Joy in my mind #25

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Samen met Nicole de twee Bridget Jones films gekeken ter voorbereiding voor de nieuwe die we bij de ladies night gaan kijken. Ik had de tweede film nog nooit gezien, bizar eigenlijk. ♥ Gezellig bij een vriendin op bezoek ♥ Dagje Mönchengladbach met IJlien en Nicole, was ontzettend gezellig ladies! Ik plaatste weer een plog met tevens natuurlijk een DM shoplog ♥ Weer een gezellig PLL serie avondje gehad ♥ Groot tuinfeest omdat schoonvader 70 jaar werd ♥ Kookclub georganiseerd waarbij we een heerlijke rijsttaart hebben gemaakt ♥ Veel blogartikelen geschreven en zelfs weer eens een keer goed vooruit kunnen werken.

Bridget Jones voorbereiding nieuwe film mindjoy Rijsttaart koekkruidenbodem recept

Gezien

♥ Dat mijn blog alweer 2 jaar bestaat en de 5.000e reactie kreeg ♥ Ik DE tag had gevonden die op mijn lijf geschreven was, namelijk de TV serie tag. ♥ Nieuwe relaxstoelen en loungeset die binnen kwamen en de tuin een stuk gezelliger maakt ♥ Ik nu ineens veel jurken draag en het heerlijk vind ♥ De 15 vragen online kwam op Save the mama, ze heeft hele leuke gepersonaliseerde vragen aan mij gesteld. Erg leuk om aan deze rubriek mee te werken. En ook zette ze Louie in de spotlight tijdens het blogfeestje, te leuk! ♥ Dat er op steeds meer blogs aandacht wordt besteed aan miskramen en wat dat met je kan doen. Ik hierdoor tweemaal mijn verhaal heb gedeeld, zowel bij praktijk Janna als bij Simpel, met een snufje liefde.

Nieuwe relaxstoelen genieten zon boek Nieuwe loungeset mindjoy Louie

Gedacht & gevoeld

♥ Ik eindelijk het is nooit te laat project gestart ben en daar morgen alweer de laatste van online komt! Ik hoop dat ik je zo een beetje een inzicht heb kunnen geven in wat nodig is voor het veranderingsproces. ♥ Alle lieve reacties op mijn zwangerschapsaankondiging. Ik ben zo blij dat ik het eindelijk bekend kon maken, het zijn namelijk spannende eerste maanden geweest. En zo leuk dat ik ook meteen uitgelicht werd door Nicole in het blogfeestje. ♥ Zo fijn en lief vind dat mijn ouders zo handig zijn en al druk aan de slag zijn gegaan. Mijn vader is een box aan het opknappen en heeft er zelfs een lade in gemaakt en mijn moeder haakt een boxkleed en maakt leuke handgemaakte ballen waar de kleine straks mee kan spelen. Dankbaar!

Zwangerschapskaart mindjoy door Gertie

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

10 thoughts on “Joy in my mind #25

 1. Hier ook vele blijmakers, waaronder het middag bij jou gisteren. Voelde zo ontspannen gewoon even spontaan op visite met mijn gezin. Maar de fotoshoot van gisteren was ook zeker een blijmaker samen met het avondje met een vriendin van afgelopen week inclusief bioscoop!

  • Anita

   Was ook zeker zeer gezellig zaterdag!

 2. Wat een mooie momenten!

 3. Oh ik kijk ook met zoveel plezier terug op ons dagje Duitsland! Hooray for the internet 🙂

  • Anita

   Ja het internet heeft mij ook al zoveel gebracht, zo leuk!

 4. Wat een heerlijke Joy in my mind! Ik werd er gewoon helemaal vrolijk van :-). Je hebt echt veel leuks gedaan!

 5. Draag je nu meer jurken vanwege je zwangerschap? Of gewoon een nieuwe fase? Mooie tuinset en ik zie alweer dat ik best wat blogs gemist heb in de afgelopen weken. Ik probeer steeds bij te lezen, maar dat lukt me niet echt… Ik ben simpelweg blij met hier in Suriname zijn.

  • Anita

   Het komt inderdaad vooral door de zwangerschap, al heb ik ook gewoon zwangerschapsbroeken in de kast liggen.

 6. Wat heb je een fijne dingen gedaan en wat een mooie loungeset. Ik ben nog steeds heel erg blij voor jullie dat je zwanger bent!

 7. Wat een mooie loungeset. Leuk zijn de films van Bridget Jones he. Ik ben benieuwd naar de volgende. Wat fijn dat je vader een box maakt en je moeder een boxkleed en blokken. Mijn moeder ging ook helemaal los toen ik zwanger was al had ze al een paar dingen af voordat het zover was. Mooie momenten Anita om te koesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.