Joy in my mind #21

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Gezellig lunchen met Nicole, we konden voor het eerst weer op het terras zitten. ♥ Pad bij de voortuin gelijk gemaakt zodat het opstapje weg is ♥ Kookclub gehad waar we een heerlijke zelfgemaakte lasagne hebben gemaakt ♥ Bezoek gebracht aan outlet Roermond, was weer erg lang geleden ♥ Genoten van de zelf gemaakte frietjes van manlief ♥ Eline van From Fat to Fit ontmoeten, wat een gezellige spontane meid. En we konden wederom in het zonnetje op het terras zitten ♥ Op bezoek bij Els en daar gezellig mee-eten ♥ Kledingkast flink opgeruimd. Twee vuilniszakken in de kledingbak kunnen doen.♥ Samen met Louie een bezoekje brengen aan Heusden ♥ Eindelijk weer de rust gevonden om te lezen ♥ De tijd genomen om in onze infrarood sauna te gaan.

Kookclub bereiding lasagne krab Home made frietjes mindjoy Nieuwe sophie kinsella shopaholic Louie geniet van zonnetje franse basset mindjoy

Gezien

♥ Heel veel afleveringen van Grey’s Anatomy en ja ik ben baas in het stilzitten van het beeld. ♥ Een brief van het uwv waar ik onwijs blij mee was ♥ De rollcare die ons eindelijk heeft geholpen met het verwijderen van haren op de bank. ♥ Dat mensen liever strijden dan het op te geven, waaronder natuurlijk ikzelf ♥ Lieve kaart van Northflix en Saar die ik in de brievenbus vond ♥ De mooie natuur die aan het bloeien is ♥ Veel zich konden herkennen in het je bent geen echte blogger als… artikel ♥ Hoe fijn onze nieuwe steammop van black & decker werkt ♥ De nieuwe shopaholic die ik in huis haalde ♥ Hoe fijn het is om wekelijks een maskertje op te doen ♥ De lieve interacties op Twitter, ik blijf het een fijn medium vinden.

Greys anatomy baas stilzetten beeld Rollcare voor verwijderen haren bank Magnolia voortuin in bloei mindjoy Steammop black decker

Gedacht & gevoeld

♥ Afgelopen maand is de rust weer wat meer teruggekeerd en zeggen de mensen om mij heen ook dat ik rustiger ben en er beter uit zie. Het was een hectische tijd en hoop oprecht dat het alleen maar beter gaat komende tijd. ♥ Het chromosomenonderzoek is in gang gezet om dingen uit te kunnen sluiten. Fijn dat ze dit al na twee miskramen doen en grote kans dat er niets uit gaat komen. Maar beter laten achterhalen dan helemaal niets weten. Midden juni weten we meer. ♥ Zo lief om te lezen dat mensen mijn blog inspirerend vinden al voel ik dat zelf momenteel niet zo. Zo zette Saar mij afgelopen week in de schijnwerpers, many thnx!

Selfie april 2016 mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

11 thoughts on “Joy in my mind #21

 1. Hey lieverd laten we er deze maand ook weer wat moois van maken.. En wat lees ik over een infrarood sauna?

  • Anita

   Ja die staat hier op zolder, heerlijk relaxmomentje 🙂

 2. Wat een mooie momenten en wat fijn om te lezen dat er weer rust begint te komen. Let goed op jezelf en maak deze maand weer net zoveel mooie momenten!

  Dikke kus!

 3. Fijne lijst! En fijn dat er wat meer rust is in je privésituatie. Lijkt me heerlijk zo’n infrarood sauna.

 4. Ik ben benieuwd naar de uitslag van het onderzoek. Nog even geduld! Ik wens je een fijne maand.

 5. Je hebt genoeg leuke dingen gedaan zo te zien!

 6. Ik vond het ook weer gezellig dat we met elkaar hebben afgesproken :-). Ik ga duimen voor je prive situatie, dikke knuffel X

 7. Fijn om te lezen dat het weer wat rustiger is bij jou 🙂 Spannend zo’n onderzoek, maar wel super fijn dat ze er nu al bij zijn en dingen willen uitsluiten. Wat mij blij maakte deze maand is mijn verjaardag toch wel. Ben nu al super verwend.

 8. Ik hoop echt dat het de aankomende weken wat beter met je gaat. Fijn te horen dat dit al een beetje het geval is<3 Succes met het onderzoek!

 9. Fijn om te lezen dat het weer wat rustiger in en om je heen is geworden. Ik hoop dat het onderzoek je meer duidelijkheid zal geven. Blijven geloven, hoor lieverd!

  De clip bovenaan het artikel is geweldig. Prachtig om zulke emoties te zien op die gezichten.

 10. Fijn dat je weer een klein beetje rust gevonden hebt! Het lijkt me trouwens echt heerlijk om een infrarood sauna te hebben.
  Hopelijk geeft het chromosomenonderzoek meer duidelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.