Joy in my mind #19

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Een hoop boeken voor een klein prijsje te koop aangeboden. Op zoek naar een leuk boek? Kijk dan eens bij mijn boekenverkoop ♥ Meegedaan met de valentijnskaartenswap en een erg lief pakketje kreeg ♥ Aan de slag gegaan met het erg leuke project van Northflix en Inge: EPIC (echte post is cool). Mijn pakketje is al verzonden, benieuwd wat de ontvanger ervan gaat vinden en wanneer de mijne in de brievenbus valt. ♥ Gezellig lunchen met vriendin en haar dochtertje ♥ Heerlijk eten bij de Italiaan, ter ere van het huwelijksjubileum van de broer van R. ♥ Kijken naar het huis van vriendin I., ze hebben er echt iets moois van gemaakt. ♥ Twee recepten gemaakt van de home made challenge, helaas is het mij niet gelukt om de challenge af te ronden maar werd wel onwijs blij dat mijn volkorenbrood zo goed gelukt was.

Ernst Jan Pfauth blogs rock-n-roll Tatiana Rosnay haar naam Sarah Home made gemaakt epic echte post is cool Volkorenbrood resultaat home made challenge

Gezien

♥ Erg leuke webshops die ik 12 maart op het feel good & shop event ga zien ♥ En ik ben zo onwijs blij dat ik daarnaast de gezichtsanalyse won dus ik ben erg benieuwd wat daar uit gaat komen! ♥ Inmiddels alweer beland bij seizoen 4 van Lost, ik ga snel! ♥ Blij zijn dat the walking dead weer begonnen is ♥ Onwijs leuke canvastas handgemaakt door the owl said. Nu kan ik in stijl mijn boodschappen doen.♥ Onwijs lieve kaart die ik van Els kreeg ♥ Zo fijn dat mijn artikel over zelfhulpboeken zo goed ontvangen werd. Want doen ze ook wat ze beloven? ♥ Hart wat ik vond op de auto ♥ Nieuwe flowmagazine mindfulness werkboek ♥ Pakketje met kaarten ontvangen van Cardcetera. ♥ Helaas begaf mijn laptop het, maar zo fijn om te zien dat het nog in de garantie viel. Hopelijk heb ik hem snel weer terug!

The walking dead kijken Canvastas theowlsaid zelfgemaakt Lieve kaart Els strijkkralen Hart gemaakt op auto

Gedacht & gevoeld

Louie werd alweer 1 jaar en ik keek terug naar de puppy foto’s. Zo leuk! Hij kreeg een Nina Ottosson puzzel waar hij erg blij mee is. Wat wordt hij toch groot en heel cliché de tijd gaat inderdaad snel. Zo blij met deze kleine man in ons leven. ♥ Fijn kunnen praten met mensen om mij heen over het gedoe wat er speelt de laatste tijd. Ik wil hier met alle liefde over praten op mijn blog maar ik weet dat ik het beter niet kan doen. Ik hoop dat het snel voorbij is en ik weer door kan. Dit is ook de reden waarom het helaas zo rustig is op mijn blog momenteel, mijn energie gaat veelal daar naar toe.

Louie nina ottosson puzzel

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

13 thoughts on “Joy in my mind #19

 1. Ik hoop voor je dat alles op zijn pootjes terecht komt. Sterkte met alles!

  • Anita

   Thnx lieve Karen! Daar gaan we ook voor 🙂

 2. Mooie momenten!

  Hoop dat je snel je rust weer vindt. Hang in there!

  • Anita

   Thnx lieverd! Rust is er al iets meer maar het gedoe duurt voort helaas.

 3. Wat leuk om mijn kaartje te zien! Ik hoop dat het gedoe snel is opgelost :-(. Rust is zoveel fijner, liefs X

  • Anita

   Thnx lieve Els. Ja rust is onwijs belangrijk, maar het gaat allemaal goedkomen daar blijf ik op hopen!

 4. Ik hoop dat alles beter gaat met je. Be strong.

  Gelukkig zijn er ook leuke momenten geweest. En oh ik kan niet wachten tot morgen want ik wil graag weten hoe het verder gaat met The Walking Dead.

  • Anita

   Ik ga zo de nieuwe aflevering kijken! Heeel benieuwd inderdaad 🙂

 5. Wat een snoezige foto van Louie! Hoop dat alles snel weer goed komt voor je. ♥ Heel leuk om te horen dat je ons project zo leuk vindt, ik ben heel benieuwd hoe Het Grote Uitpak Moment gaat zijn! ♥

  • Anita

   Ik ben heel benieuwd naar wanneer mijn pakketje in de brievenbus valt!

 6. ♥ die louie foto
  Ik doe ook mee met eipc,vanavond doos verzendklaar maken..

  Enhet feel& good event lijkt me super, veel plezier daar

  • Anita

   Thnx, ik kijk ook echt uit naar het event 🙂

 7. Vervelend dat er gedoe is op dit moment. Ik hoop dat je snel weer rust hebt. Mooie punten heb je weer opgeschreven. ik vind jullie hondje echt zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.