 films kijken met R. tijdens eerste kerstdag. Een leuke traditie die we erin houden. ♥ Heerlijk kerstdiner bij schoonfamilie en dat Louie uiteindelijk goed met de grotere kinderen kon spelen nadat iedereen gewend was aan elkaar.

Gekregen bloemen collegas Gemaakte twitkerst swap 2015 Oude films kijken kerstdag big Kerstmenu tweede kerstdag schoonfamilie

Gedacht & gevoeld

♥ Alhoewel het nog redelijk rustig is hier op mijn blog ga ik er komende tijd wel weer meer structuur in aanbrengen. Er is veel gebeurd en er zijn ook nog zaken waar ik mij momenteel op moet richten waardoor het bloggen er vaak bij in schiet. Ik vind het echter veel te leuk om niet te doen dus je gaat hopelijk weer meer artikelen zien op mindjoy. ♥ Te horen krijgen dat ik wederom aan de bloggerstafel bij het Feel good en shop event mag zitten. Ik heb er vorig jaar echt van genoten en kijk er nu alweer naar uit! Dus zet 11 en 12 maart maar alvast in je agenda en als je nog snel bent (voor 1 januari) kan je voor een klein prijsje een kaartje kopen. ♥ Een mooi maar ook moeilijk moment was dat afgelopen maand mijn zusje bevallen is. Ik ben blij peettante te zijn geworden van mijn kleine nichtje.

Samen TV kijken mindjoy Louie franse basset

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

18 thoughts on “Joy in my mind #17

 1. Toch weer een mooi lijstje!
  Hier was de maand gevuld met gezellige momenten met vrienden en familie!

 2. Mooi overzicht heb je weer van de afgelopend maand!

 3. Mooie momenten heb je weer op een rij gezet. Ik kan me wel voorstellen dat de bevalling van je zusje heel erg dubbel is. 🙁

 4. Gefeliciteerd tante, al je snap ik het dubbele gevoel, dikke knuffel X. Ik vond twitkerst ook echt heel leuk :-).

 5. Mooie lijst!

 6. Ik vind dit altijd zulke leuke blogjes om te zien en lezen. Mooi dat je stil staat bij deze dingen<3

 7. Ah die laatste foto is heel mooi.

  Wat leuk zo een jaren ’80/’90 film traditie. Er zijn echt veel goede films uit die tijd. Coming to America vind ik nog steeds hilarisch.

  Een speurtocht met Louie klinkt erg leuk, zijn ras heeft er echt een neus voor toch?

  • Anita

   Ja die film hebben we paar jaar geleden nog gekeken, maar blijft leuk! Louie is inderdaad een jachthond dus heeft een erg goede speurneus

 8. Heel leuk om te lezen, maakt mezelf ook blij!

 9. wat een prachtig overzicht…
  Leuk he kaarten maken, ik heb me ook voorgenomen snel weer eens kaarten te maken en willekeurig te versturen..

  • Anita

   Ja dat is ook super leuk om te doen, je brengt mij op een idee 😉

 10. Leuk blogje! Mooi dat je peettante bent geworden, al kan ik me voorstellen dat het moeilijk was…

 11. Aah die foto van louie liggend op jou! Zo lig ik het liefst met Kenzo. Kan daar zo van genieten! Zo’n Twitkerst pakket, wat leuk! Blijft leuk om zoiets te ontvangen <3 Peettante, wat gaaf. Maar misschien ook ergens wel moeilijk voor jou. Een social media opruiming moet ik ook maar eens houden.

 12. Koffie & Co is leuk! Ben ik ook een keer geweest. Kan me goed voorstellen dat het peettante worden dubbele gevoelens bij je oproept. Goed dat je ze niet negeert.

  • Anita

   Ben je al wel eens in Oirschot geweest dan?

 13. Wat een mooi overzicht heb je ervan gemaakt, bijzonder dat je op deze manier even stil staat bij afgelopen maand. Wat een leuke foto, onderaan het artikel! 🙂

 14. Gelukkig nieuwjaar lieve dame! Dat je grootste wens mag uitkomen!
  Wat een geweldige foto van jou en Louie.
  Ik ben trouwens wel benieuwd naar je social media opruiming. Wat houdt dat in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.