Joy in my mind #22

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Ik heb 2x een Pilates privéles gehad. ♥ Gezellig op bezoek geweest op het vakantieadres van vriendin en wat een heerlijk weer was het toen ♥ Koffie en lunchdates met collega’s ♥ Leuke aankopen gedaan bij DM ♥ Nicole die hier gezellig langs kwam ♥ Eten bij vriendin ♥ Moeder en dochter dag. We deden allen voor de eerste keer een escaperoom en nee het was helaas niet gelukt binnen één uur. Daarna gingen we lekker lunchen. ♥ Eindelijke geslaagd voor nieuwe schoenen. Zoveel schoenen van mij waren nu echt kapot en Clarks had verbouwingsuitverkoop. Score! ♥ 25 weetjes over mijzelf gedeeld.

Balea douchegel limited edition april 2016 Nieuwe schoenen Clarks Hamble Oak

Gezien

♥ Genoten van het heerlijke weer waardoor de nieuwe BBQ regelmatig gebruikt werd. ♥ Puppy’s knuffelen. De moeder van Louie had weer een nieuw nestje en we gingen samen met Louie op bezoek. Kon ook hij weer eens spelen met zijn zusje en oom. ♥ Dat mijn moeder het mama schrijft boek heeft ingevuld en heel leuk oude foto’s erbij heeft gedaan ♥ Lekkere dingen die jamin verkoopt die ik niet kon weerstaan ♥ Natuurlijk weer heel veel afleveringen van Grey’s Anatomy gekeken, ben nu halverwege seizoen 11. ♥ Dat de volgers op social media blijven stijgen, thnx allemaal! ♥ Dat mijn eigen dierenverhalen artikel mij zo triggerde dat ik het boek met 313 verhalen van Toon Tellegen heb gekocht.

Basset Artesien normand puppy's basset hound Louie spelen zusje Lievere Franse basset Ingevulde mama schrijf boek met foto's Aankopen Jamin Tony's jelly beans

Gedacht & gevoeld

♥ Afgelopen maand waren R. en ik alweer 9 jaar samen. Nog steeds blij met deze man in mijn leven. ♥ Zo blij ben dat mijn blogritme weer terug is. Ik probeer nu 3 vaste dagen aan te houden namelijk maandag, donderdag en zondag. En dat gaat al een paar weken prima. ♥ De persoonlijke artikelen zo goed ontvangen worden, ik schreef afgelopen maand over de statusgerichte maatschappij en mijn twee miskramen. En nog zoiets tofs dat ik naar aanleiding van één tweet weer zoveel aanmeldingen voor de hoe mindful is rubriek heb gekregen.

Tweet oproep hoe mindful is rubriek mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

7 thoughts on “Joy in my mind #22

 1. Super mooie momenten! Heerlijk die positiviteit. Ben erg benieuwd naar je pilates ervaring! Fijne zondag! X

 2. Goed om te lezen dat je weer je blogritme hebt opgepakt. Voelt vast heel fijn 🙂 Nog gefeliciteerd met jullie 9 jaar samen, dat is alweer een hele tijd. Fijne zondag meid, Liefsx

  • Anita

   Ja dat voelt inderdaad enorm fijn! Had daarvoor toch het gevoel dat ik mijn blog verwaarloosde.

 3. Gefeliciteerd met jullie 9 jarige jubileum :-). FIjn ook dat je weer zo lekker aan het bloggen bent :-).

 4. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe interviews voor je nieuwe rubriek! Ik heb er ook met veel plezier aan meegedaan. Altijd leuk deze Joy in the mind, met fijne foto’s en fijne momentjes<3

  • Anita

   Het is nog steeds dezelfde rubriek omdat het iedere keer weer anders is. Leuk om te horen Sas!

 5. Tony’s!!!!
  Fijn artikel weer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.