Joy in my mind #23

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Louie laten keuren, hij werd 4e en scoorde een zeer goed. ♥ Gezellig bij Nicole op bezoek ♥ Bezoek gebracht aan de tuinen van Appeltern ♥ Heerlijk high tea met Marij en Nicole ♥ Weer eens aanschoven bij een familieopstelling als representant. Deze keer niet uitgekozen om deel te nemen maar was alsnog weer bijzonder om mee te maken. En ik trok een mooie kaart (genaamd duiven) die stond voor de cyclus van oud naar nieuw. En raad eens wat er ineens binnen zat in het gebouw, een duif! Hoe bijzonder. ♥ Even een kort bezoekje gebracht aan outlet Roermond omdat we toch in de buurt waren. ♥ Weer even gezellig bijkletsen met de buren, zo fijn dat we goed contact hebben. ♥ Uit eten met Els, persoonlijk contact met andere bloggers is zo leuk!

Tuinen van Appeltern High tea toetjesbord amici

Gezien

♥ Veel vogels in de tuin rond zien vliegen ♥ Van veel series die ik volg het laatste seizoen gekeken, namelijk Supernatural, The vampire diaries, Once upon a time, Fear the walking dead, Person of Interest en Grey’s Anatomy. En dat is nog maar een selectie van wat ik allemaal kijk, haha! ♥ De handige cameragrip die ik goedkoop kon scoren voor mijn gsm. ♥ De moestuin weer goed aan het groeien is. En de appel- en perenboom eindelijk vruchten laat groeien nadat we deze 2 jaar geleden hebben geplaatst. Nu hopen dat ze er niet afvallen of opgegeten worden. ♥ Leuk om een bijdrage te leveren aan het nieuwe DM drogist artikel van northflix. Samen met 8 andere bloggers laten we zien wat onze favorieten producten zijn. Dus als je binnenkort een bezoekje gaat brengen, check dan even het artikel!

cameragrip lumia 1020 windowsphone Moestuin vol in groei

Gedacht & gevoeld

♥ Juni was een onwijs goede maand kan ik je zeggen. Eindelijk is het gedoe afgelopen en kan er weer naar de toekomst gekeken worden. Zoals je in de update van mijn doelen kon lezen gaat een bureau mij hierin bijstaan. ♥ Ik meer mijn hart wil gaan volgen door alle veranderingen die plaats gaan vinden en daar een licht filosofisch artikel over schreef. ♥ Afgelopen week even een weekje rust heb gepakt en dat heerlijk was. Weinig doen, veel relaxen en bijkomen! Net wat ik nodig had.

Lach koekje bij koffie en co oirschot

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

12 thoughts on “Joy in my mind #23

 1. Heb je nog wat leuks gekocht bij de outlet? Ik ben zo blij voor je dat je het gedoe nu achter je kan laten en naar de toekomst kan gaan kijken!

  • Anita

   Ik was op zoek naar een regenjas maar die vond ik van de week bij Decathlon. Manlief slaagde wel voor nieuwe sneakers.

 2. Dat huisje! Ik ben verliefd! Prachtige muziek. Zit echt te genieten.

 3. Goed contact met je buren is zo fijn! En wat ziet je moestuin er goed uit. Ik hoop dat je inderdaad lekker kan smullen van je boompjes.

 4. Ik vind het fijn om te lezen dat het een goede maand was voor je! Dat is belangrijk. Soms moet je even wat rust nemen, dat kan al zoveel doen 🙂 Je moestuin gaat lekker zeg. De mijne telt maar liefst 1 hele sperzieboon haha.

  • Anita

   Rust doet veel inderdaad! Intens genieten dan van je sperzieboon 😉

 5. Leuk zoveel etentjes met andere bloggers. En een weekje vrij is ook heel fijn.

 6. Persoonlijk contact met andere bloggers is zeker leuk! Wat gaaf dat louie 4de is geworden :-). Het is ook een zeer knappe hond! Ik hoop dat je kunt genieten van fruit uit eigen tuin!

 7. Echt inspirerend om op een rij te zetten wat positief was, ik krijg er helemaal een warm gevoel van! Zin in onze date 😀 xx

  • Anita

   Ik heb er ook onwijs zin in 🙂

 8. gertie

  Voor ons geldt hetzelfde!!

 9. Wat een mooi overzicht, Anita. Wat heb je een hoop leuke dingen gedaan. De moestuin gaat hier ook best goed, zo leuk is dat! Contact met andere bloggers is en lijkt mij ook heel leuk 🙂 Vind het nog altijd heel bijzonder hoe zoiets als bloggen mensen samenbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.