Joy in my mind #27

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Heerlijk gelezen omdat het weer boektober was. Ik kan je alvast zeggen dat ik mijn doel behaald heb. Recensies volgen snel, de eerste van het laatste uit liefde staat al online. ♥ De Hemnes ladekast in elkaar gezet voor de babykamer ♥ Voeten behandeling ondergaan, wat onwijs heerlijk was! ♥ Meegedaan aan de Instagram challenge mama kijkt anders van Nicole. Heel leuk om elke dag een foto in het thema te plaatsen ♥ Kookclub met deze keer een frambozencheesecake. ♥ Samen met Nicole en Amy rondgelopen op de FeelGood Market ♥ Naar de film Sully in de bios met Marij en Nicole ♥ Naar LEGO world in jaarbeurs Utrecht ♥ Veel bezig geweest met de babykamer en we zijn al een heel eind. ♥ Omdat we alweer 3 jaar getrouwd waren zijn we samen naar Doesburg geweest ♥ Weekendje weg met schoonfamilie. We brachten een bezoek aan Trix in Naturalis en Duinrell.

todayspecial feelgood market strijps lego friends lego world utrecht de waag doesburg drie jaar samen splash duinrell water

Gezien

♥ De leuke eland knuffel waarmee R. thuis kwam ♥ De winactie die ik won met spulletjes van Twenty Somethin ♥ Mooie regenboog ♥ De spetterende finale van Dance dance dance ♥ Hoe snel mijn buik ineens groeit ♥ Dat we voor het maanlampje zijn gegaan terwijl ik altijd dacht dat het perenlampje het leukste was. ♥ Dat de printen weer te verkrijgen zijn in de Duitse supermarkt ♥ Hoe snel mijn vader de veranda opgezet heeft, alleen het dak moet nog. In het voorjaar kunnen we daar heerlijk van gaan genieten! ♥ De van Delf pepernotenfabriek, we konden natuurlijk niet met lege handen naar huis  ♥ Dat is op Twitter de 500 volgens ben gepasseerd en op Instagram de 400. Mooie mijlpalen vind ik.

winactie gewonnen twenty somethin stationery homemade veranda tuin makeover

Gedacht & gevoeld

♥ Zo lief dat ik van mijn zusje een grote tas met babykleding kreeg. Zelf durfden we nog maar weinig te kopen omdat de angst overheerste maar nu kunnen we steeds meer genieten. Zoals ook te lezen valt in mijn laatste update ♥ Uitgelicht worden in het blogfeestje bij Esmeralda en Nicole. Bij het laatste feestje ging het over je best gelezen artikelen van dit jaar, zo lief dat Nicole de mijne uitkoos. ♥ Balans in het leven, het is soms zo ontzettend moeilijk! Het lukt mij steeds beter maar soms nemen zaken zo de overhand dat ik mijn aandacht minder goed weet te richten op datgene wat er ook toe doet. Ik hoop dat mijn nieuwe rol als moeder mij hier straks nog meer bij gaat helpen.

babypakje zeeman gekleurde speelbal

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

9 thoughts on “Joy in my mind #27

 1. Wat een prachtige maand en ik ben blij dat ik deel heb kunnen uitmaken hiervan! Wat een mooie veranda trouwens! Kan ik jullie pap niet inhuren voor bij ons?

 2. Wat een geweldig mooie maand! Hier ook vooral veel genietmomentjes hopelijk word november weer net zo mooi! ♡

 3. Marije

  Mooie maand meis! Heleboel momenten om gelukkig van te worden! Ik heb net ook mijn boektober challenge afgerond. Iets meer gelezen dan geplanned en dat maakt mij blij 🙂

 4. Ik krijg echt zoveel trek van die bovenste foto! Heel lief dat je al die kleertjes kreeg.

 5. Wat een heerlijke momenten weer :-). De veranda is echt heel mooi! Geniet de komende tijd lekker voor twee, x

 6. Zo mooi dat jullie meer kunnen genieten van de zwangerschap. Ik vind die foto van jou bij LEGO world zo leuk met je dikke buik 😉 Geniet ervan Anita

  • Anita

   Ja ik zag dat bankje en dacht daar moet ik bij gaan zitten 😉

 7. Echt heel fijn dat je steeds meer kan genieten van je zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.