Joy in my mind #24

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Review geschreven over de geweldige 10 in 1 steam mop ♥ Naar Wish outdoor geweest, ondanks de modder lekker van dit festival genoten inclusief het zonnetje. ♥ Bij vriendin op bezoek die in Flevoland woont en dat is vanuit hier best wel een afstand maar onwijs gezellig ♥ Samen met R. en Louie een weekend weg geweest en heerlijk genoten in B&B Dalerheugte ♥ Flink gelezen dat weekend en de dagen erna ♥  Met Nicole geluncht bij Bagels en Beans ♥ Met vrienden weer eens gaan eten bij Koffie & co ♥ Helemaal bij ben met alle series die ik volg, nu begonnen aan Game of Thrones maar weet nog niet helemaal wat ik ervan moet vinden. ♥ Eindelijk hangt het schilderij in de serre wat het helemaal af maakt.

Lunch bagels beans meisje eigenwijsje Golvend schilderij new york serre mindjoy

Gezien

♥ Dat alles goed was bij de tandarts ♥ De belangrijke beslissing die in de brievenbus viel ♥  De mooie vogels die we kochten tijdens ons weekendje weg voor in de tuin ♥ Zelfgemaakt pruimenjam zo goed gelukt was en ook nog eens onwijs lekker. Dat merkte MizFlurry ook op want zij plaatste deze tijdens het bloggersfeestje van gisteren op haar blog. ♥  Hoe mooi de nieuwe meterkast is geworden ♥ De heerlijke watermeloen ijsjes uit Duitsland en blij was dat we die mee hadden genomen want ze waren HEERLIJK ♥ Dat ik Marij blij kon maken met kleding die ik niet meer paste ♥ 11.000 tweets heb verzonden, wat kan een mens toch veel plaatsen in 6 jaar tijd.

Bewegende vogels tuin gekocht Dalen Verniewen meterkast Pirulo watermeloen ijsjes heerlijk

Gedacht & gevoeld

♥ Druk bezig met onderzoeken waar mijn hart ligt wat betreft werk. Van mijn coach krijg ik steeds opdrachten mee waar ik met plezier aan de slag ga. ♥ Ik zette mijn top 10 meest trotse momenten op een rijtje en werd tijdens het bloggersfeestje uitgelicht door Janske. Zo ontzettend lief dat ik uitgekozen werd uit de meer dan 100 artikelen. ♥ Ik zo lief leuke kaartjes en zelfs cadeautjes krijg de laatste tijd! Thnx allemaal ♥

Ontvangen zelfgemaakte kaarten

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

15 thoughts on “Joy in my mind #24

 1. Mooie momenten weer en fijn dat je goed nieuws hebt gekregen!

  Fijne zondag!

 2. Game of thrones. Ik ben ‘m uiteindelijk niet gaan kijken. Peter schatte in dat er teveel seks en geweld voor mij in zou zitten. Ben nou eenmaal gevoelig daarvoor. Ben benieuwd wat jij er uiteindelijk van gaat vinden. Wat staan er ontzettend veel mooie dingen op je lijstjes. Zo fijn voor je. X

  • Anita

   Daar draait GoT inderdaad alleen maar om, goede inschatting van Peter dat het dan niets voor jou is. Ben nu bij seizoen 3 en begin er nu eindelijk in te komen! Het tij begint eindelijk te keren en daar ben ik maar al te blij mee 🙂

 3. Wat heb je toch altijd heerlijk lange blijheidsoverzichtjes! Ik vind dat altijd zo knap! Wat een hoop leuke dingen staan er weer in. Twee keer uitgelicht worden lijkt mij heel bijzonder!

 4. Wat leuk om te lezen. Ik ben benieuwd waar je hart ligt qua werken. Het schilderij is ook echt mooi! En de kaart, graag gedaan :-).

 5. Mooie momenten Anita. Wat vind je nu van GoT? Het duurde bij mij even voordat ik het leuk vond. Ik vond het te ” ingewikkeld” al die families en verhalen door elkaar heen en zoveel informatie in een aflevering.

  • Anita

   Begin er steeds meer in te komen en zeker nu inderdaad de helft ‘afgeslacht’ is. Veel families en connecties die het inderdaad ingewikkeld maken!

 6. Graag gedaan meid, het was ook een mooi artikel! 🙂 Eentje om extra trots op te zijn 😉

 7. Marij

  Zelfgemaakte pruimenjam lijkt mij ook erg lekker! Heb de hemdjes met spaghettibandjes al aan gehad, zitten erg fijn en leuk accent onder een T-shirt dankjewel! Op naar een volgende mooie maand.x

 8. Wat een fijne dingen weer. Heerlijk zo’n weekendje weg!

 9. Mooi om te lezen. Wat een mooie kaarten heb je gehad 🙂

 10. Wat een super fijn overzichtje! Er staan hele mooie dingen tussen. 🙂

 11. wat een mooie momentjes…
  die watermeloen ijsjes wil ik ook nog eens testen….
  en een weekje weg,. heerlijk…

 12. Die watermeloen ijsjes zien er heerlijk uit! Leuk hè, om met jezelf aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat ontdekken samen met je coach.

 13. Ik blijf dit super fijne overzichtjes vinden om van te genieten. Fijne Zondag meis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.