Joy in my mind #8

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Na hele lange tijd eens een bezoek gebracht aan de schoonheidsspecialiste ♥ Haren weer laten knippen bij de kapper ♥ Boek nummer 2 uitgelezen ♥ Een weekje vakantie gehad waarin ik het lekker rustig aan heb gedaan. Ik had eerst vanalles op de planning staan maar uiteindelijk heb ik de dagen niet vol gepland en dat was heel fijn. Heerlijk gefietst en samen met R genoten van onze eerste Italiaanse ijsje van dit jaar ♥ Eindelijk Marij ontmoet ♥ Kookclub met vriendinnen ♥ Een aantal producten home made gemaakt: geroosterde kikkererwten, surimi maki en bbq chicken pizza ♥ Naar Unforgettable van Isabelle Beernaert geweest. Deze keer geen moderne dansvoorstelling maar een show met jazzmuziek, zang en showdans. Verrast door de performance en talenten van Vivian en Patrick. ♥ Bij het Feel good & Shop event aan de bloggerstafel mogen zitten. Zo dankbaar dat ze mij deze kans hebben geboden.

Fietsen in natuur Eerste Italiaanse ijsje Zoete aardappelsoep kookclub maart 2015 mindjoy Feel good shop event bloggerstafel

Gezien

♥ Onze pup voor de tweede keer gezien, over minder dan 2 weken is het al zover. We kunnen niet wachten! ♥ Heerlijk even de duinen in geweest en genoten van de mooie uitgestrekte landschappen ♥ Pay if forward intiatief waar ik ook aan deel nam ♥ Ontzettend leuke kaartje wat ik in de brievenbus vond ♥ De vele bloemen en planten die aan het bloeien zijn, heerlijk vrolijk tafereel weer op straat ♥ Het leuke nieuwe twitter initiatief vanuit blogaholic, namelijk #followtheblogger ♥ De mooie selfies die mensen plaatste op Instagram door de 20 most beautiful woman challenge. Ook ik werd drie keer getaged, nogmaals bedankt ladies ♥ Dat is opgenomen werd in de lijst van lievelingsblogs van Sfiles. Super bedankt Sytse.

 Genieten Loonse en Drunense duinen Pay it forward whitney Selfie 20 most beautiful woman challenge

Gedacht & gevoeld

♥ Weer eens een aantal gedachten gedeeld in een nieuwe what’s on my mind ♥ Begonnen met een dankbaarheidslijstje, wat ik nu al een maand volhoud. Heerlijk om elke avond voor het slapen gaan op te schrijven waar ik die dag dankbaar voor was. ♥ In een nostalgische bui was en jaren 90 nummers ging luisteren ♥ Zowel een persoonlijke opstelling als een familieopstelling in een groep beleefd. Als representant werd ik twee maal uitgekozen en het was heel erg bijzonder. Binnenkort wil ik deze ervaring met jullie delen, maar ik moet het eerst nog even laten bezinken. ♥ Blij ben dat ik mij heb aangemeld voor de meer energie challenge. Hele fijne handvaten gekregen waar ik veel aan heb. En morgen komt er nog een laatste update online ♥ Bloggers elkaar echt dat laatste zetje kunnen geven. Xaviera hielp mij met het opruimen van mijn administratie en ik heb haar gelopen met het uitzetten van haar social media meldingen. ♥ En wat mij nog het meeste is bijgebleven deze maand is het ontzettend mooie artikel Zonnestralen van Nicole waar ze mij echt even stil mee kreeg.

Bijhouden dankbaarheidslijstje Live light administratie uitzoeken

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

19 thoughts on “Joy in my mind #8

 1. Wow, wat een mooi lijstje! Ik word ook echt blij van alle plantjes en bloemetjes buiten.

  Liefs, Marina

 2. Wat een mooie dingen allemaal weer! Zo goed om hier even bij stil te gaan. Wat spannend dat de pup nu écht bijna komt! 🙂

 3. Echt goed af en toe stil te staan bij mooie en fijne dingen in het leven. Wat een fijn lijsjte. Aahh bijna puppy-time! Ben zo benieuwd hihi. En ik zou ook weleens naar zo’n feel good en shop event willen, lijkt me wel leuk!

 4. Wat goed dat je naar de schoonheidsspecialiste en kapper bent geweest! Zo leuk dat de pup over twee weken komt.

 5. Ik vind dit artikel ook altijd zo mooi, geweldige fijne opsomming en je kunt terug kijken naar een mooie leerzame maand 🙂

  • Anita

   Leerzaam en fijn was het zeker 🙂

 6. Jorine

  Heerlijk om al die positieve dingen te lezen. Soms vergeet ik dat wel eens maar het is zo belangrijk om positief te denken en er bewust mee om te gaan!

  • Anita

   Dat is het zeker Jorine, een dankbaarheidslijstje helpt mij ook al enorm.

 7. Heel mooi lijstje…
  het positieve zien, en blijven zien is heel belangrijk ♥

 8. Wat mooi om al deze positieve dingen weer te lezen! Ik vind het zo leuk dat wij elkaar hebben kunnen inspireren, heel fijn is dat! 🙂 Ik ben benieuwd naar je laatste update morgen over de Meer Energie Challenge, mooi dat je veel hebt aan de handvaten die je daarmee hebt gekregen.

 9. Ik word ook blij nu alle planten beginnen te groeien/bloeien en dat de vogels weer vrolijk te horen zijn 😀

 10. Ik kan me voorstellen dat die opstelling even moet zinken. Ik moet wel bekennen dat ik er erg naar uitkijk om je ervaringen te lezen. Wauw, wat een prachtige uitvoering van Firestone!

  • Anita

   Soon Marion, het is een bijzondere ervaring geweest die ik graag goed wil gaan verwoorden en overbrengen.

 11. Het artikel van Nicole was zeker mooi. Ik werd ook blij van een bezoekje aan de kapper, ons huis steeds verder af zien komen, de styling- en shopsessie in Amsterdam die ik had gewonnen en uitslapen!

 12. Wat een heerlijk artikel :-). Leuk dat je je pup bijna mag ophalen. Deze maand werd ik blij van de sleutel van ons nieuwe huis :-).

  • Anita

   Oh ja de sleutel krijgen, dat vond ik ook echt zo’n heerlijk gevoel! Succes met klussen Els

 13. Fijn rubriekje! Welk hondje gaan jullie hebben? 🙂 *nieuwsgierig*

  • Anita

   Een Basset Artesien Normand (Franse basset) 🙂

 14. Hele fijne momenten. Super dat ik je blij heb kunnen maken met het kleinigheidje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.