Joy in my mind #26

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Dagje Den Bosch en high tea bij Yoghurt Barn ♥ Muur en deuren geschilderd in de achtertuin ♥ 20 weken echo gehad ♥ Ladies night met Nicole waar we de nieuwe Bridget Jones film keken, echt een aanrader. En van tevoren gingen we tapas eten bij ’t Zusje, wat ook heerlijk was. Ze hebben er zelfs een speciale kaart voor zwangere vrouwen, echt ideaal! ♥ Serieavond, waar we weer een aantal afleveringen van Pretty Little Liars keken. Het wordt steeds spannender. ♥ Eerste appels en peren uit eigen tuin geplukt ♥ We ook de eerste grote aankoop gedaan hebben voor de babykamer, namelijk de Hemnes ladekast die we gaan gebruiken als commode. Onwijs veel ruimte door de 8 lades waardoor we geen kledingkast nodig hebben. En deze vind ik eigenlijk ook overbodig als je kindje nog klein is. ♥ Begin gemaakt voor de veranda die gaat komen ♥ Eetdate met vriendin ♥ Nieuwe achterdeur hebben uitgezocht.

high tea yoghurt barn den bosch zien bioscoop eindhoven ladies night eerste oogst peren eigen tuin start veranda achtertuin mindjoy

Gezien

♥ Dat het nog ontzettend heerlijk weer was en bijna nog niets met lange mouwen heb aangehad ♥ Flammkuchen chips ♥ Dance dance dance weer op TV is, love it! ♥ Lieve kaartje wat ik van Northflix kreeg, nogmaals bedankt meis. ♥ Dat het pakket in de smaak viel bij Anne die ik haar stuurde omdat ze de 5.000e reactie gaf op Mindjoy. ♥ Na lange tijd weer havermoutpap heb gemaakt ♥ Interview over zwangerschap online kwam op By Angela ♥ Gelukt was om bananenbrood te maken ♥ Nieuwe vrolijke schoenen van Fila ♥ Dat Louie in de spotlight werd gezet. ♥ Mooie college tour met Jochem Myjer ♥ Mijn muzieklijst op de blog van Bregje stond ♥ Bestelde zwangerschapsboek binnen kwam en ik weer een ongecorrigeerd leesexemplaar kreeg om te lezen. Dus je kan weer boekrecensies verwachten.

flammkuchen chips duitsland havermoutpap knorr naamkom zomerse fila schoenen louie mindjoy geboorte moeder daphne deckers

Gedacht & gevoeld

♥ Ik eindelijk na lange tijd weer eens over mijn burn-out schreef. Het is een levens veranderende gebeurtenis geweest en wilde er dan ook positief op terug kijken. Openheid zorgt hopelijk voor meer openheid en minder schaamte. ♥ Nu ik op zoek ben naar werk, ik een aantal werk gerelateerde onderwerpen uit de blog challenge eruit heb gepikt. Leuk om zo mijn eerste 7 baantjes weer eens langs te gaan en met de billen bloot te gaan door mijn beste en slechtste eigenschappen te delen. ♥ Het ontzettend leuk is om gastartikelen te schrijven voor andere blogs. Zelf ben ik dan ook blij dat er nog steeds animo is voor mijn ‘hoe mindful is’ rubriek dat ik een ander ook graag help. Alle artikelen waar ik aan meegewerkt heb bundel ik trouwens op mijn in de media pagina.

Hoe mindful is logo mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

7 thoughts on “Joy in my mind #26

  1. Wat een fijne maand. Peren en appels uit eigen tuin het kan niet beter! Ook leuk dat je met Lady’s night met Nicole samen weg bent geweest :-). Dat moet gewoon gezellig zijn geweest :-).

  2. Wat een mooie momenten! Klinkt als een hele goede maand. Knap dat je over je burn-out kan schrijven. Denk dat je daar heel veel mensen mee helpt.

  3. Jouw muziekkeuze valt me altijd op. Erg mooi. Ik ben gek op Daughter. Haar stem…

    • Anita

      Ja ik probeer toch altijd wat onbekendere artiesten te vinden die mij aanspreken. Mainstream is zo gewoontjes 😉

  4. Dit ziet er, wederom weer erg gezellig uit!

  5. Wauw, die high tea ziet er lekker uit. En leuke dingen heb je gedaan. Lekker in het huis bezig: nesteldrang? Ik had trouwens helemaal niet meegekregen dat je op zoek bent naar werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.