Joy in my mind #9

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Het allerleukste deze maand was natuurlijk dat we kleine Louie op konden halen. ♥ Ik liet ons huis schoonmaken, heerlijk om dat eens niet zelf te hoeven doen ♥ Samen met manlief bracht ik een bezoek aan Duitsland. Weer goed inkopen kunnen doen bij de DM, lekkere dingen uit de supermarkt meegenomen en goedkoop kunnen tanken. ♥ Voor de eerste keer naar puppycursus geweest ♥ Familie en vrienden op kraamvisite gehad.

 Louie 9 weken mindjoy

Gezien

♥ Zo leuk, ik stond met een interview in het item tafeltje13 van Veghel nieuws. Meteen maar een nieuwe pagina aangemaakt op mijn blog ♥ Onze moestuin weer aan het opbloeien is en de moestuintjes van de AH goed aan het groeien zijn. ♥ De spaarkaart van de Tuinen ♥ Geboortekaartjes die we voor de komst van de kleine man hebben gekregen. ♥ Heerlijk genoten van het goede weer wat we in April hebben gehad ♥ De embossing spullen die ik van mijn moeder hebt gehad, vroeger heb ik dit veel gedaan dus binnenkort maar weer mee aan de slag.

 Moestuintjes AH Embossing kaarten maken Moestuin onze tuin mindjoy

Gedacht & gevoeld

♥ Het was een maand waarin ik een aantal tags heb ingevuld. Ik werd de laatste tijd namelijk een paar keer getagd en wilde ze niet allemaal op de lange baan schuiven. Daarom liet ik er de afgelopen maand elke week eentje voorbijkomen. Nogmaals super bedankt voor het taggen ladies! ♥ Louie is nu iets meer dan twee weken bij ons en wat is dat heerlijk! Natuurlijk zijn we druk met de opvoeding, maar je krijgt zoveel liefde van zo’n beestje. Ik ben echt blij dat we deze keuze hebben gemaakt. ♥ Afgelopen week kwam alweer blogartikel nummer 200 online, een blogmijlpaal waarbij ik jullie vroeg wat je nu echt van mij wil weten? Dus heb je nog een vraag, stel deze dan gerust.

 Louie buiten kijken mindjoy Louie slapen bench mindjoy Louie zonnebaden mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

17 thoughts on “Joy in my mind #9

 1. Mooi artikel 🙂 wat is Louie toch een prachtdier!!!!!

 2. Jaaa, Louie! Zo leuk dat de hond er deze maand dan eindelijk was :)! Super ook dat de eerste puppycursus al gevolgd is! Blogartikel nummer 200 al, wauw! Dat gaat snel :).

 3. Het knuffelen met Louie…. Wat een geweldig hondje 😀
  En de fijne gesprekken die ik met vriendinnen heb gehad, waar onder met jou.

  ps dank je voor dit lied. Ik vind hem geweldig en heb hem ook keihard gedraaid net!

  • Anita

   Ja heerlijk nummer hé! En zeker om hem hard te draaien 🙂

 4. Wat een prachtige hond hebben jullie toch!
  Leuk overzichtje dit om te zien. Nog een fijne Zondag

 5. Prachtig geschreven en positief denken en doen is vele leuker.
  oh wat een schattig hondje.

  • Anita

   Positief denken voelt zeker beter!

 6. Oh gossie, die pootjes! Daar zou je toch verliefd op worden…. ♥

 7. Jeroen <3 Leuk overzichtje om te zien.

 8. Wat heerlijk om zoveel fijne foto’s te zien van kleine louie :)!! Snap goed dat het fijn is en de liefde van zo’n beestje is echt groots!

 9. Wat een lieve foto’s van Louie, fijn dat je zo blij bent met de keuze om hem in huis te halen! Heel leuk stuk over jou bij Veghel nieuws. 🙂

  • Anita

   Thnx meis, was ook ontzettend dankbaar dat ze mij hiervoor gevraagd hadden.

 10. Ohh… wat is Louie toch een schatje om te zien. Wat een heerlijke foto’s! Bij mij groeien de moestuintjes ook echt hard. Vooral de radijs.

  Mijn maand was heel fijn! Eindelijk verhuisd!

 11. Wat een lief hondje heb je! Toevallig heb ik van de week ook weer mijn embossing pakketje er weer bij gehaald. Het blijft leuk om te doen hé! 🙂

 12. Natuurlijk is Louie het hoogtepunt! Ik ben heel benieuwd hoe je/jullie de eerste maand met pup hebben ervaren.

 13. Wat een dotje is Louie zeg! Mijn moestuintjes hebben het zonder mijn liefde (en vooral zonder water) moeten doen, waardoor ze eigenlijk dood zijn gegaan. Op de spinazie, de radijs, de prei en de kropsla na, die groeien echt heel hard.

 14. Wat leuk al die foto’s van Louie! Hoe ging het op de puppycursus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.